Keuken kleuren

De kleur van de keuken is erg bepalend voor de uitstraling en de sfeer van een keuken. Daarom is het belangrijk om een kleur te kiezen die goed past bij de rest van uw woonstijl.

Laat u inspireren door onze keukencollectie met veel verschillende keuken kleuren. Doe online inspiratie op en kom bij ons langs in de showroom! 

Alle keukens
Modern antraciete keuken
Blauwe landelijke keukeneiland met fornuis en stenen aanrechtblad
Groene keuken met eiland

Kleur afstemmen op interieur

U wilt natuurlijk dat uw keuken kleuren perfect afgestemd zijn op uw interieur. Hebt u een interieur met zachte, natuurlijke tinten zoals grijsbruin, crème en antraciet, dan verwachten we natuurlijk geen rode keuken in uw interieur.

Wellicht dat uw interesse dan uitgaat naar houten keukens, witte keukens, grijze keukens of blauwe keukens. Uw keuken kleuren hoeven niet altijd een nauw samenspel te vormen met uw interieur. Wel is het van belang om in dezelfde interieurstijl te blijven.

Een strak, modern interieur heeft veelal ook een strakke keuken. Binnen deze stijl zijn er talloze mogelijkheden om te variëren en uw keuken een tikje spannend te maken. Wat dacht u van een moderne keuken in uw moderne interieur, met een sprekende accentkleur zoals hardgeel, rood of zwart?

Zo speelt u met keuken kleuren en maakt u uw interieur net zo persoonlijk als bij u past!

Keuken kleuren in elke RAL en Sikkens kleur

Wist u dat er 210 RAL kleuren zijn, en dat het dus wel degelijk verschil maakt of u een exacte RAL tint kiest voor de perfecte match met uw interieur?

De RAL 9001 crèmewit is wellicht voor velen een bekende, maar zeker wanneer u specifieke tinten in uw keuken kleuren wilt laten terugkomen, dan is een RAL code de perfecte manier om uw keuken kleuren naadloos af te stemmen op uw interieur.

Dan weet u met ‘signaalblauw’ dat u het juiste blauw hebt, niet te grijs, niet te zoet, niet te hard, niet te donker, kortom, de perfecte keuken kleuren waar u naar op zoek bent! Onze Residentic keukens op maat kunnen in elke RAL en Sikkens kleur gekozen worden.

Zoekt u naar harmonie, bekijk dan de Residentic keukens op maat!

Grijs kookeiland met fornuis in modern landelijke stijl

Nieuwe kleur in de keuken

Is uw keuken kwalitatief nog goed, maar bent u toe aan andere keuken kleuren? Door middel van een keukenrenovatie tovert u uw keuken snel en voordelig om in een keuken die weer helemaal trendy is.

Zo kunnen onze monteurs uw keukenfronten vervangen door deuren met andere keuken kleuren, en u zult zien hoe de uitstraling van uw keuken verandert.

Keukenrenovatie kan ook een geweldige uitkomst zijn, wanneer u graag uw woning wilt verkopen, maar de keuken kleuren zijn het eigenlijk net niet meer.

Met een keuken renovatie geeft u uw keuken een snelle face lift, en past hij weer helemaal in de hedendaagse woontrends. Dat zal zeker bijdragen aan een voorspoedige verkoop van uw woning.

Moderne zwarte houten keuken

Ardi, uw keukenspecialist

Keukens met een 9+ klinkt erg ambitieus, maar toch streven al onze medewerkers er elke dag weer naar om u perfect te ontzorgen. Lage prijzen zijn het resultaat van kortingen door grootschalige inkoop, en deze prijzen zijn ook nog eens netto! Bij ons hoeft u niet te onderhandelen, en u hoeft ook niet bang te zijn dat u geconfronteerd wordt met allerlei onduidelijke toeslagen.

Bij Ardi Keukens staan uw wensen voorop. We luisteren naar u met belangstelling en we doen er als team alles aan om u perfect van dienst te zijn.

Wij streven naar keukens met een 9+. Keukens die uw hoogst mogelijke waardering verdienen. Waar we zelf trots op zijn. En die ons ook nog eens veel werkplezier bezorgen. Lees hoe klanten onze unieke werkwijze waarderen.

Bekijk al onze keukens
Showroom Ardi Keukens Sint-Annaland

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,4
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Witte design keuken met hout kleur interieur