Aan de weg die naar het strand voert, ligt een schattige cottage. Het huis wordt omzoomd door een fleurige tuin en, tegen de achtergrond van het bos en de duinen, doet het geheel landelijk aan. “Heel gezellig,” typeert mevrouw Ten Hoopen uit Burgh Haamstede haar woning. “Het is allemaal niet zo strak, maar dat ben ik ook niet. De keuken die ik bij Ardi Keukens in Sint-Annaland heb uitgezocht, past er perfect in.”

Mevrouw Ten Hoopen wilde zowel haar keuken als haar badkamer vervangen. Dat wilde ze graag door één firma laten doen, en internet bood haar diverse keuzemogelijkheden. Datgene wat ze van Ardi las stond haar wel aan, en ze besloot om er eens langs te gaan. “Ik was in één keer verkocht,” vertelt ze. Temeer omdat ze daarvoor al bij een andere keukenspecialist was geweest, waar ze geen prettig onthaal had.

“Bij Ardi voelde het direct als een warm bad.”

Ongestoord rondkijken

Vastomlijnde ideeën over haar nieuwe keuken had mevrouw niet direct, behalve dan dat er een fornuis in moest komen. Ze wilde gewoon eerst lekker neuzen, en pas dan een keuze maken. “Ineens viel mijn oog op een opstelling met een terrazzo aanrechtblad. Ik viel er meteen voor. En dat heeft een bijzondere reden, want wij hadden vroeger een terras dat uit dit materiaal was gemaakt. Ik ben het altijd schitterend blijven vinden. Dus ja, zo’n aanrechtblad van terrazzo, dat wilde ik wel graag. Maar het moest wel goed passen bij mijn keukenvloer. Nou, ik heb een schitterend werkblad gevonden! Het zwart, lava en ivoor combineert prachtig bij mijn keukenvloer.” Het fornuis werd een Falcon. “Dit blinkend zwarte apparaat viel erg in mijn smaak. Echt een pronkstukje in mijn keuken.”

Eiland in de keuken

“Met de verkoper ben ik aan tafel gegaan om een opstelling uit te tekenen. Er kwam een mooi ontwerp uit, met een kast- en lade-eiland als centrum van mijn keuken, en tegen de wand de opstelling met kasten, het fornuis en apparatuur. Dit wilde ik bewust identiek houden als mijn vorige opstelling, omdat ik niet alle leidingen wilde laten verleggen. En dat was goed mogelijk.”

“Met het resultaat ben ik heel blij, mede dankzij de monteurs, die keurig netjes werk hebben geleverd. Ik vond hun werkwijze ontzettend plezierig. Ze overlegden alles, lieten me meekijken en vroegen of het naar wens was. Ik had alle vertrouwen in hen. Op een gegeven ogenblik ben ik zelfs weggegaan, en sloten de monteurs het huis af wanneer ze vertrokken. Dan stuurden ze me een sms’je en de sleutel vond ik in de brievenbus. Echt heel vertrouwd.”

Keihard gewerkt

“Ik zou Ardi Keukens zeker aanraden. Ze hebben keihard gewerkt en over het algemeen is het erg goed gegaan. Er was iets niet goed met mijn spoelbak en de kraan. Dit hebben ze goed verholpen. Hun service-afdeling werkt perfect, en dat geeft me veel vertrouwen. Ik heb er vertrouwen in, dat, als ik wat met mijn nieuwe keuken of badkamer heb, het niet zomaar wordt afgedaan.”

Bekijk groter
Keuken Burgh Haamstede

“In dezelfde periode heeft Ardi ook mijn nieuwe badkamer geplaatst ”

"Mijn nieuwe badkamer is ook erg mooi geworden. Ik heb een nieuwe inloopdouche, een nieuw toilet, bad en badkamermeubel, witte wandtegels, en bijzonder fraaie vloertegels met de uitstraling van steigerhout. Erg mooi, maar ook erg praktisch, want je ziet er niks op. En het maakt ook goed schoon. Achter het toilet zit dezelfde tegel als op de vloer. Dat zie je tegenwoordig weer veel en dat geeft mijn nieuwe badkamer een eigentijds aanzien. Van zulke dingen hebben ze bij Ardi echt verstand.”

Op onze website kunt u meer lezen over Ardi Keukens, of andere klantervaringen bekijken.

Let op: per 1 november 2019 zijn wij gestopt met de verkoop van sanitair. Mocht u bij DB KeukenGroep (waar wij onderdeel van zijn) een badkamer en/of toilet willen aanschaffen, dan kunt u hiervoor terecht bij de vestiging Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet.

Bekijk groter
Badkamer Burgh Haamstede