Onderdeel van DB KEUKENS
Menu

Kookworkshops in kookstudio 'Kook & Geniet' bij Ardi

Bij stomen maak je eten gaar in de damp van kokend water. Maar ook met bouillon of water met wijn en/of kruiden behoord tot de mogelijkheden. Stomen heeft als voordeel dat smaak en vitamines goed blijven behouden. Meer dan als je het kookt. En alles wat je kunt koken, kun je ook stomen.
Misschien wilt u ooit een stoomoven aanschaffen, of bent u al in het bezit ervan. Ardi Keukens en Sanitair organiseert diverse kookworkshops waarin de stoomoven centraal staat. In onze kookstudio 'Kook & Geniet' krijgt u de kans om de stoomoven te ervaren, gerechten te proeven en tips op te doen voor optimaal gebruik. Verder op deze pagina vindt u informatie over tijden en data.

Aanmelden voor de kookworkshop
Ervaar de stoomoven tijdens een kookworkshop bij Ardi Keukens in Sint-Annaland (Zeeland)

Tijden en data

Tijdens de kookworkshop kookt u in kleine groepen een viergangenmenu, waarbij de stoomoven centraal staat. Door middel van de workshop leert u diverse kooktechnieken onder de knie te krijgen en na afloop kunt u de heerlijkste hapjes, snacks en maaltijden bereiden!
De kookworkshop kost slechts € 35,00 p.p. (max. 12 personen) en duurt van 17:00 uur tot 21:00 uur.

Op de volgende data wordt een kookworkshop gehouden:

  • 21, 22, 28 en 29 juni

Zomeractie: Om onze Zomerse Actieweken in te luiden geven wij 10 x een voucher weg voor een GRATIS KOOKWORKSHOP voor 2 personen. Meld je snel met vermelding van het codewoord 'GRATIS10'. De gratis deelname is bij de kookworkshops tijdens onze Zomerse Actieweken en hierbij geldt vol=vol.

ardi-kookworkshop

Bekijk hier hoe enkele deelnemers onze kookworkshop ervaren!

Koken met stoom tijdens workshops in Zeeland
Ardi - foto kookworkshop
Kookdemonstratie Ardi Keukens en Sanitair
Gezellige kookworkshops in Zeeland waarbij de stoomoven centraal staat