Onderdeel van DB KEUKENS
Menu

Keuken kleuren inspiratie in vernieuwde showroom

Ongetwijfeld hebt u al het een en ander aan keuken kleuren bekeken op internet of in mooie gekleurde brochures van keukenleveranciers. Het bezoek aan een showroom vormt nog altijd een nieuwe ervaring die we u van harte kunnen aanbevelen. Daar ervaart u de pracht van onze keukencollectie pas echt! Na een grootscheepse verbouwing is onze schitterende keukenshowroom nu nog meer de moeite waard om te bezoeken. En we beloven u, een enthousiast team van medewerkers staat voor u klaar.

Keuken kleuren interieur

U wilt natuurlijk dat uw keuken kleuren perfect afgestemd zijn op uw interieur. Hebt u een interieur met zachte, natuurlijke tinten zoals grijsbruin, creme en antraciet, dan verwachten we natuurlijk geen rode keuken in uw interieur. Wellicht dat uw interesse dan uitgaat naar houten keukens, witte keukens, grijze keukens of blauwe keukens. Uw keuken kleuren hoeven niet altijd een nauw samenspel te vormen met uw interieur. Wel is het van belang om in dezelfde interieurstijl te blijven. Een strak, modern interieur heeft veelal ook een strakke keuken. Binnen deze stijl zijn er talloze mogelijkheden om te variëren en uw keuken een tikkie spannend te maken. Wat dacht u van een moderne keuken in uw moderne interieur, met een sprekende accentkleur zoals hardgeel, rood of zwart? Zo speelt u met keuken kleuren en maakt u uw interieur net zo persoonlijk als bij u past!

Rode keuken

Keuken kleuren in elke RAL en Sikkens kleur

Wist u dat er 210 RAL kleuren zijn, en dat het dus wel degelijk verschil maakt of u een exacte RAL tint kiest voor de perfecte match met uw interieur? De RAL 9001 crèmewit is wellicht voor velen een bekende, maar zeker wanneer u specifieke tinten in uw keuken kleuren wilt laten terugkomen, dan is een RAL code de perfecte manier om uw keuken kleuren naadloos af te stemmen op uw interieur. Dan weet u met ‘signaalblauw’ dat u het juiste blauw hebt, niet te grijs, niet te zoet, niet te hard, niet te donker, kortom, de perfecte keuken kleuren waar u naar op zoek bent! Onze Residentic keukens op maat kunnen in elke RAL en Sikkens kleur gekozen worden. Zoekt u naar harmonie, bekijk dan de Residentic keukens op maat!

Grijs kookeiland met fornuis in modern landelijke stijl

"Het ging allemaal heel soepel. De keuken uitzoeken – het is een mooie mix van onze ideeën en die van Ardi –, maar ook het plaatsen. Ik dacht dat het wel een tijd zou duren, maar het was in één of twee dagen al voor elkaar."

Hans en Anja Verkerke uit Nieuwe Tonge kochten bij Ardi hun landelijke keuken met eiland.
Lees hun ervaringen en bekijk foto's.

Landelijke keuken
Zwarte keuken met eiland

Zwarte keukens, bijzonder stijlvol

Wit is nog steeds een van de meest verkochte keuken kleuren. Komen daar de laatste jaren ook houtkleuren en andere kleuren bij, met een van onze zwarte keuken kleuren haalt u echt iets bijzonders in huis. Matlak keukens zijn zelfs een tikkie mysterieus, een sfeer die nauwelijks te vangen valt met een van onze andere mooie tinten. Mag uw zwarte keuken stralend aanwezig zijn? Onze zwarte hoogglans keukens zijn schitterend en een geweldige aanvulling in het moderne interieur!

Lees meer over zwarte keukens
Zwarte greeploze keuken

Witte keuken kleuren

Witte keukens zijn en blijven populair want ze volgen moeiteloos de stijl die u kiest. Bent u een liefhebber van modern, maar heeft u niet zo veel met keuken kleuren, dan is een witte hoogglans keuken een perfecte oplossing in de design woning. Raakt u eerder gecharmeerd van landelijke interieurs, dan zijn bepaalde tinten wit de perfecte keuken kleuren. Denkt u bijvoorbeeld aan crèmewit of licht ivoorkleurig, warme tinten voor de sfeervolle keuken. Daarnaast zijn witte keuken kleuren ook mooi in de klassieke en tijdloze keuken. Kortom, voor elke stijl zijn er veel mooie witte keukens.

Lees meer over witte keukens
Witte tijdloze hoekkeuken

Grijze keuken kleuren

Grijze keukens zijn prachtige, stemmige keukens die de woonsfeer in uw huis perfect lijken aan te voelen. Zachtgrijs voegt zich eigenlijk naadloos naar elke tint en is daarbij een makkelijke kleur om de perfecte entourage voor een schitterende keuken te vormen. Zo kunt u denken aan grijze houten keukens, met massief houten fronten. Natuurlijk, decoratief en ongekend sfeervol! Of aan grijze moderne keukens, waarbij grijs een belangrijke rol speelt bij het warmte geven aan een moderne keuken. Of een prachtige grijze landelijke keuken, met de unieke stijlelementen van de landelijke keukenstijl. Onze medewerkers hebben een brede blik op keuken kleuren ontwikkeld. Bekijk wat we in huis hebben aan grijze keukens en kies uw keuken kleur.

Lees meer over grijze keukens
Grijze rechte keuken met bovenkasten
Witte landelijke keuken met fornuis

Gratis inspiratiemagazine

Even bladeren door een boekwerk vol met schitterende keukens kan een heerlijk moment van ontspanning zijn om na te denken over de kleur van uw keuken. Ons nieuwe magazine ligt voor u klaar! Vraag het nu gratis aan en ontdek de schoonheid van al onze keukens. We hebben tal van keukens in alle stijlen en kleuren. U vindt volop inspiratie en informatie over keukens in ons magazine. Lees handige tips over keukenopstellingen en ergonomie, vind informatie over werkbladen en ontdek de laatste trends in keukens. U leest het allemaal in ons gratis magazine van meer dan 100 pagina's dik!

Vraag uw gratis magazine aan
Magazine DB KeukenGroep

Rode keuken kleuren

Er zijn van die volkswijsheden, dat liefhebbers van rood geboren leiders zijn, levenslustig, energiek en daadkrachtig. Je kunt er lachend je schouders over ophalen, maar toch is het zo dat rode keuken kleuren beslist niet worden gekozen door mensen die niet willen opvallen. Want rode keukens zijn nu eenmaal opvallend! Prachtig in hoogglans lak, denkt u aan apparatuur met chromen beugels en knoppen bijvoorbeeld, en zwart als steunkleur, een waar plaatje ontstaat er in uw keuken. Ook in landelijke woningen zijn rode keukens opvallend. Hier adviseren we de meer gedempte varianten van de rode keuken kleuren, zoals verkeersrood en signaalrood. We laten u graag alle rode keuken kleuren zien. Allicht dat er een tussenzit die in uw interieur past.

Lees meer over rode keukens
Rode keuken

Blauwe keuken kleuren

Een heel andere uitstraling dan rode keuken kleuren, hebben blauwe keukens. Blauw wordt nog altijd geassocieerd met vrede, geen wonder dat blauwe keukens een rustige uitstraling hebben. Met name pastelblauw en licht violet zijn sfeervolle kleurnuances die zeker in houten keukens een warme uitstraling hebben. Bekijk onze mooie blauwe keuken kleuren en verbaas u over de diversiteit. In onze showroom adviseren we u graag verder over bijpassende wandkleuren zodat u de meest complete woonbeleving krijgt.

Lees meer over blauwe keukens
Blauwe keuken

Keukenrenovatie

Is uw keuken kwalitatief nog goed, maar bent u toe aan andere keuken kleuren? Door middel van een keukenrenovatie tovert u uw keuken snel en voordelig om in een keuken die weer helemaal trendy is. Zo kunnen onze monteurs uw keukenfronten vervangen door deuren met andere keuken kleuren, en u zult zien hoe de uitstraling van uw keuken verandert. Keukenrenovatie kan ook een geweldige uitkomst zijn, wanneer u graag uw woning wilt verkopen, maar de keuken kleuren zijn het eigenlijk net niet meer. Met een keuken renovatie geeft u uw keuken een snelle face lift, en past hij weer helemaal in de hedendaagse woontrends. Dat zal zeker bijdragen aan een voorspoedige verkoop van uw woning.

Keuken verkoop - nettoprijzen en transparante offertes
Landelijk keukeneiland in grijs

Al ruim 25 jaar schitterende keuken kleuren

Nu hebt u veel kunnen lezen over keuken kleuren, en bent u misschien wel geïnteresseerd in het bedrijf achter al die prachtige keukens. Ardi Keukens en Sanitair is een een unieke en toonaangevende keukenzaak in uw regio. Wij bestaan sinds 1991, en inderdaad, onze historie gaat al meer dan vijfentwintig jaar terug. Voor u het bewijs dat u met een degelijke keuken- en sanitairspecialist te maken hebt. Met een mooie showroom op een goed bereikbare locatie is Ardi Keukens en Sanitair de regionale keuken- en badkamerspecialist voor de provincies Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant. In onze showroom werken wij uw ideeën graag samen verder uit. U kunt ook via onze website eenvoudig een afspraak maken om vrijblijvend advies te krijgen door één van onze adviseurs.

Ardi Keukens Sint Annaland, Showroom entree

De Voordeligste Keukenspecialist

Ardi Keukens en Sanitair staat bekend als de Voordeligste Keukenspecialist. Dat is wat anders dan de goedkoopste keukenspecialist, want dan levert u meestal in op kwaliteit en service. Het enthousiaste team van Ardi Keukens en Sanitair is altijd op zoek naar de beste oplossing voor de klant, voor de laagste mogelijke prijs. Zo ontstaat een optelsom van alle voordelen, waardoor wij met recht de naam hebben van de Voordeligste Keukenspecialist.

Bekijk al onze keukens
Pand Ardi Keukens aug. '17

Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche

In een branche die niet altijd evengoed bekend staat, roeit Ardi Keukens en Sanitair tegen de stroom in. Met hoogstaande kwaliteit keukens, de allerhoogste montagenormen en de beste service, onderscheiden wij ons blijvend ten opzichte van andere aanbieders in onze branche. Dit levert ons al jaren het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche op. Een keurmerk dat door onze klanten zelf aan ons wordt toegekend, en dat via een onafhankelijke organisatie tot stand komt. Het keurmerk is een extra bewijs voor onze uitstekende werkwijze. Een benadering waarin de klant centraal staat, en waarin er alles aan gedaan wordt om de klant zijn of haar droomkeuken te bezorgen.

Uw keuken kopen in vertrouwen

Complete woonbeleving

De verbouwde showroom van Ardi Keukens en Sanitair is een belevenis voor ieder die zijn keuken opnieuw wil inrichten. Zelfs al hebt u al een idee over uw nieuwe keuken kleuren, opstelling en apparatuur, dan nog zult u ervaren hoeveel inspiratie u krijgt van een bezoek aan onze showroom. Bezoekers krijgen in onze showroom nog veel meer woonbeleving door bijpassende wandkleuren, decoratietips en een op en top verzorgde ambiance, voor welke woonstijl dan ook. Zo vindt u prachtige landelijke keukens, moderne keukens, design keukens, tijdloze keukens, klassieke keukens en houten keukens, elk verkrijgbaar in diverse keuken kleuren.

Ardi Keukens Sint Annaland, Showroom, sfeer

Keukens met een 9+

Keukens met een 9+ klinkt wellicht erg ambitieus in uw oren, maar toch streven al onze medewerkers er elke dag weer naar om u perfect te ontzorgen. Onze aanpak is gedegen, nauwkeurig, en u merkt ook zeker de voordelen van een kleinschalig bedrijf als onderdeel van een grote organisatie. Lage prijzen zijn het resultaat van kortingen door grootschalige inkoop, en deze prijzen zijn ook nog eens netto! Bij ons hoeft u niet te onderhandelen, en u hoeft ook niet bang te zijn dat u geconfronteerd wordt met allerlei onduidelijke toeslagen. En dat u te maken hebt met een kleinschalig bedrijf heeft voor u als voordeel, dat u als klant nog ouderwets koning bent. Bij Ardi Keukens en Sanitair staan uw wensen voorop. We luisteren naar u met belangstelling en we doen er als team alles aan om u perfect van dienst te zijn. Wij streven naar keukens met een 9+. Keukens die uw hoogst mogelijke waardering verdienen. Waar we zelf trots op zijn. En die ons ook nog eens veel werkplezier bezorgen. Lees hoe klanten onze unieke werkwijze waarderen en laat u overtuigen tijdens een vrijblijvende showroombezoek.

Lees meer over keukens