Onderdeel van DB KEUKENS
Menu

Welke keuken indeling kiest u?

Eén van de factoren die heel bepalend is voor uw keuken is de indeling van uw keukenopstelling. Wilt u een rechte keuken indeling, waar alle centimeters optimaal benut worden? Of kiest u liever voor de traditionele hoekkeuken indeling? Of wilt u een keuken met kookeiland? Welke indeling u ook voor uw keuken kiest, laat u deskundig adviseren over de mogelijkheden die uw keukenruimte u biedt. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt. Onze verkopers hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen van keukens en helpen u graag met deskundig en eerlijk advies.

Op deze pagina vindt u een overzicht van de belangrijkste keukenindelingen. Laat u op onze website informeren en inspireren en bezoek onze showroom om tientallen keuken indelingen in het echt te bewonderen. U bent van harte welkom voor vrijblijvend advies.

Een hoekkeuken

Deze verveelt nooit: de hoekkeuken. Met een hoekkeuken benut je je ruimte optimaal. Hoekopstellingen bieden u ook tal van mogelijkheden: kiest u voor een hoekkast, met of zonder draaiende delen, of wilt u een loze hoek? Wij geven u een overzicht van alle mogelijkheden die de hoekkeuken u biedt. Uiteraard vindt u ook vele keukenopstellingen ter inspiratie.

Lees meer over hoekkeukens
Moderne hoekkeuken in zwart en wit. Met schouw en hoogglans front.

Rechte keukens

Ideaal in langwerpige keukenruimtes, de rechte keuken. Rechte keukenopstellingen hebben we in allerlei stijlen! Bewoont u een smalle jarendertigwoning? Geef je rechte keuken een jarendertig touch met een antiek granieten aanrechtblad en stenen spoelbak. Wilt u een moderne rechte keuken? Kies dan voor strakke rechte lijnen, greeploze fronten en een dun aanrechtblad. Welke rechte keuken u ook wilt, wij hebben altijd de keuken die bij uw wensen, leefstijl en keukenruimte past. Laat u op onze website informeren over de mogelijkheden en de verschillende variaties. Tevens treft u er vele voorbeelden aan die u zullen inspireren.

Lees meer over rechte keukens
Tijdloze keuken in rechte opstelling en in witte kleur

Gratis inspiratiemagazine

Even bladeren door een boekwerk vol met schitterende keukens kan een heerlijk moment van ontspanning zijn om na te denken over de indeling van uw keuken. Ons nieuwe magazine ligt voor u klaar! Vraag het nu gratis aan en ontdek de schoonheid van al onze keukens. We hebben tal van keukens in alle stijlen en kleuren. U vindt volop inspiratie en informatie over keukens in ons magazine. Lees handige tips over keukenopstellingen en ergonomie, vind informatie over werkbladen en ontdek de laatste trends in keukens. U leest het allemaal in ons gratis magazine van meer dan 100 pagina's dik!

Vraag uw gratis magazine aan
Magazine DB KeukenGroep
Landelijke hoekkeuken op maat gemaakt
Moderne rechte keuken in zwart

Een keuken met kookeiland

'Als ik ooit veel ruimte heb dan neem ik een keuken met kookeiland…' horen we soms in de showroom. De keuken met kookeiland is niet uitsluitend voor grote keukenruimtes weggelegd. Er zijn tips om uw keuken met kookeiland ruimer te laten lijken. U leest er meer over op onze website. Ook vindt u er tientallen voorbeelden van keukens met een eiland. Laat u informeren en inspireren!

Lees meer over het kookeiland
Modern landelijke keuken met eiland

U-keuken opstelling

De mogelijkheden van de U-keuken zijn legio.. Standaard beschikt u in deze keuken indeling over veel werk- en opbergruimte. En door het toevoegen van bijvoorbeeld een bar is een U-keuken indeling uitermate geschikt om van uw keuken een sociale hotspot te maken. Laat u inspireren op onze website en ontdek alle mogelijkheden in onze showroom.

Lees meer over de U-keuken
Houten u keuken met bar en kastenwand. Voorzien van greeploos front.

Bij ons kiest u voor:

  • Eigen montageteams
  • Hoogste tevredenheid: 327 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
  • Moderne showrooms met grote collectie keukens
  • Transparante nettoprijzen
Button afspraak is afspraak

150+ keukens ter inspiratie

Wilt u nog meer inspiratie opdoen over de opstelling van uw keuken? Bekijk dan de ruim 150 keukens op onze website, zij geven u een indruk van de mogelijkheden die er zijn. Uiteraard spelen uw keukenruimte en uw budget een rol, maar onze keukenadviseurs hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen van praktische en ergonomische keukenindelingen die er ook nog eens schitterend uit zien. Bezoek onze showroom vrijblijvend voor advies. Wij helpen u graag. 

Lees meer over keukens