Onderdeel van DB KEUKENS
Menu

Showroomkeukens in alle stijlen en prijzen

De grootscheepse renovatie van ons pand in 2015 is maar aan weinig mensen ontgaan. De gevel, het terrein en de tuin zijn compleet vernieuwd, evenals de volledige binnenkant van de showroom. De keukens en badkamers in onze showroom komen nu nog beter tot z’n recht. Genoeg reden dus om onze showroomkeukens te komen bekijken.

Bekijk al onze showroomkeukens

Bij ons kiest u voor:

  • Eigen montageteams
  • Hoogste tevredenheid: 327 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
  • Moderne showrooms met grote collectie keukens
  • Transparante nettoprijzen
  • De kracht van een familiebedrijf, al meer dan 25 jaar
Button afspraak is afspraak

Showroomkeukens met grote korting

Met één van onze showroomkeukens hebt u een treffer van jewelste. Onze showroomkeukens zijn namelijk net zo mooi en degelijk als ons overige aanbod. Het feit dat we ze snel willen inwisselen voor andere showroomkeukens zorgt ervoor dat we ze extra verlaagd in prijs aanbieden. En we waren al niet duur….met showroomkeukens boekt u dus extra voordeel!

Blauwe keuken
Keukens Zeeland
Keukens Zeeland

"De hoekkeuken heeft veel ruimte. Ik kan het koken onderbreken om koffie te zetten voor één van de kinderen die langs komt. Daar is genoeg plek voor."

Familie Laanen uit Lepelstraat kocht hun keuken bij Ardi Keukens en Sanitair. 
Lees hun klantervaring en bekijk foto's.

Moderne keuken kopen in Lepelstraat? Ontdek Ardi Keukens in Sint-Annaland!

Showroomkeukens maar zelfde garantie

Ook op showroomkeukens geniet u dezelfde garantie als bij ons overige aanbod. En op montage zit een garantie van maar liefst tien jaar. Ons team van gemotiveerde en vakbekwame monteurs staat voor u klaar om service te verlenen indien nodig. Met één van onze mooie showroomkeukens bent u dus altijd goed af.

Greeploze keuken
Keukens Zeeland
Ardi Keukens Sint Annaland, Showroom, sfeer

Showroomkeukens – u krijgt wat u ziet

What you see is what you get. Een populaire Engelse uitdrukking, maar het zegt eigenlijk alles over showroomkeukens. Deze laten u namelijk nooit twijfelen over het eindresultaat! Het is beslist een heel groot voordeel om één van onze showroomkeukens aan te schaffen. U kunt namelijk zelf direct zien, voelen en ervaren of deze showroomkeukens bij u passen.

Keukens

Showroomkeukens op ware grootte

Ook qua afmetingen geven onze showroomkeukens u het perfecte idee. Bijvoorbeeld wanneer u overstapt op een andere keukenindeling, dan kan het handig zijn, om naast een 3D tekening, in de praktijk te ervaren hoe groot een keuken nu daadwerkelijk is. Hebt u genoeg loopruimte bijvoorbeeld rondom uw kookeiland? En hoeveel passen loopt u van de kookplaat naar uw spoelbak? In onze showroomkeukens kunt u dit exact beleven. Zit uw droomkeuken niet in ons aanbod showroomkeukens? Dan bieden ze u in ieder geval volop inspiratie! Alle trends vindt u terug, zoals kleurencombinaties, materialen, apparatuur. En natuurlijk vertegenwoordigd in ons complete spectrum aan keukenstijlen en gekleurde keukens.

Bekijk al onze showroomkeukens
Showroomkeuken met eiland in industriële stijl