“Voor ons nieuwe hoofdkantoor in Zierikzee waar dagelijks van 7 uur ’s ochtends tot 10 uur ‘s avonds gemiddeld 80 mensen werken, waren we op zoek naar een partner die voor ons een keuken kon verzorgen. Deze keuken moest aansluiten bij de trendy Omoda-stijl, passen bij het interieur van de bedrijfskantine èn ruim plaats kunnen bieden aan veel mensen. Via onze architect Erik van den Bos uit Bruinisse kwamen we uit bij Ardi Keukens en Sanitair in Sint Annaland, een keuze waar we nog steeds blij om zijn,” vertelt Lourus Verton, directeur bij Omoda. Omoda is één van de grootste aanbieders op internet van diverse schoenenmerken en heeft zeventien filialen in het land.

“Een keuken waar dagelijks zoveel mensen gebruik van maken, moet praktisch zijn. Dat is van invloed op de opstelling die je kiest, en ook op de materialen. Niet alle aanrechtbladen lenen zich bijvoorbeeld voor een keuken zoals bij ons. We hebben bewust gekozen voor een aanrechtblad met de uitstraling van beton die perfect aansluit op de betonnen vloer. Het materiaal is onderhoudsvriendelijk waar je geen omkijken naar hebt.”

Keuken Omoda met betonnen werkblad

“Het praktische advies van Ardi Keukens en Sanitair was nuttig”

Ontwerp past bij Omoda

“Daarnaast is het voor keukens van deze grootte van belang dat ze degelijk zijn en iedereen moet er zijn weg in weten te vinden. Gebruiksgemak staat dus bovenaan. Ardi Keukens en Sanitair heeft in samenspel met onze architect Erik van den Bos een schitterend resultaat ontworpen, waar we erg trots op zijn.”De keuken is een keuken naar eigen ontwerp geworden: strak maar erg warm. De keukenkasten zijn geplaatst in een groot kader waarin de diverse apparaten zoals losstaande koffiemachines en soepautomaten zijn wegwerkt. De fronten van zwart eiken met een houtnerf hebben een warme uitstraling, en zijn tegelijkertijd geschikt voor intensief gebruik want je ziet er niet veel op

Keuken Omoda
Keuken Omoda

“Er was nooit miscommunicatie en ze hielden elkaar op de hoogte.”

Samenspel

“Het praktische advies van Ardi Keukens en Sanitair was nuttig. Ze hebben goed nagedacht over de routing in de bedrijfskantine en dit verwerkt in hun ontwerp. Zo is er gekozen voor spoelbakken en afvalsystemen op vier plaatsen, die vanaf verschillende kanten te benaderen zijn. Aan twee kanten zijn er koffie- en soepmachines. En ze zijn een ster in het bedenken van praktische alternatieven.” 

Keuken Omoda

Aansprekend

“De montage vond plaats samen met een andere partij die de keukenombouw heeft getimmerd. Dit ging perfect, in goed overleg.“We zijn meer dan tevreden over Ardi Keukens en Sanitair. We zouden dit bedrijf aan iedereen aanraden. Ze weten de wensen van de klant te vertalen in een aansprekend ontwerp. Ze hebben kennis van zaken, leveren hoogwaardige kwaliteit keukens en apparatuur, hebben keurige monteurs in dienst en ze doen niet moeilijk over service. Onze keuken en bedrijfskantine bevallen uitstekend. Het is een gezellige plek geworden voor onze medewerkers waar ze een kop koffie kunnen drinken en kunnen lunchen. Maar het is ook een representatieve ruimte met een sterke Omoda-beleving om bezoek te ontvangen.”

Op onze website kunt u meer lezen over Ardi Keukens en Sanitair, of andere klantervaringen bekijken.

Keuken Omoda voor grote groep personeel
Keuken Omoda