Onderdeel van DB KEUKENS
Menu

Landelijke keukens natuurlijk bij Ardi Keukens en Sanitair

Met ruim vijfentwintig jaar ervaring mag Ardi Keukens en Sanitair zich terecht een specialist noemen op het gebied van landelijke keukens. Dit wordt niet alleen veroorzaakt door onze unieke collectie die elke keer enthousiast maakt, ons aanbod landelijke keukens wordt ook geïnspireerd door de Zeeuwse, landelijke, polderrijke omgeving waar wij ons bevinden. Waar anders vind je meer boerderijen, woonboerderijen, gemoderniseerde boerderijen, herenhuizen, dijkhuizen, kortom, woningen met een uniek landelijk karakter dan in Zeeland? U ziet het aan onze collectie landelijke keukens. Gemaakt om in een grote diversiteit aan behoeftes te voorzien. Welkom bij Ardi Keukens en Sanitair. Welkom in Sint Annaland!

Bekijk onze collectie landelijke keukens
Landelijke keuken gelakt met losstaande kast
Landelijke keuken met kastenwand. Uitgerust met modern apparatuur, zoals fornuis.

Landelijke keukens met karakter

Landelijke keukens tonen met hun paneelfronten, kaderfronten, schouw, klassieke accessoires en wellicht natuurlijke materialen bijzonder veel sfeer. Een vleugje nostalgie, hier en daar klassiek design, landelijke keukens zijn er om u veel gezelligheid en wooncomfort te bezorgen. Geen wonder dat veel van onze landelijke keukens zich ook goed lenen om geplaatst te worden in woonkeukens. Het leven op het platteland zoals dat vroeger was, centreerde zich immers ook rond de kachel in de keuken. Nog steeds is dit het achterliggende idee van landelijke keukens. Met dit verschil, dat Ardi Keukens en Sanitair er meesterlijk in is geslaagd om landelijke keukens van alle gemakken te voorzien. Moderne apparatuur bijvoorbeeld, stille afzuiging, veel kastruimte, schoonmaakgemak en tal van extra’s zoals pitt cooking, ingebouwde friteuses, wokbranders, stoomovens en Quookers.

Landelijke keukens in warme, crème tinten

Crème en eikenwit zijn prachtige warme, lichte tinten die het perfect doen in landelijke keukens. U kunt deze kleuren tot in detail doorvoeren, of kiezen om aanrechtblad, gootsteen, afzuiging een andere tint te geven. Beide mogelijkheden hebben hun eigen voordelen. Het is soms net wat je meer aanspreekt, want over smaak valt niet te twisten.

Landelijke keuken

Landelijke keukens van ons merk Old Wood

Hout is een veelvoorkomend materiaal in landelijke keukens. Denkt u bijvoorbeeld maar eens aan kastdeuren met houtlook. Pure eenvoud, puur natuur, zachte uitstraling en veel sfeer. Houten aanrechtbladen komen ook voor in landelijke keukens. Onze Old Wood collectie van doorleefde materialen is speciaal vervaardigd voor liefhebbers van verweerde materialen. Voor mensen die hun keuken een karakteristieke touch durven te geven met een doorleefde uitstraling. En die genieten van zichtbare noesten en zaagslag. 

Old Wood keuken

Landelijk keuken in strakke opstelling

Bent u op zoek naar voorbeelden landelijke keukens? Bekijk dan deze landelijke keuken met eiland! Klassiek en modern combineert u mooi in deze schitterende houten landelijke keuken met kookeiland. Oogt de vormgeving modern, de materialen brengen een warme, nostalgische touch aan. Let ook op het dikke, robuuste aanrechtblad met z'n natuurlijke uitstraling. Een mooi detail in deze keuken vormen de klassieke, grijszwarte achterwand tegels, ook te bestellen bij Ardi Keukens en Sanitair. Deze tegelwand uit grootmoeders tijd geeft net even iets unieks aan deze op zich al bijzondere keuken. De accessoires van geweien, kippenrenlampen en nostalgische handgrepen maken een van onze mooiste landelijke keukens af.

Houten keuken met spoeleiland

Klassiek landelijke keuken met accessoires

Kenmerkend voor onze landelijke keukens is, dat ze onderling heel divers zijn. Naast strakke landelijke keukens hebben we ook klassiek landelijke keukens. Blinkt de ene landelijke keuken uit in opstelling, materiaalgebruik en kleurkeuze, de andere landelijke keuken heeft weer schitterende details zoals in deze keuken. Een mooie kast met glazen ruitjes biedt zicht op persoonlijke keukenbenodigdheden. Een klassiek gewelfde, Engelse kraan geeft deze keuken haar typisch nostalgische, haast ouderwetse sfeer. Ook de spoelbak doen traditioneel aan.

Bekijk al onze landelijke keukens
Landelijke keuken

"Het ging allemaal heel soepel. De keuken uitzoeken – het is een mooie mix van onze ideeën en die van Ardi –, maar ook het plaatsen. Ik dacht dat het wel een tijd zou duren, maar het was in één of twee dagen al voor elkaar."

Hans en Anja Verkerke uit Nieuwe Tonge kochten bij Ardi hun landelijke keuken met eiland.
Lees hun ervaringen en bekijk foto's.

Landelijke keuken
Landelijke rechte keuken met fornuis en schouw.

Landelijke keukens zonder zorgen

Terecht dat u kritisch bent bij welke keukenzaak u landelijke keukens gaat bekijken. U besteedt immers een hoop geld, u bent volledig afhankelijk van de mensen die de montage verzorgen en u wilt ook kunnen vertrouwen op goede nazorg. Bij Ardi Keukens en Sanitair aangekomen, kunt u uw zoektocht nu wel staken. U merkt het al wanneer u in onze showroom binnenkomt. Geheel ongedwongen en informeel tonen we u wat we in huis hebben. We zijn ervan overtuigd, dat wanneer er vertrouwen ontstaat, de mooiste keukens tot stand komen. We laten het rustig aan u over, en zien u graag tegemoet tussen onze prachtige opstellingen met onder meer landelijke keukens!

Landelijke keukens met 9+

Waar Ardi Keukens en Sanitair ooit mee begon, is nog steeds een succesfactor. Graag leveren wij keukens in allerlei stijlen, van hoogwaardige kwaliteit, betaalbaar, en met een uitstekende service. Ruim een kwart eeuw heeft dit klanten uit alle hoeken van Zeeland en daarbuiten getrokken. Keukens met een 9+ is onze gemoderniseerde leus, die nog steeds de oude uitgangspunten omvat. Landelijke keukens met een 9+ houdt voor ons in dat onze klanten razend enthousiast zijn. En dat we zelf veel werkplezier hebben!

Landelijke keuken

Inspirerende showroom

Ons online aanbod landelijke keukens kan dan nog zo oogstrelend zijn, onze landelijke keukens komen pas echt tot leven in onze showroom. U vindt nu nog meer beleving en inspiratie in onze compleet vernieuwde showroom! De gevel, het terrein en de tuin zijn vernieuwd, evenals de volledige binnenkant van onze keukenzaak. De keukens komen nu nog beter tot hun recht. Al bij aankomst op ons parkeerterrein ondergaat u een ervaring die weldadig aandoet. Eenmaal binnen, wacht u nog meer moois! Bezoek onze moderne showroom en doe veel inspiratie op.

Maak een vrijblijvende afspraak
Pand Ardi Keukens aug. '17

Landelijke keukens bij de voordeligste keukenspecialist

Mede door onze lage, netto prijzen, is Ardi Keukens en Sanitair bekend geworden als de Voordeligste Keukenspecialist. Op alle fronten proberen we u het beste te bieden, tegen zo min mogelijk kosten. Dat is dus wat anders dan de goedkoopste keukenspecialist, want dan doet u zeker concessies op kwaliteit en service. Wij selecteren betrouwbare leveranciers, met wie we jarenlang samenwerken. Om u zo de hoogste kwaliteit, betrouwbaarheid en beste service te garanderen. Bij deze leveranciers kopen we scherp in dankzij volume-inkoop, waardoor de prijzen van onze landelijke keuken toch scherp zijn.
Voor de beste, meest betrouwbare en duurzaamste koop gaat u naar Ardi Keukens en Sanitair.

Landelijke keuken

Advies landelijke stijl

Ook wat ons advies betreft zit u wel goed. Onze medewerkers zijn erop getraind, om te luisteren naar de klant. En dat er tussen luisteren en luisteren een groot verschil is, dat merkt u wel aan het resultaat. Heeft uw verkoper echt geluisterd, dan ontwerpt hij een schitterende keuken die compleet past in uw dromen, rekening houdt met uw woonomstandigheden en dat allemaal binnen budget. Dan merkt u, dat er goed naar u wordt geluisterd. En dat u maximale transparantie heeft dankzij onze gespecificeerde offertes, met netto prijzen.
Stel uw aankoop van een van onze landelijke keukens dan ook niet langer uit. We doen er alles aan om het tot een succes te maken.

Keukens met transparante nettoprijzen

Gratis inspiratiemagazine

Even bladeren door een boekwerk vol met schitterende keukens kan een heerlijk moment van ontspanning zijn om na te denken over landelijke keukens. Ons nieuwe magazine ligt voor u klaar! Vraag het nu gratis aan en ontdek de schoonheid van al onze keukens. We hebben tal van keukens in alle stijlen en kleuren. U vindt volop inspiratie en informatie over keukens in ons magazine. Lees handige tips over keukenopstellingen en ergonomie, vind informatie over werkbladen en ontdek de laatste trends in keukens. U leest het allemaal in ons gratis magazine van meer dan 100 pagina's dik!

Uw gratis magazine aanvragen
Magazine DB KeukenGroep
Witte landelijke hoekkeuken, met tegeltjes achterwand.

Landelijke keukens met zorgeloze montage

Met de montage staat of valt uw tevredenheid over ons bedrijf, en dat beseffen we zonder meer. Het is een van de redenen dat we besloten hebben om altijd met eigen mensen te werken. Niemand die beter gemotiveerd is dan een eigen medewerker! Al onze monteurs zijn in loondienst van Ardi Keukens en Sanitair. En dat heeft nog een extra voordeel, want omdat al onze monteurs werken comform door onszelf gemaakte kwaliteitseisen, bent u gegarandeerd van de beste kwaliteit montage. Als dat geen complete ontzorging is!

Uw wensen tot in detail

Ook al hebt u enige tijd in de showroom gezeten om alles rondom uw landelijke keuken door te spreken, dan nog kan het zijn dat zich in de praktijk situaties voordoen waar onze tekening niet in voorziet. Waar de monteurs geen antwoord op weten. Of wat simpelweg afwijkt van wat was gepland. Kenmerkend voor onze aanpak is, dat we uw wensen tot in detail doorvoeren. We overleggen dan ook alles wat afwijkt of om antwoord vraagt. Soms heeft het met het tegelwerk te maken, een passtukje, een plint, zomaar wat kleine dingen die heel belangrijk kunnen zijn. Een ding weet u bij ons zeker: we doen wat we zeggen. Ook onze monteurs. Daar kunt u ons op aanspreken.

Blauwe keuken

Service vanuit de genen

Bijzonder sterk toont Ardi Keukens en Sanitair zich in het traject na verkoop. Onze medewerkers zit het in de genen om service te verlenen. Loslatende handgrepen, kromtrekkende koelkastdeuren, ons timmermansoog ontgaat niets en als uw keuken niet geleverd is zoals zou moeten, dan herstellen we het zo snel mogelijk. Ons serviceteam heeft als doel om u er warmpjes bij te laten zitten. Welke klacht u ook hebt, laat het ons weten. Wij willen graag dat u heel tevreden bent over onze nazorg. Net zo tevreden als alle andere klanten die u voorgingen. U leest het in hun enthousiaste verhalen.

Ardi Keukens - montageteam

Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche

Het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche is een garantie dat onze bedrijfsvoering op rolletjes verloopt. De toekenning van dit keurmerk gaat buiten Ardi Keukens en Sanitair om, en het is puur de input van klanten die bepalend is of een keukenzaak voor deze erkenning in aanmerking komt of niet. Niet zonder trots mogen we toch vermelden, dat Ardi Keukens en Sanitair al jaar in jaar uit drager is van het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche. Met onze medewerkers ‘verdiend’,  gegund door onze trouwe, enthousiaste klanten!

Bekijk andere keukenstijlen
Landelijke keuken