Onderdeel van DB KEUKENS
Menu

Tegels voor wand en vloer

Tegels zijn belangrijke sfeerbepalers in uw keuken of badkamer. Daardoor zien wij tegels als méér dan alleen een manier om de ondergrond in uw keuken of badkamer netjes af te werken. Naast de sfeer hebben tegels ook grote invloed op het praktisch gemak van uw keuken of badkamer. Hierdoor is de keuze voor een kwalitatief goede tegel in de juiste kleur en afmeting van groot belang. In onze showroom vindt u dan ook een grote collectie tegels zodat u zich kunt laten inspireren en informeren over diverse merken, kleuren en afmetingen. Door dit grote aanbod tegels te combineren met deskundig advies weet u zeker dat u de juiste tegel kiest.

Bekijk onze tegelcollectie online!

Vloertegels

In de keuken worden vloertegels vaak gebruikt vanwege hun praktisch gemak. Vloertegels zijn eenvoudig schoon te houden en daarnaast zijn ze slijtvast. Door het grote aanbod in kleuren, formaten en afwerkingen kan er altijd wel een vloertegel gekozen worden die past bij uw keuken. In badkamers worden vloertegels al heel lang gebruikt. De laatste jaren zien wij ook dat in woonkamers steeds vaker de keuze wordt gemaakt voor een vloertegel. Dit komt onder meer doordat hedendaagse tegels met houtlook nauwelijks zijn te onderscheiden van echte houten vloeren. In onze showroom vindt u vele voorbeelden van vloertegels en ontdekt u de laatste trends.

Lees meer over vloertegels
Vloertegels woonkamer - houtlook

Wandtegels

Vroeger waren de meeste wandtegels wit, met name in de badkamer. Tegenwoordig is dat wel anders. Ons aanbod wandtegels in enorm groot, zowel qua kleuren als afmetingen. Dit maakt het mogelijk om uw keuken of badkamer door middel van wandtegels nog persoonlijker te maken. Wandtegels zorgen er niet alleen voor dat de stijl van uw keuken of badkamer nog beter tot zijn recht komt, maar dragen ook bij aan het praktisch gemak duurzaamheid van uw keuken of badkamer. In onze showroom geven wij u graag een indruk van de laatste trends en de uitgebreide mogelijkheden op het gebied van wandtegels.

Lees meer over wandtegels
Vloertegels en wandtegels badkamer