Zwarte keukens, een bijzondere touch aan uw interieur

Zwarte keukens vormen met recht een bijzondere aanvulling op uw meubelen. Zwarte keukens hebben een speciale uitstraling door hun donkere kleur. Daarbij geldt dat zwart ook exclusieve eigenschappen heeft.

Kiest u voor een zwarte keuken, dan geeft u een luxe invulling aan uw keukenruimte. Maak kennis met onze schitterende collectie zwarte keukens. Stuk voor stuk bijzonder mooi en verkrijgbaar in diverse uitvoeringen.

 

Bekijk alle keukens
Zwarte keuken
Zwarte keukens
Zwarte luxe keuken, met keramiek aanrechtblad

Iedereen z’n eigen afwerking

U bent zich aan het oriënteren op zwarte keukens, en u vraagt zich misschien af of er een opstelling tussen zit die echt perfect past bij u thuis.

Onze zwarte keukens zijn bijzonder veelzijdig. U kunt er de designkant mee opgaan, en kiezen voor een zwarte hoogglans keuken. Al dan niet greeploos. U kunt met een zwarte keuken ook de landelijke weg inslaan, en kiezen uit een fraaie zwarte landelijke keuken met paneelfronten en strijklak, waar je als je goed kijkt nog mooie kwaststrepen ziet lopen.

Maar ook matglans en zijdeglans keukens in zwart behoren tot de mogelijkheden. Kies uw keukenstijl en bewonder onze prachtige zwarte keukens.

Zwarte greeploze keuken

Zwarte keukens in specifieke tinten

Binnen onze lijn Residentic keukens op maat, is het mogelijk om een zwarte keuken te kiezen met een tint die perfect past bij uw interieur. Deze Residentic keukens zijn speciaal ontworpen voor mensen met bijzondere maatwerkwensen, zonder dat ze daarbij de gangbare maatwerkprijzen willen betalen.

Neemt u daarom gerust een staal mee naar de showroom, en dan kijken we welke tint zwart aansluit bij uw kleur. Onze Residentic keukens op maat zijn in alle RAL en Sikkens kleuren uit te voeren.

En u betaalt gewoon de oer-Hollandse, nuchtere prijzen die u van Ardi Keukens gewend bent.

Bekijk al onze keukens
Zwarte keuken met greeploos front

De prijs die u wilt betalen voor zwarte keukens

Onze collectie zwarte keukens is breed in stijlen en in prijsklassen. Zo hebt u al een standaard zwarte keuken uit onze DBselect collectie, die zich kenmerkt door kwaliteit, lage prijzen en het ontbreken van extra’s.

Heeft u in uw keuken en budget plaats voor meer luxe, dan kunnen we u een van onze zwarte keukens uit de Excellentic lijn keukens aanbevelen. En voor bijzondere maatwerkwensen vind u vast en zeker iets passends in onze lijn Residentic keukens op maat. Welke keuken u ook koopt, u betaalt bij ons altijd nettoprijzen.

Zo krijgt u in één keer de laagte prijs want aan onderhandelen of het geven van vage kortingen doen wij niet. Dit wordt gecombineerd met transparante en gespecificeerde offertes, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Zwarte keuken met eiland

Zwarte keukens met een 9+

Keukens met een 9+ is al 25 jaar ons doel bij het verzorgen van keukens in diverse stijlen en budgetten. Droomkeukens die perfect naar uw wensen worden geleverd en gemonteerd, en die ons ook nog eens veel werkplezier bezorgen.

Hierdoor staan we al 25 jaar bekend als de Voordeligste keukenspecialist. Een betrokken en betrouwbaar bedrijf dat u ook nog eens tien jaar lang garantie op montage biedt.

Bekijk hier honderden ervaringen van klanten om te zien hoe zij onze unieke werkwijze waarderen. Verder op deze pagina zullen wij onze deze werkwijze uitleggen. Hierdoor krijgt u een indruk van alle processen die er plaatsvinden voor en na de aankoop van uw keuken.

En u zult door deze uitleg begrijpen dat wij er alles aan doen om onze klanten volledig te ontzorgen door alle processen perfect te laten verlopen.

Ardi Keukens - team
Zwarte modern landelijke keuken met eiland en kastenwand

Onze unieke werkwijze: het ontwerpen

Wanneer u onze showroom binnenkomt, dan hebt u misschien al enkele gedachtes over een van onze zwarte keukens. Of u hebt al specifieke wensen. Voor onze medewerkers maakt het niet uit.

We vinden het belangrijk, om voor u een keuken te ontwerpen die perfect aansluit op uw wensen. En ook al hebt u nog geen vastomlijnde ideeën, dan komen onze medewerkers, door goed naar u te luisteren, toch tot een persoonlijk ontwerp. Dat past in uw woning, uw leven en uw budget.

We hebben er al jaren ervaring mee. Maak gebruik van onze ervaring met zwarte keukens!

Keukens met transparante nettoprijzen

Onze unieke werkwijze: bestelling

Dankzij onze nauwkeurige werkwijze, hebben we al heel wat klanten mogen ontzorgen. Die nauwkeurigheid zit in onze genen, en u ziet het terug bij alle medewerkers.

De afdeling inkoop, die met precisie al uw keukenonderdelen bestelt, de werkvoorbereiding die de planning van de keukens regelt, en het magazijn waar onze magazijnmedewerkers alle goederenstromen in goede banen leiden.

Wanneer uw zwarte keuken besteld is, duurt het even eer dat we uw keuken mogen ontvangen in ons magazijn. Uw keuken arriveert nooit als geheel, want de diverse onderdelen zijn afkomstig van diverse leveranciers.

Bestellen plannen keuken bij DB KeukenGroep

Onze unieke werkwijze: levering en transport

Wanneer uw keuken ons magazijn binnenkomt, controleren de medewerkers van ons magazijn of de bestelling correct geleverd is. Vervolgens maken ze een pallet aan met de door u bestelde keukenonderdelen.

Uw bestelling wordt aangevuld met de apparaten die u hebt gekozen. Deze zijn stuk voor stuk in piepschuim en karton verpakt om de meest optimale condities te kunnen garanderen. Het komt helaas wel eens voor dat een bestelling niet klopt.

Een verkeerde koelkast komt binnen bijvoorbeeld. In ons magazijn wordt elke bestelling uitgebreid gecontroleerd. Zien we onjuistheden, dan kunnen we die direct herstellen. Met als uiteindelijk doel een foutloze levering.

Ook dit is het voordeel van het feit dat wij alle processen in eigen beheer uitvoeren.

DB KeukenGroep beschikt over haar eigen magazijn voor onderdelen van keukens en badkamers

Onze unieke werkwijze: levering

Voorafgaand aan de montage, leveren onze logistieke medewerkers uw bestelde keuken bij u af. Dit is meestal een of meerdere dagen van tevoren.

Voorzichtig zetten onze chauffeur en zijn bijrijder uw keukenkasten, aanrechtblad en apparatuur in de door u aangewezen plek in uw woning. Hun werkwijze kenmerkt zich als nauwkeurig en efficiënt.

Ondanks dat ze grote dozen uw huis binnen sjouwen, zorgen ze ervoor dat u geen hinder ondervindt. En als een goed op elkaar ingespeeld team, denken ze mee met de monteurs: datgene van de keuken wat als eerste wordt geplaatst, staat vooraan.

Dat voorkomt dat onze monteurs moeten gaan zoeken.

Levering en montage van keukens door eigen mensen

Onze unieke werkwijze: eigen montage

Onze monteurs starten met een dubbelcheck of uw keuken compleet en correct is geleverd. Vervolgens beschermen ze uw vloer tegen krassen en vuil. Het afdekkarton dat ze hiervoor gebruiken, nemen ze zelf mee.

Daarna start het montagewerk. Onze monteurs werken hierbij volgens de richtlijnen uit ons handboek voor monteurs. Hierin staat exact verwoord aan welke hoge kwaliteitseisen het montagewerk moet voldoen.

Wist u bijvoorbeeld dat onze monteurs apparaten met handschoenen aan plaatsen? Zo wordt voorkomen dat het apparaat vervuild raakt. Het is een van onze manieren om de allerhoogste kwaliteit te garanderen.

Dankzij onze professionele en uiterst nauwkeurige werkwijze, hebt u jarenlang plezier van uw keuken.

Ardi Keukens - montageteam

Alles voor een tevreden klant

We kunnen het niet vaak genoeg herhalen: in al onze processen en handelingen streven wij naar de hoogste klanttevredenheid. Vanwege onze vaste overtuiging dat enthousiaste klanten de bestaansgrond vormt van ons bedrijf.

Door alle processen in eigen hand te houden kunnen wij betrouwbaarheid en kwaliteit garanderen. En door ons ruime aanbod keukens in alle stijlen en voor ieder budget, kunnen wij al uw wensen vervullen. 

Graag ontvangen wij u in onze showroom voor een vrijblijvende kennismaking en advies. Natuurlijk kunt u gewoon onze showroom binnenstappen voor een bezoek.

Echter, om zeker te zijn dat een adviseur beschikbaar is, raden wij u aan om vooraf een afspraak te maken.

Lees meer over keukens

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 358 klanten geven ons gemiddeld een 9,4 Qasa.nl
  • Deskundige montage door eigen mensen
  • Moderne showrooms met grote collectie keukens
  • Transparante offertes met nettoprijzen
Zwarte keuken