T/m 31 juli werken wij aan onze showroom, om u de nieuwste trends te kunnen laten zien. De showroom blijft tijdens deze periode geopend. Welkom!
Maak een afspraak

Menu

Maak een afspraak

Aanrechtbladen

Elk onderdeel in uw keuken draagt bij aan de sfeer en uitstraling van uw keuken. Aanrechtbladen doen dit ook. Laat u verrassen door ons overweldigende aanbod. En lees alles over de diverse soorten op deze website.

Hoewel onze collectie uitsluitend bestaat uit kwalitatief hoogwaardige aanrechtbladen, benadrukken wij altijd dat het belangrijk is om goed na te denken over het materiaal van uw aanrechtblad. Aanrechtbladen worden nu eenmaal ontzettend intensief gebruikt.

De ene soort is krasvaster dan het andere. Het ene materiaal is beter bestand tegen vetspetters dan het andere. De keus voor het type aanrechtblad vraagt om een doordachte afweging. Wanneer u prijs stelt op goed advies, laat u dan door ons adviseren

Kunststof aanrechtblad
Marmerlook werkblad met spoelbak en zwarte keukenkraan
Toscaans hardsteen aanrechtblad
Ardi-Keukens-Material-Centre-2

Soorten aanrechtbladen

Elk soort aanrechtblad heeft z'n eigen, karakteristieke uitstraling. Met de keus van uw aanrechtblad zet u dan ook een stevig stempel op de stijl in uw keuken. Liefhebbers van de moderne keuken vallen vaak op het betonnen aanrechtblad vanwege zijn industriële uitstraling.

Met een keramiek aanrechtblad geeft u uw moderne keuken weer een andere uitstraling. Zo zorgt elk aanrechtblad voor een unieke sfeer.
In onze showroom kunt u in het Material center alle aanrechtbladen bewonderen.

Daarnaast bevatten onze keukenopstellingen in de showroom ook alle soorten aanrechtbladen, zodat u een goed beeld krijgt van de uitstraling en afwerking van ieder aanrechtblad.

Diverse prijzen

Voor wie een strak budget heeft, zijn kunststof aanrechtbladen een veilige keus. Verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen, zelfs in hout- en natuursteenlook, tegen een budgetvriendelijke prijs.

Voor de luxere keuken bieden wij een breed scala aan aanrechtbladen in natuursteen, hout, beton, composiet en keramiek. Ook marmer is verkrijgbaar, prachtig in exclusieve keukens.

Regelmatig hebben we scherpe acties met onze aanrechtbladen. Deze kopen we in grote partijen in.

Soorten aanrechtbladen
Ardi Keukens in Sint-Annaland

Ardi, uw keukenspecialist

Keukens met een 9+ klinkt erg ambitieus, maar toch streven al onze medewerkers er elke dag weer naar om u perfect te ontzorgen. Lage prijzen zijn het resultaat van kortingen door grootschalige inkoop, en deze prijzen zijn ook nog eens netto! Bij ons hoeft u niet te onderhandelen, en u hoeft ook niet bang te zijn dat u geconfronteerd wordt met allerlei onduidelijke toeslagen.

Bij Ardi Keukens staan uw wensen voorop. We luisteren naar u met belangstelling en we doen er als team alles aan om u perfect van dienst te zijn.

Wij streven naar keukens met een 9+. Keukens die uw hoogst mogelijke waardering verdienen. Waar we zelf trots op zijn. En die ons ook nog eens veel werkplezier bezorgen. Lees hoe klanten onze unieke werkwijze waarderen.

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,7
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Lichte keramiek werkblad