Onderdeel van DB KEUKENS
Menu

Klassieke keukens vol ingetogen luxe

Kenmerkend voor een klassieke keuken is de serene sfeer en ingetogen luxe. In de klassieke keuken is de opstelling, het materiaal en het kleurgebruik warm en sierlijk. Een klassieke keuken is een belangrijke sfeermaker in uw woning. Maak kennis met onze grote collectie klassieke keukens van hoogwaardige kwaliteit.

Bekijk al onze keukens
Klassieke keuken met stenen spoelbak en tegels achterwand

Klassieke keuken op maat gemaakt

Net zoals elke klassieke keuken op het hoogste niveau afgewerkt wordt, gaan wij tot het uiterste om uw keukenwensen te vervullen. Zit de perfecte klassieke keuken van uw dromen niet in onze collectie? We laten u graag kennismaken met onze keukenmerk Residentic, voor keukens op maat. Met dit merk is het mogelijk om uw wensen te vertalen in een maatwerk ontwerp, tegen nagenoeg dezelfde prijzen als onze andere klassieke keukens. Geïnteresseerd geworden? Bekijk eens ons overzicht van klassieke keukens of verdiep u in wat Residentic u te bieden heeft.

Klassieke keuken met kraan, spoelbak en bovenkasten

Gratis inspiratiemagazine

Even bladeren door een boekwerk vol met schitterende keukens kan een heerlijk moment van ontspanning zijn om na te denken over houten keukens. Ons nieuwe magazine ligt voor u klaar! Vraag het nu gratis aan en ontdek de schoonheid van al onze keukens. We hebben tal van keukens in alle stijlen en kleuren. U vindt volop inspiratie en informatie over keukens in ons magazine. Lees handige tips over keukenopstellingen en ergonomie, vind informatie over werkbladen en ontdek de laatste trends in keukens. U leest het allemaal in ons gratis magazine van meer dan 100 pagina's dik!

Uw gratis magazine aanvragen
Magazine DB KeukenGroep
Witte klassieke hoekkeuken met schouw en bovenkasten

Rijke en luxe sfeer in klassieke keuken

Een klassieke keuken kenmerkt zich ook door een huiselijke sfeer. De royale en sierlijke, stijlvolle en mooi afgewerkte elementen en warme kleuren zijn luxe, maar ook ingetogen. Aan alles zie je dat in een klassieke keuken geen concessies wordt gedaan aan duurzaamheid, zonder dat de klassieke keuken teveel op de voorgrond treedt. In de klassieke keuken gaat afwerking net een stapje verder. Ziet u een fraaie keuken met pilasters tussen de kasten, dan ziet u een klassieke keuken pur sang waarbij de allerhoogste inspanning wordt gestoken in het zo fraai mogelijk vormgeven van de keuken. Hebt u oog voor detail en fraaie lijnen? Dan vindt u in onze collectie zeker een klassieke keuken die bij u past.

Modern comfort in klassieke keuken

Elke klassieke keuken is van al het denkbare comfort voorzien. Zo beschikken onze nieuwste klassieke keukens standaard over alle moderne apparatuur zoals koelkast en vaatwasser, en is elke klassieke keuken uit te breiden met een Quooker, een down draft afzuigsysteem, een stoomoven en een inbouwkoffieautomaat.

Witte klassieke hoekkeuken met fornuis en schouw

"Het ging allemaal heel soepel. De keuken uitzoeken – het is een mooie mix van onze ideeën en die van Ardi –, maar ook het plaatsen. Ik dacht dat het wel een tijd zou duren, maar het was in één of twee dagen al voor elkaar."

Hans en Anja Verkerke uit Nieuwe Tonge kochten bij Ardi hun keuken met eiland.
Lees hun ervaringen en bekijk foto's.

Landelijke keuken

Betrouwbare keukenspecialist

Bij het kopen van uw klassieke keuken kijkt u natuurlijk ook naar het bedrijf waar u de keuken koopt. U verwacht namelijk een uitstekende service, ook nadat de handtekening is gezet. Als Ardi Keukens en Sanitair zetten wij ons juist in op dit traject na de handtekening. Want het uiteindelijke plezier van uw keuken wordt niet zozeer bepaald door de prijs, maar juist door het plezier wat u - ook jaren na de aankoop - nog heeft van de keuken. Daarom werken wij van verkoop tot montage met eigen mensen, die de hoogste klanttevredenheid nastreven. Klanten waarderen deze werkwijze gemiddeld met een 9,7 op de onafhankelijke reviewsite Qasa.nl!

Lees over andere keukenstijlen
Ardi Keukens - team
Klassieke keuken
Landelijke keuken
Witte klassieke hoekkeuken met fornuis en schouw.