Een hele mooie keuken zat erin. Maar hij was wel negentien jaar oud. Dan komt het moment toch dichterbij dat de apparatuur mankementen kan gaan vertonen. Daarom kozen Bas en Stieni Klinkvis ervoor om een nieuwe keuken te laten plaatsen toen ze bijna een jaar geleden verhuisden naar de Prins Constantijnstraat in Middelharnis.

"Laten we maar gelijk een nieuwe keuken nemen, zeiden we. De apparatuur is onderhand aan vervanging toe", zegt Bas Klinkvis, die samen met zijn vrouw 39 jaar lang het Caravanpark Middelharnis runde en daar een jaar geleden een punt achter zette. Een goede woning was gauw gevonden, en een nieuwe keuken ook. Die vonden ze bij Ardi Keukens.

"We hadden geen idee wat voor keuken we wilden. We gingen helemaal blanco naar de showroom. Toen we binnen waren, zagen we gelijk wat we wilden. Binnen vijf minuten. Tja, dan kun je nog wel een rondje lopen door de showroom – en dat hebben we ook gedaan – maar dat is eigenlijk niet nodig. Het besluit was al gevallen: dat is-ie. Het ging net als met het uitzoeken van een auto of een huis. Als het eerste wat je ziet een goed gevoel geeft, dan moet dat het zijn. Je kunt wel verder zoeken, maar dat heeft niet veel zin."

“De keuken is volgens afspraak geplaatst. Met zorg, zonder krasje. Alles is keurig, we kunnen niet anders zeggen.”

Bas en Stieni hebben een strakke, functionele keuken. De kleuren zijn zwart en wit. "Gewoon normaal, met een overn, een vaawasser en een koel-vriescombinatie. Goede apparatuur." De keuken staat er bijna een jaar, net zolang als het stel er nu woont. "Kinderziektes? Nee, niets. We hebben niet zoveel te melden, hoor. We zijn gewoon heel tevreden", zegt Stieni.

Ze kozen voor Ardi Keukens vanwege de levertijd. De plaatsing moest snel gebeuren, want de verhuizing mocht niet te lang op zich laten wachten. Maar naast de vlotte afwikkeling, hebben Bas en Stieni niets dan lof voor hun leverancier. "We wisten al van onze dochter dat het een goede zaak is. Nu hebben we het zelf ook ervaren. We zijn zeer te spreken over hoe wij behandeld zijn door Ardi Keukens. Ze pushen helemaal niets, maar denken mee. Het personeel is keurig en correct en ze weten waar ze over praten. Je krijgt informatie waar je wat aan hebt, geen verkoopverhaaltjes. De aflevering is ook heel correct verlopen. De keuken is volgens afspraak geplaatst. Met zorg, zonder krasje. Alles is keurig, we kunnen niet anders zeggen."

De keuken staat te pronken in huize Klinkvis. Als vervanging van een hele mooie keuken van negentien jaar oud, maar binnen vijf minuten gekozen.

Op onze website kunt u meer lezen over Ardi Keukens, of andere klantervaringen bekijken.