Zwarte-design-keuken-eiland-kastenwand
Design-keukenkraan-rvs-spoelbak
Design-keuken-interieur

Design keukens van Ardi Keukens

Bij Ardi Keukens hebben wij jaren ervaring met het ontwerpen en monteren van design keukens. Wij helpen u graag bij inspireren en uitzoeken van uw design keuken. 

Design keukens vallen vaak in de smaak vanwege hun strakke afwerking. Dit maakt een design keuken minder gevoelig voor trends en tijdloos.

Luxe design keukens overtreffen in stijl, comfort en ergonomie. Alles klopt bij een design keuken van Ardi Keukens. Heeft u bijzondere maatwerkwensen? Ontdek de mogelijkheden bij Ardi Keukens.

Design keuken voor ieder budget

Wij bieden design keukens aan voor ieder budget, van basic tot hypermodern. Zoekt u naar keukens van voortreffelijke kwaliteit, en voor niet meer dan 7000 euro? Maak kennis met de design keukens van onze DBselect keukens.

Duitse keukens van hoogwaardige kwaliteit, maar ontdaan van allerlei extra’s. Zo hebt u al één van onze design keukens voor de laagst mogelijke prijs!
Mocht u op zoek zijn naar een luxere keuken, op maat gemaakt, dan kunt u terecht bij ons merk Residentic.

Hierbij bieden wij design maatwerk keukens aan voor standaardprijzen. Dankzij dit maatwerk passen onze design keukens in iedere keukenruimte. Uiteraard zijn deze luxe design keukens volledig van deze tijd, met de modernste apparatuur en nieuwste materialen. 

Moderne design keuken met eiland en kastenwand

Design keukens voor netto prijzen

Design keukens bij Ardi Keukens betekenen niet direct dat u gepeperde rekeningen zult ontvangen. Als onderdeel van DB KeukenGroep profiteren we van lage prijzen door volume-inkoop.

Zo kunnen we u onze design keukens aanbieden voor uiterst lage, netto prijzen! Zo weet u altijd dat u voor één van onze design keukens niet meer betaalt dan nodig.

Onze klanten waarderen het dat wij werken met nettoprijzen en transparante offertes. Gecombineerd met een uitstekende service en montage door eigen vakmensen, geven honderden klanten ons gemiddeld een 9,7 op de onafhankelijke reviewsite Qasa.nl!

Rechte design keuken in bruine kleur

Alleen het allerbeste keukenapparatuur

In onze design keukens vindt u een brede collectie aan keukenapparatuur van de beste merken. NEFF, Miele, ATAG, Pelgrim, al onze merken zijn A-merken. Prachtig vormgegeven, perfect passend in design keukens.

Met al deze leveranciers hebben wij al jarenlange relaties, zodat betrouwbaarheid en een uitstekende service gegarandeerd is. Voor complete design keukens slaag je in één keer bij Ardi Keukens.

Lees meer over keukenapparatuur
Design keukenapparatuur van Miele

Design keukens met een 9+

Waar Ardi Keukens ooit mee begon, is nog steeds een succesfactor. Graag leveren wij keukens in allerlei stijlen, van hoogwaardige kwaliteit, betaalbaar, en met een uitstekende service.

Ruim een kwart eeuw heeft dit klanten uit alle hoeken van Zeeland en daarbuiten getrokken. Keukens met een 9+ is onze gemoderniseerde leus, die nog steeds de oude uitgangspunten omvat.

Moderne keukens met een 9+ houdt voor ons in dat onze klanten razend enthousiast zijn. En dat we zelf veel werkplezier hebben!

Design eilandkeuken van hout

Design keukens met perfecte montage

Als liefhebber van strakke ontwerpen, hebt u waarschijnlijk ook een scherp oog ontwikkeld voor strak afgewerkte design keukens. En we durven gerust te zeggen, dat doen onze eigen monteurs met passie.

Elke monteur ziet het als zijn persoonlijke doelstelling om uw design keuken perfect te monteren. Compleet naar wens, zodat u jaren plezier zult hebben van uw design keuken. Bij Ardi Keukens hebt u beslist een voordeel van ons eigen montageteam.

Met betrokken, vakbekwame mensen kunnen we de hoogst mogelijke kwaliteit leveren. En, u geniet ook nog eens van 10 jaar garantie op de montage van design keukens.

Bekijk andere keukenstijlen
Luxe design keuken met eiland

Laat u inspireren in onze showroom

Ons online aanbod moderne keukens kan dan nog zo oogstrelend zijn, onze moderne keukens komen pas echt tot leven in onze showroom. U vindt nu nog meer beleving en inspiratie in onze compleet vernieuwde showroom!

De gevel, het terrein en de tuin zijn vernieuwd, evenals de volledige binnenkant van onze keukenzaak. De keukens komen nu nog beter tot hun recht.

Al bij aankomst op ons parkeerterrein ondergaat u een ervaring die weldadig aandoet. Eenmaal binnen, wacht u nog meer moois! Bezoek onze moderne showroom en doe veel inspiratie op.

Showroom Ardi Keukens Sint-Annaland

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,4
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Design-kookeiland-keuken