Nu zie je ze veel vaker, zwarte plinten. Maar de trend is nog niet zo oud. Toen Leandra Tanis en haar man vorig jaar een keuken uitzochten bij Ardi Keukens, kozen ze voor zwart. Een keuze die ze doortrokken naar de huiskamer. “We zijn trendsetter”, zegt ze lachend.

Recht en strak moest de nieuwe keuken zijn. Andere wensen waren: meer werkruimte, meer kastruimte en een inductiekookplaat in plaats van een gastoestel. Ze stapten bij Ardi Keukens binnen en vielen voor de houtkleur van een keuken in de showroom. “We troffen een verkoper die de keuken zelf getekend had. Dat was wel uniek. Op basis van onze wensen tekende hij verder. Een L-vorm met extra kast in plaats van de U-vorm die we eerst hadden. Daar creëerden we meer werkruimte mee. Een zwarte plint, die je toen dus nog niet zo veel zag, en verder wit en houtkleur. Mooi ontwerp, wij hebben alleen het wit en de houtkleur omgewisseld”, vertelt Leandra.

Het ging vlot bij Ardi Keukens. “We kwamen om kwart voor zeven binnen en ging halfelf de deur weer uit. Toen hadden we praktisch de hele keuken in beeld die we wilden. Er waren daarna alleen nog wat detailaanpassingen nodig. Al met al zijn we maar twee keer in de showroom geweest. Het was heel ontspannen, een fijne ervaring.

De oven - met een deurtje dat ‘verdwijnt’ als het opengaat - is geweldig, vindt Leandra. “Ge-makkelijk te bedienen, met heel veel opties.

Bekijk groter
Tijdloze hoekkeuken Stellendam

De plaatsing was in september. Een halfjaar later is de tevredenheid bepaald niet verminderd. Er is meer werkruimte en meer kastruimte. De inductiekookplaat werkt fijn en is bovendien beveiligd tegen onvoorzichtige kinderhandjes. Bovendien is de hoogte van het aanrechtblad aangepast. “Heerlijk.” Het blad is vijf centimeter dieper, wat nog meer werkruimte oplevert.

Op onze website kunt u meer lezen over Ardi Keukens en  of andere klantervaringen bekijken.

Bekijk groter
Tijdloze hoekkeuken met lichtkleurig werkblad