Onderdeel van DB KEUKENS
Menu

Keuken met kookeiland brengt nieuwe sfeermogelijkheden

Hoewel u zult ervaren dat elke opstelling z'n eigen sfeer heeft, heeft een keuken met kookeiland een andere sfeer dan een hoekkeuken, een rechte keuken of een u-vormige keuken. Wanneer u eenmaal kijkt naar een keuken met keukeneiland, dan zal de bijzondere charme van een keukeneiland u zeker raken. Een keuken met kookeiland is een bijzondere, aantrekkelijke manier om uw keuken een speciale sfeer te geven. Veel mensen ervaren het zo: wanneer je eenmaal een keukeneiland gewend bent, dan wil je nooit meer anders dan een keukeneiland!
Lees op deze pagina meer over keukens met een eiland: hun voordelen, de mogelijkheden en de prijzen.

Bekijk al onze keukens met eiland
Modern hoogglans keuken met eiland en kastenwand

Wat maakt een keuken met kookeiland bijzonder?

Uw keuken met keukeneiland kunt u op tal van manieren opstellen. U kunt uw kookeiland bijvoorbeeld plaatsen tussen twee tegenover elkaar liggende kastenwanden. Geeft u deze kastenwanden verschillende hoogtes, dan ontstaat een mooi ruimtelijk effect rondom uw keukeneiland. Wat u ook kunt doen, is een aparte hoek aan uw keukeneiland creëren voor een gezellig zitje. Voor een kop koffie, een glas wijn of een ontbijt. Met een stollenplank die wat hoger op het aanrecht wordt aangebracht, benadrukt u op een visuele manier de eigen functie van het keukeneiland. Maar we hebben nog meer ideeën. Laat u eens vrijblijvend bijpraten over een keukeneiland!

Modern landelijke keuken met eiland

Voordelen keuken met kookeiland

Een keuken met keukeneiland biedt u tal van voordelen. Een kookeiland is gezellig, want u staat niet meer met uw rug naar iemand toe wanneer u aan het snijden bent, aan het spoelen of aan het koken. Een keukeneiland is in die zin ook veel praktischer. En wanneer u niet bij het eten vandaan wilt gaan, dan neemt u even aan uw keukeneiland plaats om iets tussendoor te doen.
Daarnaast beschikt u met een keukeneiland over veel meer opbergruimte en werkruimte. Wanneer u graag in de keuken doorbrengt, dan zult u hier vast en zeker ontzettend veel plezier van krijgen! Denkt u eens aan de mogelijkheid om een stoomoven te plaatsen. Of een koffiemachine. Veel van uw keukendromen worden in de keuken met keukeneiland waargemaakt!

Keukeneiland
“Het ging allemaal heel soepel. De keuken uitzoeken – het is een mooie mix van onze ideeën en die van Ardi –, maar ook het plaatsen. Ik dacht dat het wel een tijd zou duren, maar het was in één of twee dagen al voor elkaar. Alles was er en alles was op maat."

Hans en Anja Verkerke uit Nieuwe-Tonge kochten bij Ardi hun keuken met eiland.
Lees deze klantervaring en bekijk foto's!

Landelijke keuken
Landelijk kookeiland in de kleur blauw groen

Gratis inspiratiemagazine

Even bladeren door een boekwerk vol met schitterende keukens kan een heerlijk moment van ontspanning zijn om na te denken over de indeling van uw keuken. Ons nieuwe magazine ligt voor u klaar! Vraag het nu gratis aan en ontdek de schoonheid van al onze keukens. We hebben tal van keukens met eiland in alle stijlen en kleuren. U vindt volop inspiratie en informatie over keukens in ons magazine. Lees handige tips over keukenopstellingen en ergonomie, vind informatie over werkbladen en ontdek de laatste trends in keukens. U leest het allemaal in ons gratis magazine van meer dan 100 pagina's dik!

Vraag uw gratis magazine aan
Magazine DB KeukenGroep

Prijzen keukens met kookeiland

Een keuken met kookeiland is gemiddeld genomen iets groter qua opstelling, en kan hierdoor ook duurder uitvallen. Toch vindt u onze keukens met kookeiland terug in alle prijsklassen, van € 5.000 tot € 40.000. Zo kunt u met elk budget toch nog een heel mooie keuze maken. Bovendien bent u bij Ardi Keukens en Sanitair verzekerd van netto prijzen. Dit zijn transparante prijzen zonder toeslagen of ondoorzichtige kortingen. Gecombineerd met een transparante en gespecificeerde offerte weet u altijd waar u aan toe bent. Een prettig gevoel!
Tientallen keukens met eiland vindt u elders op onze website. Inclusief prijzen, afmetingen en gegevens over apparatuur. Zo krijgt u een indruk van keukeneiland prijzen.

Houten keuken met eiland, in modern landelijke stijl

Keuken met kookeiland in diverse stijlen

Onze collectie keukens met kookeiland is met zorg samengesteld. U vindt een breed spectrum aan stijlen, die voor elke smaak wel wat herbergen. Zo zijn er tal van fraaie landelijke opstellingen met keukeneiland, waarin een prachtig fornuis geweldig robuust uitkomt! Maar ook klassieke keukens met kookeiland, tijdloze keukens met kookeiland en moderne keukens met kookeiland. Hierin passen greeploze fronten weer perfect en geeft een hoogglans afwerking een chique tint. Kortom, wij laten uw keuken met kookeiland naadloos aansluiten op uw wensen, voorkeuren en interieur!

Lees over andere keuken-indelingen
Moderne keuken met schiereiland
Modern landelijke keuken met eiland
Tijdloze witte keuken met eiland, voorzien van grote lades