Onderdeel van DB KEUKENS
Menu

Een passend aanrechtblad

Elk onderdeel in uw keuken draagt bij aan de sfeer en uitstraling van uw keuken. Aanrechtbladen doen dit ook. Laat u verrassen door ons overweldigende aanbod. En lees alles over de diverse soorten op deze website.
Hoewel onze collectie uitsluitend bestaat uit kwalitatief hoogwaardige aanrechtbladen, benadrukken wij altijd dat het belangrijk is om goed na te denken over het materiaal van uw aanrechtblad. Aanrechtbladen worden nu eenmaal ontzettend intensief gebruikt. De ene soort is krasvaster dan het andere. Het ene materiaal is beter bestand tegen vetspetters dan het andere. De keus voor het type aanrechtblad vraagt om een doordachte afweging. Wanneer u prijs stelt op goed advies, laat u dan door ons adviseren.

Bij ons kiest u voor:

  • Montage in héél Nederland door eigen vakmensen
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Hoogste tevredenheid: 327 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
  • Transparante nettoprijzen en gespecificeerde offertes
  • De kracht van een familiebedrijf, al meer dan 25 jaar
  • Alle processen in eigen beheer
Button afspraak is afspraak

Soorten aanrechtbladen

Elk soort aanrechtblad heeft z'n eigen, karakteristieke uitstraling. Met de keus van uw aanrechtblad zet u dan ook een stevig stempel op de stijl in uw keuken. Liefhebbers van de moderne keuken vallen vaak op het betonnen aanrechtblad vanwege zijn industriële uitstraling. Met een keramiek aanrechtblad geeft u uw moderne keuken weer een andere uitstraling. Zo zorgt elk aanrechtblad voor een unieke sfeer.
In onze showroom kunt u in het Material center alle aanrechtbladen bewonderen. Daarnaast bevatten onze keukenopstellingen in de showroom ook alle soorten aanrechtbladen, zodat u een goed beeld krijgt van de uitstraling en afwerking van ieder aanrechtblad.

Diverse prijzen

Voor wie een strak budget heeft, zijn kunststof aanrechtbladen een veilige keus. Verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen, zelfs in hout- en natuursteenlook, tegen een budgetvriendelijke prijs. Voor de luxere keuken bieden wij een breed scala aan aanrechtbladen in natuursteen, hout, beton, composiet en keramiek. Ook marmer is verkrijgbaar, prachtig in exclusieve keukens. Regelmatig hebben we scherpe acties met onze aanrechtbladen. Deze kopen we in grote partijen in.

Soorten aanrechtbladen

Afwerking bepaalt sfeer

Bij de keuze van uw aanrechtblad speelt het materiaal een belangrijke rol in het creëren van sfeer. Ook de afwerking is bepalend voor het eindresultaat. Handmatige bewerking biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid van een gefrijnde rand die ontstaat door de groeven van een gevorkte beitel. Wanneer u zoekt naar een robuuste uitstraling, dan is dit één van de mogelijkheden. Maak ook kennis met onze andere afwerkingen.

Bezoek onze showroom
Soorten aanrechtbladen