Uw keuken, de belangrijkste ruimte in uw woning

Als Ardi Keukens bestaan we ruim 25 jaar en hebben wij een sterke naam opgebouwd als de voordeligste keukenspecialist, waar u altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding krijgt.

Bent u op zoek naar uw droomkeuken? Bij ons bent u aan het juiste adres. We hebben een grote collectie keukens in alle stijlen, opstellingen en voor ieder budget.

Alle keukens
Moderne parallelle keuken
Zwart wit keuken greeploos
Landelijke keuken van hout, met schouw en fornuis

Keukens in alle stijlen, indelingen en kleuren

Smaak is persoonlijk … De een vindt moderne keukens geweldig, terwijl een andere een uitgesproken voorkeur heeft voor landelijke keukens. Daarbij kunnen kleuren en indelingen verschillen per keukenruimte en per persoon.

Daarom vindt u in onze showroom een uitgebreide collectie keukens in verschillende stijlen, kleuren en indelingen. We geven u graag een indruk van de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Op onze website vindt u veel informatie en inspiratie over keukens

Natuurlijk kunt u uw keuken helemaal samenstellen zoals u uw persoonlijke keuken graag ziet. Dit is mogelijk ongeacht uw budget. Onze adviseurs kunnen u hierbij vrijblijvend adviseren. 

Ardi, uw keukenspecialist

Bij ons kunt u kennis maken met de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. Ook kunt u van ons vakmanschap, gedegen advies en ongekende dienstverlening verwachten. We zijn onderdeel van DB KeukenGroep, met acht vestigingen door Nederland.

Doordat we onderdeel zijn van een grotere keukengroep kunnen we profiteren van grootschalige inkoopkorting. Hierdoor is het voor ons mogelijk om keukens aan te bieden tegen scherpe prijzen. Voor deze scherpe prijs krijgt u een keuken van de hoogste kwaliteit, met de beste service en uitstekende montage!

Dat klanten de hoge kwaliteit van product, proces en personeel waarderen blijkt wel uit het klantcijfer van 9,7 die zij ons geven op de onafhankelijke reviewsite Qasa.nl!

Showroom Ardi Keukens Sint-Annaland

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,4
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Moderne zwarte keuken met eiland