Certificaat hoogste kredietwaardigheid

Wij zijn trots op het behalen van 'Rating 1' door de organisatie Dun & Bradstreet! Dit is de hoogst mogelijke rating en slechts 18% van alle Nederlandse bedrijven valt in deze categorie. De beoordeling is op 10 maart 2020 uitgegeven aan DB KeukenGroep, het familiebedrijf waar wij onderdeel van zijn.

Dun & Bradstreet geeft ieder bedrijf in Nederland (en in het buitenland) een rating. Deze worden al jaren gezien als een objectieve indicator voor de kans op faillissement en de kredietwaardigheid van bedrijven. De Dun & Bradstreet rating is een dynamische score, die voortdurend automatisch wordt geactualiseerd en de meest actuele status van een bedrijf laat zien. 

Dun en Bradstreet

Kookworkshops in nieuwe kookstudio 'Kook & Geniet'

Stomen is niet meer weg te denken uit de gezonde keuken. Het is een kooktechniek waarmee u gezonde en lekkere gerechten bereidt. Of u nu een ervaren kok of een beginnende hobbykok bent, succes gegarandeerd! Om meer mensen kennis te laten maken met de stoomoven geven wij in onze nieuwe kookstudio 'Kook & Geniet' workshops waarin klanten en belangstellenden leren hoe zij de stoomoven optimaal kunnen gebruiken. Een professionele kok geeft u tips en tricks over de stoomoven en u leert verschillende heerlijke maaltijden te bereiden.

Lees meer over de kookworkshops
Pelma Keukens - Neff Proef Lokaal

Kookdemonstraties in onze showroom

In onze showroom vinden diverse kookdemonstraties plaats voor klanten en belangstellenden om hen kennis te laten maken met diverse soorten keukenapparatuur. Want iedereen heeft het tegenwoordig over een inductie-kookplaat, een (combi-)stoomoven, een wokbrander of plaatafzuiging, maar wat houden deze apparaten nu precies in en wat kun je er allemaal mee? Een professionele kok leert u hoe u het maximale uit deze apparatuur kunt halen, en leert u diverse lokale gerechten bereiden.

Lees meer over dit evenement
Culinair Event

Culinair Event op zaterdag 12 november

Ardi Keukens was op zaterdag 12 november het stralende middelpunt van Zeeland. Op deze herfstdag vond 'Culinair Event’ plaats. Lokale streekproducten stonden bij dit evenement in het middelpunt en werden door middel van kookdemonstraties door topkoks en door presentaties van lokale ondernemers voor het voetlicht geplaatst. Ook voor kinderen was er veel te beleven.
Na afloop van Culinair Event concludeerden we dat het evenement geslaagd was. Enkele honderden bezoekers hebben de showroom van Ardi Keukens bezocht en hebben veel inspiratie opgedaan. Ook de deelnemers waren erg enthousiast!

Ardi kookdemonstratie

Duurzame inzetbaarheid van medewerkers

Ardi Keukens B.V. houdt zich momenteel bezig met een project dat gericht is op de duurzame inzetbaarheid van haar medewerkers. Dit project wordt gefinancieerd met een subsidie vanuit het Europees Sociaal Fonds (ESF). Het project van Ardi Keukens B.V. richt zich op het stimuleren van interne mobiliteit van werkenden, het anticiperen op individuele ambities en ontwikkelmogelijkheden en het begeleiden van werknemers naar ondernemerschap.

ESF logo