Onderdeel van DB KEUKENS
Menu

De voordeligste keukens voor Zeeland en Zuid-Holland

Wilt u een smaakvolle keuken, maar géén gepeperde rekening? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!
Wij hebben een grote collectie keukens in alle stijlen, opstellingen en voor ieder budget. Als Ardi Keukens en Sanitair bestaan we ruim 25 jaar en hebben wij een sterke naam opgebouwd als de voordeligste keukenspecialist, waar u altijd de beste prijs-kwaliteitsverhouding krijgt. Daarbij profiteert u bij ons altijd van onze Pluspunten!

Het Ardi team is u graag van dienst. Tot ziens!

Bekijk onze keukencollectie
Ardi Keukens - team
Keukens Zeeland
Keukens Zeeland

Keukens in alle stijlen, indelingen en kleuren

Smaak is heel persoonlijk.. De één vindt moderne keukens geweldig, terwijl een andere een uitgesproken voorkeur heeft voor landelijke keukens. Daarbij kunnen kleuren en indelingen verschillen per keukenruimte en per persoon. Daarom vindt u in onze showroom een uitgebreide collectie keukens in verschillende stijlen, kleuren en indelingen. Wij geven u graag een indruk van de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Op onze website vindt u veel informatie en inspiratie over keukens. Natuurlijk kunt u uw keuken helemaal samenstellen zoals u uw persoonlijke keuken graag ziet. Dit is mogelijk ongeacht uw budget. Onze adviseurs kunnen u hierbij vrijblijvend adviseren. 
Lees op onze website meer over de stijlen keukens en de diverse indelingen en kleuren:

Complete hoekkeuken met apparatuur. Houten front met witte kastenwand.
Complete hoekkeuken met apparatuur. Houten front met witte kastenwand.

Keukens met alle aanrechtbladen

Hoewel een composiet of kunststof aanrechtblad nog vaak gekozen wordt, is er veel keuze uit soorten aanrechtbladen. Deze keuze is afhankelijk van uw budget, stijl keuken, gezinsleven en natuurlijk uw persoonlijke voorkeur. Laat u informeren en inspireren in onze showroom. Ook op onze website vindt u veel informatie over de verschillende typen aanrechtbladen.

Houten keuken met spoeleiland
Tijdloze hoekkeuken in witte kleur, compleet uitgerust met Etna apparatuur

Beste kwaliteit, scherpste prijs

Bij ons kunt u kennis maken met de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. Ook kunt u van ons vakmanschap, gedegen advies en ongekende dienstverlening verwachten. Wij zijn onderdeel van DB KeukenGroep, met zes vestigingen door Nederland. Doordat wij onderdeel zijn van een grotere keukengroep kunnen wij profiteren van grootschalige inkoopkorting. Hierdoor is het voor ons mogelijk om keukens aan te bieden tegen scherpe prijzen. Voor deze scherpe prijs krijgt u een keuken van de hoogste kwaliteit, mét de beste service en uitstekende montage!
Dat klanten de hoge kwaliteit van product, proces en personeel waarderen blijkt wel uit het klantcijfer van 9,7 die zij ons geven op de onafhankelijke reviewsite Qasa.nl!

Keukens Zeeland

Enthousiaste klanten

De enthousiaste klanten vormen mede het succes en het bestaansrecht van onze onderneming. Zij zorgen er immers voor dat 85% van de bezoekers via mond-tot-mond reclame hun keuken en/of badkamer bij ons aanschaffen. Niet voor niets dragen wij al jaren op rij het "Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche", een kwaliteitslabel welke de consumenten zelf aan ons toegekend hebben.

 

Lees ervaringen van onze klanten
Uw keuken kopen in vertrouwen