Onderdeel van DB KEUKENS
Menu

Moderne keukens - optimale aansluiting op uw leven

Vraagt u zich af welke moderne keuken het best past in uw woonsituatie? Stopt u dan met zoeken, en bezoek de showroom van Ardi. Onze ervaren verkopers weten als geen ander waar een moderne keuken aan moet voldoen om optimaal aan te sluiten bij uw leefwensen. Kom eens neuzen, gewoon geheel vrijblijvend. Van harte welkom, we kijken uit naar uw komst.

Bekijk al onze moderne keukens
Greeploos moderne keuken met betonnen aanrechtblad
Moderne witte keuken met bovenkasten

"De plaatsing ging ook perfect. Alles zit goed in elkaar, de apparatuur werkt prima."

Mevrouw Luijks uit Halsteren kocht bij Ardi een moderne keuken.
Lees haar klantervaring en bekijk foto's.

Keuken Halsteren

Moderne keukens voor moderne mensen

Welke interieurstijl u ook hebt, met een van onze moderne keukens zit u altijd goed. Of u nu een landelijke, een klassieke, een hypermoderne design of juist een nostalgische interieurstijl hebt, bij ons vindt u moderne keukens die aansluiten bij alle woonstijlen. Van uitgesproken modern tot een combinatie met diverse landelijke elementen, laat u verrassen door ons grote aanbod.

Moderne greeploze keuken met houten fronten

Gezonde inspanningen in moderne keuken

Zoals er meer aandacht voor welzijn en gezondheid komt, zo ziet u dit ook terug in de moderne keuken. In de moderne keuken doet de stoomoven zijn intrede. De oven waarin u op een gezonde manier eten bereidt, zonder dat belangrijke voedingsstoffen verloren gaan. In onze collectie vindt u prachtige stoomovens voor de moderne keuken.

Moderne keuken

Moderne keuken, passend in een druk bestaan

Wie is er niet druk tegenwoordig? Daarom is elke moderne keuken een doordacht ontwerp waarin uw keukenleven gemakkelijk wordt gemaakt. Welke wensen u hebt, u vindt het in de moderne keuken. Wilt u niet teveel tijd besteden aan schoonmaken? Onze fronten met speciale afwerking reduceren uw schoonmaaktijd tot een minimum. Wilt u niet meer uren in pannen roeren? Prachtige fornuizen sieren de moderne keuken, fornuizen waarin u schotels rustig urenlang kunt laten pruttelen en garen, zonder dat u er omkijken naar hebt. Wilt u snel een kop koffie kunnen nemen? Bekijk onze collectie volautomatische koffiemachines die naadloos aansluiten op uw keukenontwerp. Zoek een moderne keuken bij ons uit om een comfortabele invulling aan uw bestaan te geven.

Modern landelijke keuken met eiland in de kleur grijs
Moderne keuken met eiland. RVS aanrechtblad, met apparatuur van ATAG.

Gratis inspiratiemagazine

Even bladeren door een boekwerk vol met schitterende keukens kan een heerlijk moment van ontspanning zijn om na te denken over moderne keukens. Ons nieuwe magazine ligt voor u klaar! Vraag het nu gratis aan en ontdek de schoonheid van al onze keukens. We hebben tal van keukens in alle stijlen en kleuren. U vindt volop inspiratie en informatie over keukens in ons magazine. Lees handige tips over keukenopstellingen en ergonomie, vind informatie over werkbladen en ontdek de laatste trends in keukens. U leest het allemaal in ons gratis magazine van meer dan 100 pagina's dik!

Vraag uw gratis magazine aan
Magazine DB KeukenGroep

Moderne keuken voor een gastronomisch hoogtepunt

Bent u graag in de keuken bezig, en is een recept u niet snel te gecompliceerd? In de moderne keuken vind je steeds vaker apparatuur uit de professionele keuken. Wat dacht u van een warmhoudlade bijvoorbeeld, waarin u uw overheerlijke vleesgerechten uitstekend op temperatuur houdt. Zonder uitdrogen! Of de teppan yaki, waarmee u snel en smakelijk groenten grillt? Met onze moderne apparatuur voor de moderne keuken hoeft u niet meer onder te doen voor de professionele kok.

Bent u benieuwd naar al onze moderne keukens? Op onze website vindt u tientallen moderne keukens, met vele foto's en alle gegevens, inclusief moderne keuken prijzen.
Bekijk hier al onze moderne keukens.

Moderne keuken met schiereiland en greeploos front

De beste moderne keukens

Wanneer u een keuken koopt, dan moet u ook bepalen bij welk bedrijf u deze keuken koopt. Omdat een keuken een forse investering is waar u lang van wilt genieten, is het belangrijk dat u uw aankoop doet bij een bedrijf die betrouwbaar is en waar u lange tijd een goede relatie mee heeft. Bij Ardi Keukens en Sanitair vinden wij het traject na de handtekening minstens zo belangrijk als de verkoop zelf. Want uw keuken moet zorgvuldig besteld worden en vakkundig gemonteerd. Om deze processen goed te doen verlopen werken wij enkel met eigen mensen, zowel bij het bestellen van de keuken als bij de montage. Zo kunnen wij de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid garanderen. Onze klanten waarderen deze werkwijze, want honderden klanten geven ons gemiddeld een 9,7 op de onafhankelijke reviewsite Qasa.nl!

Ardi Keukens - team

Perfecte montage van uw keuken

Een keuken kopen is een ding. Een keuken installeren, da’s nog weer iets heel anders. Toch een beetje spannend. Als gespecialiseerd bedrijf verkopen wij niet alleen keukens, we installeren ze ook. Met eigen mensen, dus u hebt altijd slechts één aanspreekpunt. Onze ervaren vakmensen doen dag in dag uit niets anders dan met passie keukens plaatsen. Ze hebben hart voor de zaak en zien het als erekwestie om keukens met een topkwaliteit afwerking te monteren. Vandaar dat wij gerust 10 jaar garantie durven geven op onze montage.

Lees over andere keukenstijlen
Ardi Keukens - montageteam