Mooie kans: een fraaie, ruime woning in een rustige, veilige omgeving. Michiel van der Linde, een geboren en getogen Ouddorper, zette alles op alles om die kans te verzilveren. En dat lukte. Toen begon een ingrijpende verbouwing én de plaatsing van een nieuwe keuken.

"Alles was oud en bruin", blikt Michiel terug. "Een jaar of dertig, vijfendertig oud, denk ik. We hebben alles licht gemaakt, er is een nieuwe badkamer gekomen, een nieuwe vloer met vloerverwarming – en ga zo maar door. Alles bij elkaar een forse investering. Daarom twijfelden we even of we ook de keuken nog moesten vernieuwen. De keuken zag er namelijk keurig uit. Wel oud en bruin, maar heel netjes. Er was nooit gekookt, dat deden de vorige bewoners in de garage."

Maar ja, plaats je nu geen nieuwe keuken, dan doe je het wel over twee jaar. Dan maar alles in één keer, was de gedachte. Wat volgde was een ritje naar Sint-Annaland, naar Ardi Keukens. Michiel: "We hadden van kennissen gehoord dat ze daar goede keukens hebben tegen een normale prijs en dat klanten er op een plezierige manier behandeld worden. Ja, er gingen veel goede berichten rond over Ardi Keukens."

“We zijn heel goed geholpen. Als ik ooit weer een keuken nodig heb, ga ik weer naar Ardi Keukens!”

Bekijk groter
Keuken Ouddorp

Eenmaal binnen in de showroom in Sint-Annaland, ging het snel. Michiel: "We kwamen om 11 uur 's morgens binnen en om 2 uur zaten we weer in de auto om terug naar huis te gaan." En dat terwijl ze eigenlijk geen idee hadden van wat voor keuken de oude bruine zou moeten vervangen. "De nieuwe keuken moest anders zijn, licht vooral. Degelijk en niet te overdreven. Een normale keuken, veel budget was er niet door die hele verbouwing. Een afwasmachine, een combimagnetron en veel kastruimte – meer hadden we ook niet nodig."

Bij Ardi Keukens ontstond al snel een beeld van de nieuwe keuken. Een wandeling door de showroom was genoeg. "Dit niet, dat wel. De begeleiding was perfect. Aan tafel ontstond direct een tekening. We zijn geweldig geholpen. Top, dat meen ik echt. Alle afspraken zijn nagekomen".

"Het plaatsen ging ook geweldig. Ik was niet thuis en had de deur opengehouden voor de werklui. 's Middags iets na 2 uur stond de keuken er in. Perfect en vlot. Kinderziektes? Nee, niet gehad. Nooit een probleem. Ja nu, na twee jaar, bevriest de koelkast te snel. Ik zal Ardi Keukens eens bellen. Ze zullen het ongetwijfeld goed oplossen."

"Een positief verhaal", beaamt de 25-jarige heftruckchauffeur. "Het is echt zo, we zijn heel goed geholpen. Als ik ooit weer een keuken nodig heb, ga ik weer naar Ardi Keukens. Dat is voorlopig nog niet aan de orde, maar… Ik zou anderen Ardi Keukens zeker aanraden. Sterker nog, ik heb het al gedaan."

Op onze website kunt u meer lezen over Ardi Keukens, of andere klantervaringen bekijken.