Het was liefde op het eerste gezicht. Toen ze een keuken had uitgezocht, had ze ook die andere al in de showroom zien staan. Later, toen de eerste keus bij nader inzien niet kon doorgaan, was het niet moeilijk meer. Het moest die andere worden. “Eigenlijk is deze tien keer zo mooi”, zegt een tevreden Ina van Schouwen.

Het is inderdaad een hele mooie keuken. Crèmekleurig, veel kastruimte, eigenwijze greepjes, langwerpige tegeltjes tegen de wand. Ina van Schouwen mocht de keuken uitzoeken toen ze eerder dit jaar verhuisde naar een huurwoning van de hervormde kerk in Nieuwe-Tonge. Ga maar naar Ardi Keukens in Sint-Annaland, was de opdracht van haar nieuwe verhuurder. Daar weten ze wel welke keuken binnen het budget past.

“Petje af, hoor”, zegt Ina van Schouwen over haar nieuwe verhuurder. “Ze boden het zelf aan. De keuken die er stond, zag er niet eens slecht uit. Maar ik mocht dus een nieuwe kiezen. Dat maak je niet bij elke verhuurder mee, hoor. Ook de douche mocht ik laten opknappen. Daar heb ik nieuwe tegels voor uitgezocht. Nogmaals: petje af!”

Keuken Nieuwe Tonge 2

“Ik ben zeer tevreden over Ardi Keukens. Je wordt er goed geholpen. Echt een goede zaak, die veel mooie keukens in de showroom heeft.”

De eerste keuken die ze koos ging niet door. “Ik denk dat er te veel bij was gekomen en dat de keuken boven het maximumbedrag van de verhuurder zat. Ik kreeg een telefoontje en toen heb ik deze gekozen”, wijst ze naar haar liefde op het eerste gezicht.

Geen onvertogen woord, al vond ze de prijs van een extra stuk aanrechtblad aan de andere kant van haar keuken toch wat te hoog. “Nee, ik ben stiktevreden. De keuken is ook hartstikke netjes geplaatst. Binnen een dag was het gebeurd. En na afloop werd alles keurig netjes opgeruimd.

Ik ben zeer tevreden over Ardi Keukens. Je wordt er goed geholpen. Echt een goede zaak, die veel mooie keukens in de showroom heeft. Ik ben een stikgelukkig mens. In het begin liep ik er zelfs over op te scheppen. Gewoon omdat je het niet gewend bent dat je verhuurder zegt: ga maar een keuken uitzoeken voor je nieuwe woning. Compleet, met koelkast, oven, knopjes, kraan - noem alles maar op.”

Keuken Nieuwe Tonge

De verhuizing is inmiddels een maand of vier achter de rug. Maar nog steeds kan ze er niet over uit. “Ik maak wel reclame voor Ardi Keukens, hè”, zegt ze met een glimlach. “Ach, dat doe ik hier in de omgeving ook.”

Op onze website kunt u meer lezen over Ardi Keukens en Sanitair, of andere klantervaringen bekijken.