Lifestyle and more by Ardi Keukens

Op zaterdag 15 oktober 2016 staat Ardi Keukens in het teken van wonen, leven en comfort. Door middel van demonstraties, workshops en tientallen stands van (regionale) ondernemers worden de nieuwste trends op het gebied van Lifestyle tentoongesteld.

Kookdemonstraties

Door middel van kookdemonstraties zult u ervaren welke soort thuiskok u bent. Kookt u het liefst om vrienden en familie te verwennen? Of kook u enkel voor pure ontspanning en spendeert u elke vrije minuut het liefst achter het fornuis? Misschien bent u al erg ervaren in het koken, legt u de lat elke keer hoger en zorgt u ervoor dat geen twee keer hetzelfde op uw bord verschijnt.. 
Wat voor thuiskok u ook bent, tijdens het Lifestyle Event hebt u alle mogelijkheid om te ontdekken in welke keuken u zich thuis voelt en welk kooktype in u schuilt.

Atag CookShop

Deelnemende ondernemers:

 • Quooker: presenteert de nieuwste technieken op het gebied van kokendwaterkranen.
 • Atag (fusion): demonstreert Fusion Vulcano; dé wokbrander voor in de keuken!
 • Sunshower: laat zien dat een juiste, lage, dosis UV-licht er aan bijdraagt dat u gezonder leeft en u gezonder voelt.
 • Geberit: dankzij de Geberit DuoFresh hoeft stank in uw toilet niet meer te stinken.
 • Bokmerk: presentatie van duurzame en onderhoudsarme keukenachterwanden, in elke kleur verkrijgbaar.
 • Wereld Wijnen: laat u informeren over mooie, smaakvolle en exclusieve wijnen voor thuis.
Keuken Zeeland 11
Big Green Egg

Big Green Egg BBQ

Kent u de Big Green Egg al? Deze veelzijdige buitenbarbecue is gebaseerd op de ruim 3000 jaar oude Aziatische kleioven, een zogenaamde 'kamado'. De Big Green Egg is een zeer duurzaam kooktoestel met een langere levensduur dan vergelijkbare soorten. Het keramiek van Big Green Egg kan minstens honderdduizend keer worden verhit zonder aan kwaliteit in te boeten. De buitentemperatuur heeft, door de hoogwaardige keramiek, geen enkele invloed op de temperatuur binnen de barbecue. U kunt al uw stoofpotten, desserts of vleesgerechten zomer en winter op de Big Green Egg bereiden. Buiten koken heeft hierdoor een andere dimensie gekregen!
Tijdens het Lifestyle Event vinden er diverse demonstraties plaats van deze buitenbarbecue en kunt u zijn gemak en veelzijdigheid ervaren.

Deelnemende ondernemers:

 • Novy afzuigers: toont de Novy One; afzuiging en kookplaats in één!
 • Walpot Bouwconsult: presenteert de laatste ontwikkelingen op het gebied van nieuwbouw, verbouw of renovatie.
 • DeNardi: de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van fornuizen worden door deze Nederlandse importeur gepresenteerd.
 • Jetstone: laat zien wat de voordelen en mogelijkheden zijn van keramische en stenen werkbladen.
 • Magnolia: hier kunt u kennismaken met groen-workshops en de mogelijkheden voor een hightea.
 • Lovely Livings: tientallen artikelen voor uw keuken en badkamer kunt u hier ontdekken.
Houten landelijke keuken met fornuis.

Kinderactiviteiten

Het Lifestyle Event bij Ardi Keukens is een echt familie evenement. Naast ouders, buren of vrienden kunt u gerust uw kleine kinderen meenemen. Ook voor hen is er veel te beleven! Zo is er een kinderspeelhoek waar kinderen mee kunnen doen aan een kleurwedstrijd, een grote springkussen in de vorm van een stormbaan (17 meter lang!) en kunnen kinderen deelnemen aan een speurtocht door onze showroom. Over uw kinderen hoeft u zich niet druk te maken; u hoeft enkel te genieten van alle informatie en inspiratie op het gebied van wonen, leven en comfort. 

Deelnemende ondernemers:

Keuken Zeeland 9
Keuken Zeeland 4
Wij heten u van harte welkom op het Lifestyle Event. Hét evenement voor de nieuwste trends op het gebied van wonen, leven en comfort! Tot ziens op zaterdag 15 oktober 2016.