Keuken met kookeiland brengt nieuwe sfeermogelijkheden

Hoewel u zult ervaren dat elke opstelling z'n eigen sfeer heeft, heeft een keuken met kookeiland een andere sfeer dan een hoekkeuken, een rechte keuken of een U-vormige keuken.

Wanneer u eenmaal kijkt naar een keuken met keukeneiland, dan zal de bijzondere charme van een keukeneiland u zeker raken. Een keuken met kookeiland is een bijzondere, aantrekkelijke manier om uw keuken een speciale sfeer te geven.

Veel mensen ervaren het zo: wanneer je eenmaal een keukeneiland gewend bent, dan wil je nooit meer anders dan een keukeneiland!
Lees op deze pagina meer over keukens met een eiland: hun voordelen, de mogelijkheden en de prijzen.

Bekijk ruim 50 keukens met eiland
Modern hoogglans keuken met eiland en kastenwand
Modern industrieel kookeiland
Keuken met kookeiland geplaatst in Bloemendaal, met grote lades in kookeiland

Wat maakt een keuken met kookeiland bijzonder?

Uw keuken met keukeneiland kunt u op veel manieren opstellen. U kunt uw kookeiland bijvoorbeeld plaatsen tussen twee tegenover elkaar liggende kastenwanden.

Geeft u deze kastenwanden verschillende hoogtes, dan ontstaat een mooi ruimtelijk effect rondom uw keukeneiland. Wat u ook kunt doen, is een aparte hoek aan uw keukeneiland creëren voor een gezellig zitje.

Voor een kop koffie, een glas wijn of een ontbijt. Met een stollenplank die wat hoger op het aanrecht wordt aangebracht, benadrukt u op een visuele manier de eigen functie van het keukeneiland. Maar we hebben nog meer ideeën. Laat u eens vrijblijvend bijpraten over een keukeneiland!

Modern landelijke keuken met eiland

Voordelen keuken met kookeiland

Een keuken met keukeneiland biedt u tal van voordelen. Een kookeiland is gezellig, want u staat niet meer met uw rug naar iemand toe wanneer u aan het snijden bent, aan het spoelen of aan het koken. Een keukeneiland is in die zin ook veel praktischer.

En wanneer u niet bij het eten vandaan wilt gaan, dan neemt u even aan uw keukeneiland plaats om iets tussendoor te doen.
Daarnaast beschikt u met een keukeneiland over veel meer opbergruimte en werkruimte.

Wanneer u graag in de keuken doorbrengt, dan zult u hier vast en zeker ontzettend veel plezier van krijgen! Denkt u eens aan de mogelijkheid om een stoomoven te plaatsen. Of een koffiemachine.

Veel van uw keukendromen worden in de keuken met keukeneiland waargemaakt!

Keukeneiland
Modern landelijke keuken met eiland
Tijdloze witte keuken met eiland, voorzien van grote lades

Prijzen keukens met kookeiland

Een keuken met kookeiland is gemiddeld genomen iets groter qua opstelling, en kan hierdoor ook duurder uitvallen. Toch vindt u onze keukens met kookeiland terug in alle prijsklassen, van € 5000 tot € 40.000.

Zo kunt u met elk budget toch nog een mooie keuze maken. Bovendien bent u bij Ardi Keukens verzekerd van netto prijzen. Dit zijn transparante prijzen zonder toeslagen of ondoorzichtige kortingen.

Gecombineerd met een transparante en gespecificeerde offerte weet u altijd waar u aan toe bent. Een prettig gevoel!
Tientallen keukens met eiland vindt u hier op onze website. Inclusief prijzen, afmetingen en gegevens over apparatuur.

Zo krijgt u een indruk van keukeneiland prijzen.

Houten keuken met eiland, in modern landelijke stijl

Keuken met kookeiland in diverse stijlen

Onze collectie keukens met kookeiland is met zorg samengesteld. U vindt een breed spectrum aan stijlen, die voor elke smaak wel wat herbergen. Zo zijn er tal van fraaie landelijke opstellingen met keukeneiland, waarin een prachtig fornuis geweldig robuust uitkomt!

Maar ook klassieke keukens met kookeiland, tijdloze keukens met kookeiland en moderne keukens met kookeiland. Hierin passen greeploze fronten weer perfect en geeft een hoogglans afwerking een chique tint.

Kortom, we laten uw keuken met kookeiland naadloos aansluiten op uw wensen, voorkeuren en interieur!

Lees over andere keuken-indelingen

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 354 klanten geven ons gemiddeld een 9,3 Qasa.nl
  • Deskundige montage door eigen mensen
  • Moderne showrooms met grote collectie keukens
  • Transparante offertes met nettoprijzen
Landelijk kookeiland in de kleur blauw groen