Onderdeel van DB KEUKENS
Menu

Het ontwerp maakt deze keuken tot een bijzonderheid. De symmetrie, de combinatie van modern wit met het warme, landelijke hout, en het naar voren komende keukenblok, hier schuilt interieurontwerp achter.

Nancy en Harry Vervloet hadden bepaalde wensen voor hun nieuwe keuken, die de verkoper heeft laten terugkomen in dit keukenontwerp. Deze keuken is te bestellen bij Ardi Keukens en Sanitair in Sint-Annaland. Wat leuk is aan deze keuken, zijn alle foefjes.

Zoals de kruidenlift die omhoog komt wanneer je drukt in het midden van het paneel. De stopcontacten die keurig onder een draaischijf zijn weggewerkt. En het onzichtbare stopcontact naast de afzuigkap, wat ervoor zorgt dat snoeren niet over het aanrecht slepen en vies worden.

 Tijdloze keuken Krimpen aan den Ijssel, kruidenrek in werkblad
 Tijdloze keuken Krimpen aan den Ijssel

Comfortabel is ook de stoomoven met slide & hide-techniek. De deur die onder de oven verdwijnt, vergemakkelijkt het uitnemen van hete ovenschalen en verkleint de kans op het branden van handen. “Van deze keuken genieten wij. Wij maken bij iedereen reclame,” zegt Nancy.

Wilt u meer lezen over deze klantervaring? Klik dan hier voor een uitgebreidere klantervaring!

 Tijdloze keuken Krimpen aan den Ijssel met stoomoven op hoogte
 Tijdloze keuken Krimpen aan den Ijssel met brede lades