Onderdeel van DB KEUKENS
Menu

Keukenstijlen

Sommige keukenspecialisten leggen zich toe op een specifieke keukenstijl. Dan is je keus beperkt. Bovendien kun je dan ook geen keukenstijlen mixen. Daarom bieden wij een breed aanbod van diverse keukenstijlen. We zijn er vast van overtuigd dat we u zo beter kunnen bedienen. Onze keukenstijlen zullen u inspiratie geven!

Op deze pagina vindt u een overzicht van de meest voorkomende stijlen. Indien u wilt kunt u per keukenstijl meer lezen en vele keuken voorbeelden bekijken.

Landelijke keukenstijl

Van alle keukenstijlen is de landelijke keukenstijl wel een van de meest warme keukenstijlen. In de landelijke keukenstijl krijg je direct het gevoel van thuiskomen. Een behaaglijke sfeer die je omringt als een warme deken. Ervaar de warmte van onze landelijke keukenstijl!

Lees meer over landelijke keukens
Landelijke keuken

Moderne keukens

Als liefhebber van modern design houdt u van strakke ontwerpen en overzichtelijke lijnen. De fronten in uw keuken ziet u het liefst glad, zonder kaders of panelen. Op zoek naar de kenner van moderne keukenstijlen? Bekijk onze minimalistische modellen.

Lees meer over moderne keukens
Moderne keuken

Houten keukenstijl

Warmte en sfeer kenmerkt onze prachtige, eigentijdse houten keukenstijl. Houten keukenontwerpen kun je natuurlijk ook een moderne twist geven. Van alle keukenstijlen heeft de houten keukenstijl de meest ambachtelijke, authentieke uitstraling.

Lees meer over houten keukens
Houten hoekkeuken met fornuis.

Industriële keukens

Stoer materiaal gebruik, donkere kleurtinten, combinaties van materiaalsoorten en opvallende details. Zo kunt u een industriële keuken typeren. Deze keukenstijl is erg in opkomst de afgelopen jaren en is steeds vaker te zien in de Nederlandse keukenruimte. Lees meer over deze keukenstijl en ontdek wat een industriële keuken uniek maakt en of deze keuken ook bij uw woning past.

 

Lees meer over industriële keukens
Industriële keuken in hoekopstelling, met NEFF apparatuur
Houten landelijke keuken met fornuis.
Houten keuken met spoeleiland en kastenwand. Bekijk al onze houten keukens online!

Tijdloze keukenstijl

Een keuken gaat lang mee. Het is dus zo gek nog niet om uit alle keukenstijlen te kiezen voor de tijdloze keuken. Tijdloos is zeker niet saai. Ook onze tijdloze keuken-ontwerpen zijn bijzonder fraai. Neutrale kleurstellingen, tijdloze handgrepen, gecombineerd met een chique aanrechtblad. De mogelijkheden van de tijdloze keuken zijn eindeloos!

Lees meer over tijdloze keukens
Witte tijdloze hoekkeuken, geschikt voor de kleine keukenruimte

Greeploze keukens

Greeploze keukenontwerpen zijn superstrakke ontwerpen. Vanuit welke hoek je je keuken ook bekijkt, altijd zie je weer een glad, groot oppervlak zonder grepen die de balans verstoren. De greeploze keukenstijl is één van de meer moderne keukenstijlen, maar beperkt zich zeker niet alleen tot modern design. Onze greeploze keukenmodellen zijn gevarieerd in hun uitvoeringen. Ook gecombineerd met dikke, robuuste aanrechtbladen bijvoorbeeld is onze greeploze collectie een lust voor het oog.

Lees meer over greeploze keukens
Greeploze keuken

Hoogglans keukens

Wanneer u van ingetogen keukenontwerpen houdt, dan moet u zeker geen hoogglans keuken kiezen. Een hoogglans keuken vraagt om aandacht. De glanzende afwerkingslaag van de hoogglans keuken geeft uw keuken ook een luxe uitstraling. Kies voor hoogglans wanneer u houdt van chique.

Lees meer over hoogglans keukens
Hoogglans keuken

Design keukens

Strak, gladde materialen en een moderne uitstraling.. Design keukens moeten kloppen tot in de details; zodat de keuken de design liefhebber als een jas past. Daarbij is een design keuken uitgerust met de modernste apparatuur, voorzien van de nieuwste snufjes. Valt u voor deze minimalistische stijl?

Lees meer over design keukens
Design keuken ton-sur-ton, uitgerust met Miele apparatuur
Goedkope modern landelijke hoekkeuken van het merk DBasic
Keukens

Luxe keukens

Wanneer u gaat voor een luxe keuken, dan mag een keuken wat u betreft wel wat meer kosten. U zoekt naar bijzondere materialen, stijlvolle ontwerpen, feilloze afwerking en vooral een keukenspecialist die uw bijzondere keukenwensen weet te verwerken in een schitterend ontwerp. Maak kennis met onze luxe keukenstijl.

Lees meer over luxe keukens
Luxe keuken met eiland, greeploos front, landelijk moderne stijl

Goedkope keukens

U zoekt naar puur functionele keukenopstellingen? Keukenmodellen ontdaan van alle extra's? Ook in goedkope keukenmodellen hebben we veel te bieden. Maar aan de kwaliteit doen we geen concessies. Wij kunnen u een complete kwaliteitskeuken bieden voor nog geen € 5000. Uiteraard krijgt u ook hierbij volledige garantie en uitstekende service.
Wilt u voordeel op een duurdere keukenopstelling? Houd dan ook onze showroomkeukens in de gaten!

Lees meer over goedkope keukens
Goedkope houten hoekkeuken met houtlook

Nog meer inspiratie met gratis magazine!

Wilt u nog meer lezen over keukenstijlen, voor elk budget? Vraag dan ons gratis magazine aan. In dit prachtige magazine vindt u ruim 100 bladzijden aan informatie over keukenstijlen, opstellingen, werkbladen, kleuren en maakt u verder kennis met ons familiebedrijf. Verder vindt u er diverse klantverhalen en treft u vele praktische tips aan.

 

Vraag uw gratis magazine aan
Magazine DB KeukenGroep