Onderdeel van DB KEUKENS
Menu

Keuken ontwerpen

U hebt wellicht zelf al wat ideeën over hoe uw nieuwe keuken eruit moet komen te zien. U wilt uw wensen nu graag vertaald zien in een 3D-ontwerp. Ardi verzorgt met plezier een 3D-schetsontwerp van uw keuken. Uw keukenontwerp kan met behulp van onze deskundige adviseurs gemaakt worden in onze showroom. Maak hiervoor geheel vrijblijvend een afspraak, het verplicht u tot niks.

Keuken ontwerpen - van basic naar maatwerk

Wanneer u uw keuken gaat ontwerpen, kunt u diverse kanten op. U kunt kiezen voor onze DBasic-line keukens zonder extra's, onze luxere Excellentic keukens. Of hebben degelijke, ambachtelijke en onderscheidende keukens altijd een streepje voor bij u? En moeten deze keuken ontwerpen ook betaalbaar zijn? Laat ons een Residentic keuken ontwerpen. Binnen deze lijn van maatwerk keuken ontwerpen is alles mogelijk! En u betaalt nagenoeg niks meer dan een standaard keuken uit onze andere keukenlijnen.

Design keuken

Keuken ontwerpen en de trends

Als specialist in moderne keuken ontwerpen volgen we de trends op de voet. Wist u bijvoorbeeld dat er een nieuwe generatie matlak is die een serieuze concurrent gaat worden van hoogglans? Deze nieuwe matlak geeft aan keukens een bijzondere chique, maar ook ingetogen uitstraling. En dit voelt ook nog eens fluweelzacht aan. Bij ons maakt u kennis met alle moderne trends in keuken ontwerpen.

Keuken ideeen

Checklist aanvragen voor keuken ontwerpen

Het kan niet anders dan dat u net zo veel zin hebt om uw keuken te laten ontwerpen als wij! Vraag middels het contactformulier de keukenchecklist aan of stuur een mail naar info@ardikeukens.nl. Retourneer deze samen met een foto van de huidige situatie en een schets met maten van de gewenste situatie. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen met één van onze verkoopadviseurs. Wij staan klaar om uw keuken te ontwerpen!

Bezoek onze showroom
Luxe keuken
Keuken ontwerpen
Keuken ontwerpen