Belgisch hardsteen aanrechtblad

Een Belgisch hardsteen aanrechtblad is de parel van uw keuken. Het natuurstenen karakter heeft een chique uitstraling, en de fossielen in het Belgisch hardsteen aanrechtblad maken uw werkblad levendig, sprankelend en uniek.

In alle stijlen keukens doet een Belgisch hardsteen aanrechtblad het schitterend. Onze klanten combineren het zowel in moderne hoogglans keukens als in klassieke of landelijke keukens. Maak kennis met onze collectie!

Bezoek onze showroom
Belgisch hardsteen aanrechtblad
Toscaans hardsteen aanrechtblad in houten landelijke keuken

Voordelen Belgisch hardsteen aanrechtblad

Eén van de kenmerkende eigenschappen van een Belgisch hardsteen aanrechtblad is dat het hittebestendig is. Het verdraagt dus goed hete materialen.

Toch kan een hete pan een thermoshock veroorzaken op uw Belgisch hardstenen aanrechtblad, met alle vervelende gevolgen van dien. Een thermoshock kan tot breuken of scheuren leiden in uw aanrechtblad.

Deze kans is altijd aanwezig bij hete voorwerpen, daarom adviseren we bij aankoop altijd om onderzetters te gebruiken. Dan weet u zeker dat u die kans uitsluit.

Nadelen Belgisch hardsteen aanrechtblad

Het Belgisch hardsteen aanrechtblad heeft twee nadelen: vlek- en krasgevoeligheid. Houdt u van een doorleefd uiterlijk, dan vormen krassen voor u waarschijnlijk geen probleem. En anders zou u met snijplanken en onderzetters kunnen werken.

Hetzelfde geldt voor vlekken. Het gebeurt natuurlijk wel eens dat je een glas jus d'orange inschenkt en er net iets naast het pak loopt. Dan heb je een vlek, of een kring. Rode wijn is er ook één om voorzichtig mee om te gaan.

Van vetten en olie hebt u geen last, dit kunt u mooi uitwrijven in uw blad, daar wordt het zelfs mooier van!

Belgisch hardsteen aanrechtblad

Belgisch hardsteen in alle vormen

Uw Belgisch hardsteen aanrechtblad kan in elke door u gewenste vorm worden geleverd, ook inclusief Belgisch hardsteen spoelbak.

Daarnaast kunt u het blad op diverse manieren door ons laten afwerken zodat de uitstraling naadloos aansluit op uw smaak en stijl in de keuken. Van geschuinde afwerkingen, papegaaienbek randprofielen tot gefrijnde randen. 

Onderhoud Belgisch hardsteen

Wanneer u tot de aanschaf van een Belgisch hardsteen aanrechtblad overgaat, is het belangrijk dat u weet hoe u met dit werkblad omgaat. Dagelijks kunt u uw Belgisch hardsteen aanrechtblad afnemen met een vochtige doek.

Dat is afdoende om uw werkblad schoon te houden. Daarnaast vereist het Belgisch hardsteen aanrechtblad regelmatig onderhoud en impregneren. Hiervoor zijn speciale middelen beschikbaar in onze grote collectie onderhoudsmiddelen.

Lees ook over andere aanrechtbladen
Keuken Veenendaal

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,3
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Belgisch hardsteen aanrechtblad