Onderdeel van DB KEUKENS
Menu

Badkamers

Een badkamer is een intieme ruimte en verlangt daarom naar individualiteit. De hedendaagse badkamer heeft zich ontwikkeld tot een wellness ruimte in uw eigen woning! Een inspirerende ruimte om optimaal te ontspannen, maar ook om nieuwe energie op te doen.
In onze showroom vindt u veel informatie en inspiratie over badkamers, douches, stoomcabines, tegels en wastafelmeubels. Tijdens een vrijblijvend bezoek aan onze showroom kunt u vele sanitairopstellingen bekijken en u laten informeren en inspireren over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van sanitair.

Bij ons kiest u voor:

  • De kracht van een familiebedrijf, al meer dan 25 jaar
  • Beleef sanitair in onze moderne showrooms.
  • Montage in héél Nederland door eigen vakmensen.
  • 327 klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,7. Qasa.nl
  • 10 jaar garantie op onze montage.
Afspraak is afspraak

Badkamers - uw droombadkamer

Wij hebben alles in huis om uw droombadkamer waar te maken! Wij adviseren u graag over de beschikbare producten en de juiste installatie. Door onze bijzondere werkwijze (waarbij u zich direct thuis voelt) ontwerpen wij in een aantal duidelijke stappen een badkamer die aan al uw wensen voldoet. Hierbij werken wij altijd met gerenommeerde sanitairmerken als Grohe, Damixa, Hans Grohe, Geberit en Sphinx. Hierdoor kunt u altijd een hoge kwaliteit en uitstekende service verwachten.
De afgelopen jaren hebben wij vele complete badkamers of badkamer elementen ontworpen en gemonteerd. Lees hoe klanten onze werkwijze waarderen en het gehele proces ervaren hebben.

Ardi Keukens - sanitair zeeland
overzichtsfoto
Overzichtsfoto
"Ik zou Ardi Keukens en Sanitair zeker aanraden. Hun service-afdeling werkt perfect. Ik heb er vertrouwen in, dat, als ik wat met mijn nieuwe keuken of badkamer heb, het niet zomaar wordt afgedaan."

Mevrouw Ten Hoopen kocht bij Ardi Keukens en Sanitair haar keuken en badkamer. 
Lees haar klantervaring en bekijk foto's!

Badkamer Burgh Haamstede

Badkamers professioneel gemonteerd

Wij bieden een breed assortiment schitterend sanitair en de installatie is in vakkundige handen van onze eigen monteurs! Zij zijn enthousiast, klantgericht en betrokken. Dankzij onze eigen monteurs kunnen wij kwaliteit en betrouwbaarheid garanderen. Zo heeft u altijd één aanspreekpunt en krijgt u tien jaar garantie op onze montage! Wij streven er naar om u totaal te ontzorgen met een perfect eindresultaat. Dat is wat ons bedrijf tot een succes maakt!

Kom het ook ervaren. Welkom bij Ardi!

Maak een vrijblijvende afspraak
Ardi Keukens - montageteam

Meer informatie over sanitair:

U kunt op onze website ook meer lezen over de tegels voor uw badkamer of toiler. In onze tegelselector vindt u onze complete selectie vloer- en wandtegels. Hier kunt u volop inspiratie opdoen!