Jouw oude waterkoker is een Quooker waard! Klik hier

Menu

Maak een afspraak

Ardi Keukens

  • Zondag Gesloten
  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag 09:30 - 17:00 uur
  • Woensdag 09:30 - 17:00 uur
  • Donderdag 09:30 - 21:00 uur (koopavond)
  • Vrijdag 09:30 - 17:00 uur
  • Zaterdag 09:30 - 17:00 uur

Neem contact op

Ardi Keukens, dichterbij dan u denkt!

Sint-Annaland, daar hebt u misschien niet 1-2-3 een beeld bij. En Zeeland klinkt al helemaal ver weg. Toch? Wist u dat je vanuit Barendrecht al in 35 minuten in Sint-Annaland zit? Op zoek naar een goede keukenspecialist is het beslist de moeite waard om in de auto te stappen. Want vanuit Zuid-Holland, West-Brabant en Zeeland zit je zo in Zeeland. De gemiddelde reisafstand van:

          Regio Rotterdam naar Sint-Annaland: minder dan een uur
          Regio Breda naar Sint-Annaland: minder dan drie kwartier

Bereken hier uw route naar onze showroom. Voor kwaliteit wil je best even rijden. En we beloven u, het is de moeite waard!

De showroom van Ardi Keukens is niet alleen een beleving op het gebied van keukens, we zijn ook maximaal toegankelijk voor alle leeftijden.

Maak een afspraak

Hier begon de keukenhistorie

Ook een middelgroot keukenbedrijf zoals DB Keukens – waar Ardi Keukens deel van uit maakt - is ooit een keer ergens gestart. Dat was in Sint-Annaland, toen Arjan van Dijke in 1991 begon met de verkoop van keukens aan huis. Die verkoop aan huis was succesvol, en al spoedig werd er een keukenshowroom geopend. Dit moment markeert het begin van Ardi Keukens, en in feite ook DB Keukens.

Al sinds het ontstaan van Ardi Keukens positioneert het bedrijf zich op een eigen manier in de markt. IJzersterke Beloften zoals netto lage prijzen, van ‘A tot Z met eigen mensen’ en excellente service, werden door klanten gewaardeerd. Tot aan de dag van vandaag is de unieke bedrijfsvoering – door Ardi Keukens  opgezet – een succesfactor.

DB Keukens is inmiddels uitgegroeid tot een landelijke speler met acht vestigingen verspreid door het hele land. Alle ervaring en succes voert dus terug naar Ardi Keukens. Met ruim vijfentwintig jaar ‘in business’ weten we tot in de finesses hoe we u als klant enthousiast kunnen maken. Vertrouwt u ons de advisering, levering en montage van uw keuken toe?

Ardi Keukens Sint Annaland, Showroom entree

Actuele showroom

Een showroom die volop actuele keukens biedt, met daarbij veel woonbeleving door tips over bijpassende wandkleuren en accessoires, is al een uitje op zich. U zult zien dat een rondje door onze ruim opgezette, onlangs gemoderniseerde showroom een sfeervolle belevenis is. Niet alleen door de diversiteit in stijlen keukens, maar de complete ambiance voelt gewoon ‘goed’ aan. Het maakt het kopen van een keuken tot een ontspannen, inspiratieve gelegenheid, bij een team van mensen met passie voor hun werk.  

Ardi Keukens Sint Annaland, Showroom overzicht
Ardi Keukens Sint Annaland, Showroom overzicht

Wat betekent Keukens met een 9+?

Ardi levert ‘keukens met een 9+’. Keukens die uw hoogste klanttevredenheid verdienen, en die ons veel werkplezier bezorgen. Van advisering, levering, montage tot en met service zorgen we ervoor dat het dik voor elkaar is voor de klant. Zodat u niet anders dan enthousiast kunt zijn, en wij tevreden!

Bent u benieuwd hoe klanten over onze werkwijze denken? Lees dan op onze website tientallen klantervaringen of bekijk ruim driehonderdvijftig beoordelingen op het platform Qasa.nl.

Ardi Keukens Sint Annaland, Showroom, sfeer
Ardi Keukens Sint Annaland, Showroom, zithoek

De Voordeligste Keukenspecialist

Ardi Keukens staat regionaal bekend als De Voordeligste Keukenspecialist. Dit houdt voor ons in, dat we altijd zoeken naar de grootst mogelijke voordelen, tegen de laagst mogelijke prijs. (Dat is wat anders dan altijd de goedkoopste willen zijn, want dan weet u nog niks over kwaliteit, garantie en service). Voor u als klant heeft dat veel voordelen, want u kunt uw keuken met een zorgeloos hart aan ons overlaten, terwijl u niet bang hoeft te zijn dat u teveel betaalt.

Hoe gaat het achter de schermen?

Wellicht bent u benieuwd naar wat voor bedrijf Ardi Keukens is. Onze schitterende showroom en enthousiast personeel tonen u alvast een mooi voorproefje, maar hoe gaat dat achter de schermen? In onze showroom vindt u Thijs, die u van alles ‘vertelt’ over onze unieke historie, visie op het verkopen van keukens, onze Beloftes, onze unieke montage en hoogstaande servicenormen. Thijs laat u kennismaken met alles wat Ardi Keukens zo uniek maakt. ‘Praat’ met hem in de showroom!

DB KeukenGroep: onze historie en eigen montage
Keuken verkoop - nettoprijzen en transparante offertes

Persoonlijke aandacht

U vindt in Ardi Keukens een op en top serieus bedrijf, dat niets liever doet dan het de klant perfect naar wens te maken. En dat begint al op het moment dat u in onze showroom bent, met verkopers die tijd voor u maken. In alle rust besteden we volledige aandacht aan uw wens voor een nieuwe keuken. Ardi Keukens wil met plezier uw inspiratiebron zijn voor het maken van uw persoonlijke keuzes in opstellingen, materialen, kleuren en afwerkingen. In onze showroom werken wij uw ideeën graag samen verder uit. Wanneer zouden we u mogen adviseren? Bel 0166 653448 voor een afspraak of maak online eenvoudig en snel een afspraak via ons afspraakformulier.