Klassieke keukens vol ingetogen luxe

Kenmerkend voor een klassieke keuken is de serene sfeer en ingetogen luxe. In de klassieke keuken is de opstelling, het materiaal en het kleurgebruik warm en sierlijk.

Een klassieke keuken is een belangrijke sfeermaker in uw woning. Maak kennis met onze grote collectie klassieke keukens van hoogwaardige kwaliteit.

Bekijk alle keukens
Klassieke keuken in rechte opstelling
Klassieke keuken met fornuis en uitgevoerd in de kleur wit
Klassieke keukenkraan met ingebouwde spoelbak van rvs

Klassieke keuken op maat gemaakt

Net zoals elke klassieke keuken op het hoogste niveau afgewerkt wordt, gaan wij tot het uiterste om uw keukenwensen te vervullen.

Zit de perfecte klassieke keuken van uw dromen niet in onze collectie? We laten u graag kennismaken met ons keukenmerk Residentic, voor keukens op maat. Met dit merk is het mogelijk om uw wensen te vertalen in een maatwerk ontwerp, tegen bijna dezelfde prijzen als onze andere klassieke keukens. Geïnteresseerd geworden?

Bekijk eens ons overzicht van klassieke keukens of verdiep u in wat Residentic u te bieden heeft.

Klassieke keuken met kraan, spoelbak en bovenkasten
Klassieke kleine keuken in wit

Rijke en luxe sfeer in klassieke keuken

Een klassieke keuken kenmerkt zich ook door een huiselijke sfeer. De royale en sierlijke, stijlvolle en mooi afgewerkte elementen en warme kleuren zijn luxe, maar ook ingetogen.

Aan alles zie je dat in een klassieke keuken geen concessies wordt gedaan aan duurzaamheid, zonder dat de klassieke keuken teveel op de voorgrond treedt. In de klassieke keuken gaat afwerking net een stapje verder.

Ziet u een mooie keuken met pilasters tussen de kasten, dan ziet u een klassieke keuken pur sang waarbij de allerhoogste inspanning wordt gestoken in het zo goed mogelijk vormgeven van de keuken.

Hebt u oog voor detail en fraaie lijnen? Dan vindt u in onze collectie zeker een klassieke keuken die bij u past.

Donkergrijze klassieke keuken met fornuis
Zwarte klassieke keuken met witte spoelbak

Modern comfort in klassieke keuken

Elke klassieke keuken is van al het denkbare comfort voorzien. Zo beschikken onze nieuwste klassieke keukens standaard over alle moderne apparatuur zoals koelkast en vaatwasser, en is elke klassieke keuken uit te breiden met een Quooker, een downdraft afzuigsysteem, een stoomoven en een inbouwkoffieautomaat.

Witte klassieke hoekkeuken met fornuis en schouw

Betrouwbare keukenspecialist

Bij het kopen van uw klassieke keuken kijkt u natuurlijk ook naar het bedrijf waar u de keuken koopt. U verwacht namelijk een uitstekende service, ook nadat de handtekening is gezet.

Als Ardi Keukens zetten wij ons juist in op dit traject na de handtekening. Want het uiteindelijke plezier van uw keuken wordt niet zozeer bepaald door de prijs, maar juist door het plezier wat u – ook jaren na de aankoop – nog heeft van de keuken.

Daarom werken wij van verkoop tot montage met eigen mensen, die de hoogste klanttevredenheid nastreven. Klanten waarderen deze werkwijze gemiddeld met een 9,7 op de onafhankelijke reviewsite Qasa.nl!

Lees over andere keukenstijlen
Klassieke witte keuken met eiland

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,3
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Witte klassieke hoekkeuken met fornuis en schouw.