Kookworkshops in kookstudio 'Kook & Geniet' bij Ardi

Bij stomen maak je eten gaar in de damp van kokend water. Maar ook met bouillon of water met wijn en/of kruiden behoord tot de mogelijkheden. Stomen heeft als voordeel dat smaak en vitamines goed blijven behouden. Meer dan als je het kookt. En alles wat je kunt koken, kun je ook stomen.

Misschien wilt u ooit een stoomoven aanschaffen, of bent u al in het bezit ervan. Ardi Keukens organiseert diverse kookworkshops waarin de stoomoven centraal staat. In onze kookstudio 'Kook & Geniet' krijgt u de kans om de stoomoven te ervaren, gerechten te proeven en tips op te doen voor optimaal gebruik. Verder op deze pagina vindt u informatie over tijden en data.

Ervaar de stoomoven tijdens een kookworkshop bij Ardi Keukens in Sint-Annaland (Zeeland)

Tijden en data

Tijdens de kookworkshop kookt u in kleine groepen een viergangenmenu, waarbij de stoomoven centraal staat. Door middel van de workshop leert u diverse kooktechnieken onder de knie te krijgen en na afloop kunt u de heerlijkste hapjes, snacks en maaltijden bereiden!

De kookworkshop kost slechts € 35,00 p.p. (max. 12 personen) en duurt van 17:00 uur tot 21:00 uur.

Op dit moment zijn alle kookworkshops vanwege COVID-19 geannuleerd.

ardi-kookworkshop