Graniet aanrechtblad

'Puur natuur' geldt zeker voor het graniet aanrechtblad. Gedolven in landen rondom ons zoals Noorwegen, België en Frankrijk, komt het graniet aanrechtblad rechtstreeks uit de natuur.

Graniet is gestold magma en heeft als eigenschap dat het keihard is. De keus voor een graniet aanrechtblad is tegelijkertijd dus ook een duurzame keus.

Bezoek onze showroom
Graniet aanrechtblad
Graniet aanrechtblad

Graniet is altijd uniek

Het graniet aanrechtblad past in elke stijl keuken. Omdat het graniet aanrechtblad niet in een fabriek wordt vervaardigd zoals bijvoorbeeld een kunststof aanrechtblad, bestaat er ook geen eenduidige werkwijze.

Slechts de natuur heeft er vat op gehad. Dat maakt elk graniet aanrechtblad uniek. Er kleeft ook een nadeel aan een natuurproduct zoals het graniet aanrechtblad: wanneer u in een later stadium uw aanrechtblad wilt verlengen, of hetzelfde graniet wilt toepassen op een andere plek, bijvoorbeeld als vensterbank, dan is het moeilijk om een exacte kopie te vinden van wat u al in huis hebt.

Het is verstandig om vooraf goed na te denken over de toepassingen van graniet in uw huis.

Graniet aanrechtblad

Voordelen graniet werkblad: hittebestendig en slijtvast

In tegenstelling tot andere aanrechtbladen, heeft een graniet aanrechtblad als voordeel dat ze hittebestendig is. U kunt er gerust een hete pan opzetten.

Dat is ontzettend makkelijk. En omdat het natuurproducten zijn, slijt een graniet aanrechtblad nauwelijks. Hebt u eenmaal gekozen voor een graniet aanrechtblad, dan zult u er jarenlang plezier aan beleven.

Graniet aanrechtblad

Uitstekend voor het stevige werk

Snijden, schuiven, stoten, het graniet aanrechtblad is echt een aanrechtblad dat het sterke keukenwerk weerstaat. Krassen ontstaan niet zomaar en butsen ook niet.

Een graniet aanrechtblad is krasvast, snijvast en stootvast en kan dus tegen een stootje! Eventuele vlekken kunt u verwijderen met heet water en mild schoonmaakmiddel.

Graniet aanrechtblad

Onderhoud graniet aanrechtblad

Het graniet aanrechtblad heeft ook als eigenschap dat het een licht materiaal is. U dient op te letten met vloeistoffen zoals rode wijn, agressieve schoonmaakmiddelen en dergelijke. Er is een grote kans dat dit soort vloeistoffen blijvende schade achterlaat.

U voorkomt dit door als onderhoud van graniet aanrechtblad deze jaarlijks te impregneren. Hiermee verkleint u de kans op blijvende schade aanzienlijk.

Lees ook over andere aanrechtbladen
Graniet aanrechtblad

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,3
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Graniet aanrechtblad