Ruud en Angela zijn content met hun strakke, greeploze grijsbruine keuken zonder bovenkastjes. "We zijn blij dat Ardi Keukens ons op deze manier heeft kunnen helpen."

Ze woonden eerst in een nostalgisch huis met een klokgevel in Sommelsdijk. Nee, daar zou deze keuken nooit gepast hebben. In de huidige woning van Ruud en Angela Bouman – nieuwbouw in Dirksland – komt de moderne, superstrakke keuken echter volledig tot zijn recht. Ardi Keukens, de zaak waar ze slaagden, noemen Ruud en Angela een echte aanrader. "Ze hebben laten zien écht verstand van keukens te hebben."

Keuken Dirksland

Ruud en Angela geven een paar voorbeelden. Ze wilden een strakke gootsteen. Maar, zei de man van Ardi Keukens, ik zou wel ronde hoekjes nemen, want anders krijg je die gootsteen echt niet goed schoon. Ander voorbeeld: zet de vaatwasser niet naast een muur, want dan heb je er constant spetters op. 

“De verkoper was een man van details. Hij kwam met goede tips en adviezen. Ardi Keukens kwam heel degelijk op ons over.”

Ruud, Angela en hun twee dochters wonen sinds mei 2013 in hun nieuwe huis. De kerk, de vrienden, de behoefte om de kinderen één netwerk van kerk en school te geven – dat alles trok het gezin naar Dirksland. Ver vóór de verhuizing begonnen Ruud en Angela zich al te oriënteren op een keuken. Ze bezochten verschillende keukenzaken, maar vonden daar niet wat ze zochten. "Het kwam niet goed over. Het was een beetje: wat de gek ervoor geeft, met al die kortingen op de totaalprijs."

De manier van doen bij Ardi Keukens in Sint-Annaland gaf een heel ander gevoel. "We zijn er een hele dag geweest. Alles is doorgesproken, we hebben als het ware de hele keuken doorleefd. Tot in de details."

Keuken Dirksland

Na het eerste bezoek, kregen Ruud en Angela een eerste ontwerp, gevolgd door een middagje 'updaten', kleuren kiezen en de puntjes op de i zetten. Het aantal inbouwkasten – die half in de muur zitten – werd uitgebreid van twee naar drie. "Om het servies goed kwijt te kunnen, zonder het in laden te moeten zetten."

Keuken Dirksland
Keuken Dirksland

Het meedenken van Ardi Keukens beperkte zich niet tot de showroom. Ook tijdens het plaatsen van de keuken gebeurde dat nog. "Extra stopcontacten, spotjes – dat nam Ardi Keukens direct mee. Ze kwamen heel flexibel aan onze wensen tegemoet. Bovendien hebben we gemerkt dat afspraak afspraak is bij deze keukenzaak."

Op onze website kunt u meer lezen over Ardi Keukens en Sanitair, of andere klantervaringen bekijken.