Heel Tholen bakt

Zaterdag 21 mei 2016 staat alles bij Ardi Keukens in Sint Annaland in het teken van bakken en stomen! Bakexpert Saakje Visser geeft van 10.00 – 15.00 uur unieke ATAG bakworkshop. Van 10.00 – 12.00 uur is er workshop stomen in de keuken door een professionele kok. U bent deze dag van harte welkom met vrienden en familie!

Workshop stomen in de keuken

Vindt u het lastig om de gerechten op de juiste manier te stomen? Of bent u van mening dat u het stomen nog meer kunt gebruiken? Een professionele kok geeft een workshop stomen in de keuken tijdens de themadag ‘Heel Tholen bakt’. Neem gerust familie en vrienden mee! Meld u snel aan, vol = vol, door een mail te sturen naar info@ardikeukens.nl of bel (0166) 653448.

Meld u snel aan!

Unieke bakworkshop met Atag bakbar

Op de themadag ‘Heel Tholen bakt’ komt bakexpert Saakje van Koffietijd met de bakbar langs voor een unieke ATAG bakworkshop. Saakje laat de beste baktechnieken zien en bakt overheerlijke taarten!

De bakworkshop wordt gegeven door bakexpert Saakje van Koffietijd. Saakje is koekjesbakker, deegdraaier, weet alles van baktechnieken en is bedenker van de bakbar. Ze heeft de Kunstacademie gedaan in Arnhem en eten is haar grote liefde. Haar droom is om heel Nederland aan het bakken te krijgen, te beginnen bij Tholen!

Kom langs en leer alle baktips en tricks van Saakje!

  

Lees meer over Ardi Keukens