Keukenindelingen

Eén van de factoren die heel bepalend is voor uw keuken is de indeling van uw keukenopstelling. Wilt u een rechte keuken indeling, waar alle centimeters zo goed mogelijk benut worden? Of kiest u liever voor de traditionele hoekkeuken indeling?

Of wilt u een keuken met kookeiland? Welke indeling u ook voor uw keuken kiest, laat u deskundig adviseren over de mogelijkheden die uw keukenruimte u biedt. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt.

Alle keukens
Donkere moderne keuken met eiland en kastenwand
Modern antraciete keuken
Industriële groene hoekkeuken

Ardi, uw keukenspecialist

Keukens met een 9+ klinkt erg ambitieus, maar toch streven al onze medewerkers er elke dag weer naar om u perfect te ontzorgen. Lage prijzen zijn het resultaat van kortingen door grootschalige inkoop, en deze prijzen zijn ook nog eens netto! Bij ons hoeft u niet te onderhandelen, en u hoeft ook niet bang te zijn dat u geconfronteerd wordt met allerlei onduidelijke toeslagen.

Bij Ardi Keukens staan uw wensen voorop. We luisteren naar u met belangstelling en we doen er als team alles aan om u perfect van dienst te zijn.

Wij streven naar keukens met een 9+. Keukens die uw hoogst mogelijke waardering verdienen. Waar we zelf trots op zijn. En die ons ook nog eens veel werkplezier bezorgen. Lees hoe klanten onze unieke werkwijze waarderen.

Pand Ardi Keukens Sint-Annaland

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,4
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Industriële Parallel keuken met greeploos front in witte kleur