Showroomkeuken, prachtige landelijke stijl
Showroomkeuken: hoogglans fronten, met bargedeelte
Moderne-showroomkeuken-met-eiland

Showroomkeukens met grote korting

Met één van onze showroomkeukens hebt u een treffer van jewelste. Onze showroomkeukens zijn namelijk net zo mooi en degelijk als ons overige aanbod.

Het feit dat we ze snel willen inwisselen voor andere showroomkeukens zorgt ervoor dat we ze extra verlaagd in prijs aanbieden. En we waren al niet duur … met showroomkeukens boekt u dus extra voordeel!

Blauwe keuken

Showroomkeukens maar zelfde garantie

Ook op showroomkeukens geniet u dezelfde garantie als bij ons overige aanbod. En op montage zit een garantie van maar liefst tien jaar.

Ons team van gemotiveerde en vakbekwame monteurs staat voor u klaar om service te verlenen. Met één van onze mooie showroomkeukens bent u dus altijd goed af.

Greeploze keuken
Keukens Zeeland
Ardi Keukens Sint Annaland, Showroom, sfeer

Showroomkeukens – u krijgt wat u ziet

What you see is what you get. Een populaire Engelse uitdrukking, maar het zegt eigenlijk alles over showroomkeukens. Deze laten u namelijk nooit twijfelen over het eindresultaat!

Het is beslist een groot voordeel om één van onze showroomkeukens aan te schaffen. U kunt namelijk zelf direct zien, voelen en ervaren of deze showroomkeukens bij u passen.

Keukens

Showroomkeukens op ware grootte

Ook qua afmetingen geven onze showroomkeukens u het perfecte idee. Bijvoorbeeld wanneer u overstapt op een andere keukenindeling, dan kan het handig zijn, om naast een 3D tekening, in de praktijk te ervaren hoe groot een keuken nu daadwerkelijk is.

Hebt u genoeg loopruimte bijvoorbeeld rondom uw kookeiland? En hoeveel passen loopt u van de kookplaat naar uw spoelbak? In onze showroomkeukens kunt u dit exact beleven. Zit uw droomkeuken niet in ons aanbod showroomkeukens?

Dan bieden ze u in ieder geval volop inspiratie! Alle trends vindt u terug, zoals kleurencombinaties, materialen, apparatuur. En natuurlijk vertegenwoordigd in ons complete spectrum aan keukenstijlen en gekleurde keukens.

Bekijk al onze showroomkeukens
Showroomkeuken met eiland in industriële stijl

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,3
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Keukens Zeeland
Keukens Zeeland
Showroomkeuken met eiland in industriële stijl