Onderdeel van DB KEUKENS
Menu

Design keukens, schitterend strak en exclusief

Design meubels, design oplossingen, uw huis moet design ademen. Met onze bijzondere collectie design keukens bieden wij prachtige opstellingen in diverse kleuren en voor verschillende budgetten. Maak kennis met onze schitterende design keukens. Strak, modern en exclusief!

Bekijk al onze design keukens
Ton-sur-Ton design keuken
Witte Ton-sur-Ton design keuken met wit aanrechtblad en witte kraan en spoelbak

Design keuken voor ieder budget

Wij bieden design keukens aan voor ieder budget, van basic tot hypermodern. Zoekt u naar keukens van voortreffelijke kwaliteit, en voor niet meer dan 7.000 euro? Maak kennis met de design keukens van onze DBselect keukens. Duitse keukens van hoogwaardige kwaliteit, maar ontdaan van allerlei extra’s. Zo hebt u al één van onze design keukens voor de laagst mogelijke prijs!
Mocht u op zoek zijn naar een luxere keuken, op maat gemaakt, dan kunt u terecht bij ons merk Residentic. Hierbij bieden wij design maatwerk keukens aan voor standaardprijzen. Dankzij dit maatwerk passen onze design keukens in iedere keukenruimte. Uiteraard zijn deze luxe design keukens volledig van deze tijd, met de modernste apparatuur en nieuwste materialen. 

Moderne keuken

Design keukens voor netto prijzen

Design keukens bij Ardi Keukens en Sanitair betekenen niet direct dat u gepeperde rekeningen zult ontvangen. Als onderdeel van DB KeukenGroep profiteren we van lage prijzen door volume-inkoop. Zo kunnen we u onze design keukens aanbieden voor uiterst lage, netto prijzen! Zo weet u altijd dat u voor één van onze design keukens niet meer betaalt dan nodig.
Onze klanten waarderen het dat wij werken met nettoprijzen en transparante offertes. Gecombineerd met een uitstekende service en montage door eigen vakmensen, geven honderden klanten ons gemiddeld een 9,7 op de onafhankelijke reviewsite Qasa.nl!

Design hoekkeuken met greeploze fronten

"De hoekkeuken heeft veel ruimte. Ik kan het koken onderbreken om koffie te zetten voor één van de kinderen die langs komt. Daar is genoeg plek voor."

Familie Laanen uit Lepelstraat kocht hun keuken bij Ardi Keukens en Sanitair. 
Lees hun klantervaring en bekijk foto's.

Moderne keuken kopen in Lepelstraat? Ontdek Ardi Keukens in Sint-Annaland!
Greeploos design keuken met hout-kleur interieur, de keuken als een meubelstuk

Gratis inspiratiemagazine

Even bladeren door een boekwerk vol met schitterende keukens kan een heerlijk moment van ontspanning zijn om na te denken over design keukens. Ons nieuwe magazine ligt voor u klaar! Vraag het nu gratis aan en ontdek de schoonheid van al onze keukens. We hebben tal van keukens in alle stijlen en kleuren. U vindt volop inspiratie en informatie over keukens in ons magazine. Lees handige tips over keukenopstellingen en ergonomie, vind informatie over werkbladen en ontdek de laatste trends in keukens. U leest het allemaal in ons gratis magazine van meer dan 100 pagina's dik!

Uw gratis magazine aanvragen
Magazine DB KeukenGroep

Design keukens met bijpassende apparatuur

In onze design keukens vindt u een brede collectie aan keukenapparatuur van de beste merken. NEFF, Miele, ATAG, Pelgrim, al onze merken zijn A-merken. Prachtig vormgegeven, perfect passend in design keukens. Met al deze leveranciers hebben wij al jarenlange relaties, zodat betrouwbaarheid en een uitstekende service gegarandeerd is. Voor complete design keukens slaag je in één keer bij Ardi Keukens en Sanitair.

Ton-sur-Ton design keuken in wit met Miele apparatuur

Design keukens met perfecte montage

Als liefhebber van strakke ontwerpen, hebt u waarschijnlijk ook een scherp oog ontwikkeld voor strak afgewerkte design keukens. En we durven gerust te zeggen, dat doen onze eigen monteurs met passie. Elke monteur ziet het als zijn persoonlijke doelstelling om uw design keuken perfect te monteren. Compleet naar wens, zodat u jaren plezier zult hebben van uw design keuken. Bij Ardi Keukens en Sanitair hebt u beslist een voordeel van ons eigen montageteam. Met betrokken, vakbekwame mensen kunnen we de hoogst mogelijke kwaliteit leveren. En, u geniet ook nog eens van 10 jaar garantie op de montage van design keukens.

Bekijk andere keukenstijlen
Greeploze keuken 5
Moderne design eiland met kastenwand. Voorzien van ATAG apparatuur.