Landelijke keukens, natuurlijk bij Ardi Keukens

Met ruim vijfentwintig jaar ervaring mag Ardi Keukens zich terecht een specialist noemen op het gebied van landelijke keukens.

Dit wordt niet alleen veroorzaakt door onze unieke collectie die elke keer enthousiast maakt, ons aanbod landelijke keukens wordt ook geïnspireerd door de Zeeuwse, landelijke, polderrijke omgeving waar we ons bevinden.

Waar anders vind je meer boerderijen, woonboerderijen, gemoderniseerde boerderijen, herenhuizen, dijkhuizen, kortom, woningen met een uniek landelijk karakter dan in Zeeland?

U ziet het aan onze collectie landelijke keukens. Gemaakt om in een grote diversiteit aan behoeftes te voorzien. Welkom bij Ardi Keukens.  Welkom in Sint-Annaland!

Bekijk alle keukens
Massief eiken keuken
Modern landelijke keuken van hout, met kookeiland en kastenwand
Landelijke keuken met kastenwand. Uitgerust met modern apparatuur, zoals fornuis.

Landelijke keukens met karakter

Landelijke keukens tonen met hun paneelfronten, kaderfronten, schouw, klassieke accessoires en wellicht natuurlijke materialen bijzonder veel sfeer. Een vleugje nostalgie, hier en daar klassiek design, landelijke keukens zijn er om u veel gezelligheid en wooncomfort te bezorgen.

Geen wonder dat veel van onze landelijke keukens zich ook goed lenen om geplaatst te worden in woonkeukens. Het leven op het platteland zoals dat vroeger was, centreerde zich namelijk ook rond de kachel in de keuken.

Nog steeds is dit het achterliggende idee van landelijke keukens. Met dit verschil dat Ardi Keukens er meesterlijk in is geslaagd om landelijke keukens van alle gemakken te voorzien.

Moderne apparatuur bijvoorbeeld, stille afzuiging, veel kastruimte, schoonmaakgemak en veel extra’s zoals pitt cooking, ingebouwde friteuses, wokbranders, stoomovens en Quookers.

Landelijke keukens in warme, crème tinten

Crème en eikenwit zijn prachtige warme, lichte tinten die het perfect doen in landelijke keukens. U kunt deze kleuren tot in detail doorvoeren, of kiezen om aanrechtblad, gootsteen, afzuiging een andere tint te geven.

Beide mogelijkheden hebben hun eigen voordelen. Het is soms net wat je meer aanspreekt, want over smaak valt niet te twisten.

Landelijk moderne keuken van hout

Landelijke keukens van ons merk Old Wood

Hout is een veelvoorkomend materiaal in landelijke keukens. Denkt u bijvoorbeeld maar eens aan kastdeuren met houtlook. Pure eenvoud, puur natuur, zachte uitstraling en veel sfeer.

Houten aanrechtbladen komen ook voor in landelijke keukens. Onze Old Wood collectie van doorleefde materialen is speciaal vervaardigd voor liefhebbers van verweerde materialen.

Voor mensen die hun keuken een karakteristieke touch durven te geven met een doorleefde uitstraling. En die genieten van zichtbare noesten en zaagslag. 

Old Wood keuken op maat

Landelijk keuken in strakke opstelling

Bent u op zoek naar voorbeelden landelijke keukens? Bekijk dan deze landelijke keuken met eiland! Klassiek en modern combineert u mooi in deze schitterende houten landelijke keuken met kookeiland.

Oogt de vormgeving modern, de materialen brengen een warme, nostalgische touch aan. Let ook op het dikke, robuuste aanrechtblad met z'n natuurlijke uitstraling. Een mooi detail in deze keuken vormen de klassieke, grijszwarte achterwand tegels, ook te bestellen bij Ardi Keukens.

Deze tegelwand uit grootmoeders tijd geeft net even iets unieks aan deze op zich al bijzondere keuken. De accessoires van geweien, kippenrenlampen en nostalgische handgrepen maken een van onze mooiste landelijke keukens af.

Landelijke keuken met kookeiland en bar

Klassiek landelijke keuken met accessoires

Kenmerkend voor onze landelijke keukens is dat ze onderling heel divers zijn. Naast strakke landelijke keukens hebben we ook klassiek landelijke keukens.

Blinkt de ene landelijke keuken uit in opstelling, materiaalgebruik en kleurkeuze, de andere landelijke keuken heeft weer schitterende details zoals in deze keuken. Een mooie kast met glazen ruitjes biedt zicht op persoonlijke keukenbenodigdheden.

Een klassiek gewelfde, Engelse kraan geeft deze keuken haar typisch nostalgische, haast ouderwetse sfeer. Ook de spoelbak doen traditioneel aan.

Bekijk al onze landelijke keukens
Witte landelijke kookeiland met kastenwand en bar
Houten keuken, met eiland en fornuis. Bekijk al onze houten keukens online!

Ardi, uw keukenspecialist

Terecht dat u kritisch bent bij welke keukenzaak u landelijke keukens gaat bekijken. U besteedt immers een hoop geld, u bent volledig afhankelijk van de mensen die de montage verzorgen en u wilt ook kunnen vertrouwen op goede nazorg.

Bij Ardi Keukens aangekomen, kunt u uw zoektocht nu wel staken. U merkt het al wanneer u in onze showroom binnenkomt. Geheel ongedwongen en informeel tonen we u wat we in huis hebben.

We zijn ervan overtuigd dat wanneer er vertrouwen ontstaat, de mooiste keukens tot stand komen. We laten het rustig aan u over, en zien u graag tegemoet tussen onze prachtige opstellingen met onder meer landelijke keukens!

Uw keuken kopen in vertrouwen

Landelijke keukens met 9+

Waar Ardi Keukens ooit mee begon, is nog steeds een succesfactor. Graag leveren wij keukens in allerlei stijlen, van hoogwaardige kwaliteit, betaalbaar, en met een uitstekende service.

Ruim een kwart eeuw heeft dit klanten uit alle hoeken van Zeeland en daarbuiten getrokken. Keukens met een 9+ is onze gemoderniseerde leus, die nog steeds de oude uitgangspunten omvat.

Landelijke keukens met een 9+ houdt voor ons in dat onze klanten razend enthousiast zijn. En dat we zelf veel werkplezier hebben!

Modern landelijk keukeneiland

Bezoek onze inspirerende showroom

Ons online aanbod landelijke keukens kan dan nog zo oogstrelend zijn, onze landelijke keukens komen pas echt tot leven in onze showroom. U vindt nu nog meer beleving en inspiratie in onze compleet vernieuwde showroom!

De gevel, het terrein en de tuin zijn vernieuwd, evenals de volledige binnenkant van onze keukenzaak. De keukens komen nu nog beter tot hun recht.

Al bij aankomst op ons parkeerterrein ondergaat u een ervaring die weldadig aandoet. Eenmaal binnen, wacht u nog meer moois! Bezoek onze moderne showroom en doe veel inspiratie op.

Showroom Ardi Keukens Sint-Annaland

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,3
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Landelijke keuken van hout, met schouw en fornuis