Witte keukens in een schitterende, onderscheidende showroom

Witte keukens vindt u bij ons in alle merken, stijlen en prijsklassen. Onze website biedt u de gelegenheid om op uw eigen tijd, op uw gemak, alles rustig tot u te nemen.

Daarnaast raden we u in het bijzonder een bezoek aan onze showroom met onder meer witte keukens aan. Hier ervaart u pas echt hoe mooi onze witte keukens zijn. Bovendien borrelt en bruist het van inspiratie, u zult er vast ook goede ideeën opdoen.

Op deze pagina vindt u meer informatie over witte keukens: diverse kleurtinten wit, ergonomische indelingen en lees u meer over onze unieke werkwijze. Natuurlijk kunt u op onze website ook tientallen witte keukens bekijken, in iedere stijl en budget.

Bekijk alle keukens
Greeploze hoekkeuken wit Ardi
Witte keuken
Witte keuken

Greeploos witte keukens

Witte keukens van nu zijn vaak greeploos. En dat is niet toevallig, want design witte keukens zijn echt niet meer voorbehouden aan de elite. Ook bij Ardi Keukens vindt u prachtige witte design keukens, zonder dat u daarvoor torenhoge prijzen betaalt.

Ook onze witte keukens met design uitstraling kenmerken zich door strakke lijnen, een perfecte afwerking en subtiele elementen. Wij maken ze betaalbaar.

En er is nog een reden dat u meer en meer greeploze witte keukens ziet. Deze keukens worden steeds beter uitgevoerd met handige greeplijsten bijvoorbeeld, tip-on systemen die keukenlades doen openveren en soft close sluitingen die keukenkasten gedempt doen sluiten.

Al deze ontwikkelingen maken witte keukens in greeploze uitvoering steeds populairder. U ziet dat ook terug in onze showroom.

Witte moderne keuken met losstaande kast

Ergonomie in witte keukens

Je merkt het pas wanneer het niet in orde is: de ergonomie in je keuken. Als keukenspecialisten besteden we hier ruimschoots aandacht aan. Ook bij de advisering over witte keukens laten we u kennismaken met de diverse mogelijkheden om uw keuken ergonomisch in te richten.

Want ergonomisch inrichten betekent zorgeloos en plezierig keukencomfort, en daar werken we graag aan mee. In onze showroom kunt u ons ergonomiesysteem ervaren.

Bij uw overweging voor een van onze witte keukens kunt u zelf ondervinden wat voor u de ideale werkblad hoogte en diepte is.

Bekijk witte keukenopstellingen online
Keukens
Hoogglans witte keuken met kookeiland en kastenwand

Witte keukens op maat

Hebt u afwijkende wensen ten aanzien van uw witte keuken, bijvoorbeeld de maat van een keukenkast, dan vindt u in onze Residentic keukens op maat vast en zeker wat u zoekt.

Bij dit merk zijn keukens in iedere maat en kleur te verkrijgen. Witte keukens op maat binnen onze Residentic-lijn kunt u bijvoorbeeld in elke Ral en Sikkens kleur verkrijgen, zodat u uw keuken perfect kunt afstemmen op uw interieur.

En het mooie is dat we vasthouden aan onze oer-Hollandse, nuchtere prijzen, zoals u van Ardi Keukens gewend bent. Zo heeft u dus een witte maatwerk keuken voor de prijs van een standaard fabriekskeuken.

Witte landelijke keuken met fornuis

Goedkope witte keukens

Witte keukens vindt u tussen al onze keukenmerken. Zo bieden we iedereen wat. Zoekt u goedkope witte keukens zonder extra's? Graag tonen we u onze DBselect keukens, keukens waarvoor u niet meer betaalt dan nodig.

Ook deze witte keukens zijn van perfecte kwaliteit, ontvangen dezelfde zorg tijdens montage, ze zijn alleen ontdaan van alle extra’s.
In onze showroom worden al onze keukenmerken overzichtelijk naast elkaar gepresenteerd.

Zo ziet u in een oogopslag alle kenmerken en extra's van de merken Excellentic, Residentic, Old Wood en DBselect. Zo maakt u snel en gemakkelijk kennis met wat er allemaal mogelijk is in witte keukens.

Witte tijdloze keuken in hoekopstelling
Witte landelijke keuken met fornuis

Persoonlijke witte keukens

Je kunt nog zoveel mooie witte keukens zien, maar waar het uiteindelijk om draait, is dat uw keuken een persoonlijke keuken is.

U zoekt een keukenspecialist die kijkt naar u als persoon, uw leefomstandigheden, uw voorkeuren, wensen en uw budget. Een bezoek aan onze showroom zal u overtuigen dat onze verkopers erop getraind zijn om u persoonlijk te adviseren.

Wij verwezenlijken al uw wensen met betrekking tot witte keukens.

Woonbeleving in showroom

Na een grootscheepse verbouwing is de showroom van Ardi Keukens grondig gemoderniseerd. De aanblik en ervaring is compleet anders geworden. Dat begint al wanneer u aan komt rijden op het parkeerterrein.

De gevel, het terrein en de tuin zijn geactualiseerd, evenals de entree waar nu een tot de verbeelding sprekende mozaïek tegelvloer ligt. Onze klanten die ons bezochten bij onze openingsactie zeiden: “Als de entree al zo mooi is, hoe zal het dan wel binnen zijn,” en inderdaad is het een indrukwekkende aanloop naar een schitterende showroom volop inspiratie.

Ook de volledige binnenkant van onze showroom is vernieuwd. Het is gewoon al heel leuk en bijzonder om hier rond te lopen. Kom het ook ervaren tijdens uw zoektocht naar witte keukens.

Ardi Keukens Sint Annaland, Showroom entree

Witte keukens met een 9+

Wanneer u een van onze bussen ziet rijden, dan valt u misschien de leus 'Keukens met een 9+' op. Hiermee brengen we onze motivatie tot uitdrukking, om voor onze klanten altijd te streven naar het hoogst mogelijk haalbare.

Dat merkt u niet alleen bij onze trendvolgende collectie witte keukens, maar ook bij levering, montage en service. Het is voor ons niet voldoende dat u tevreden bent, we willen graag dat u enthousiast bent! 'Keukens met een 9+' is voor al onze medewerkers de drijfveer om zich optimaal in te zetten.

Zodat uw keuken perfect en naar wens is gerealiseerd. En wij er zelf veel werkplezier van hebben.
Wij zijn er dan ook trots op dat klanten onze werkwijze waarderen. Zo is scoren wij een 9,7 op de onafhankelijke reviewsite Qasa.nl op basis van honderden reviews.

Ardi Keukens - team

Ook met kinderen leuk winkelen voor witte keukens

De aankoop van een nieuwe keuken is een bijzonder moment, dat we graag zo plezierig mogelijk voor u vorm geven. Wellicht dat u kinderen hebt die u meeneemt tijdens uw zoektocht naar witte keukens.

Weet dan dat uw kinderen zich in onze nieuwe speelhoek niet hoeven te vervelen! Wanneer u op uw gemak nadenkt over de opstelling, indeling, uitvoering en accessoires van een van onze witte keukens, vermaken uw kinderen zich in de compleet vernieuwde speelhoek.

Er is een nieuw krijtbord, een spelcomputer, mooi speelgoed, en een echte kinderkeuken!

Ardi-Keukens-Kinderspeelhoek

Thijs - ambassadeur van onze eigen montage

In de showroom zult u ook onze Thijs zien. Thijs communiceert de klant dat we niet alleen de ‘voorkant’ van ons bedrijf op orde hebben, maar juist ook dat achter de schermen alles degelijk is geregeld.

Met een ruim vijfentwintig jaar lange historie is Ardi Keukens een bewezen keukenspecialist op het gebied van verkoop, advies, levering, montage en service. Thijs communiceert met u ook het verhaal achter onze eigen montagedienst, onze hoogstaande service, kortom,

Thijs is de verpersoonlijking dat aan de achterkant van ons bedrijf alles in orde is. Bent u op zoek naar witte keukens, en zoekt u naar een keukenspecialist waarvan u zeker weet dat uw droomkeuken geleverd wordt?

Overweeg eens een bezoek aan Ardi Keukens. We doen ons best om u niet teleur te stellen.

DB KeukenGroep: onze historie en eigen montage
Witte keuken
Tijdloze witte keuken met zwart kunststof aanrechtblad.

Voordeligste Keukenspecialist

Regionaal staat Ardi Keukens al ruim vijfentwintig jaar bekend als de Voordeligste Keukenspecialist. Daarmee zeggen we niet dat we de goedkoopste zijn.

Ardi Keukens is onderscheidend omdat we op alle vlakken zoeken naar de meeste voordelen voor de klant. Dat ziet u terug in onze lage nettoprijzen – dankzij onze grootschalige inkoop, onze afspraak = afspraak mentaliteit, eigen montageteam en onze ongekende service.

Pand Ardi Keukens aug. '17

Ontzorgen is onze kracht

Brede keus, beleving en inspiratie, persoonlijk advies, lage nettoprijzen, wat ons betreft houdt het hier niet bij op. Tijdens het uitzoeken van een van onze witte keukens doen we er alles aan om u compleet te ontzorgen.

U hoeft zich nergens druk om te maken, we regelen het voor u. Gaat er iets niet goed tijdens de montage? Onze servicedienst zorgt dat het in orde komt. Hebt u later een probleem met uw witte keuken? Op onze montage loopt tien jaar garantie.

Met een telefoontje naar onze service-afdeling proberen we uw probleem snel en vakkundig te verhelpen.

Lees hoe klanten onze werkwijze beoordelen
Keukenmontage door eigen monteurs

Witte keukens met hoogste klanttevredenheid

Wat andere kopers van witte keukens van ons vinden, kan bepalend zijn bij uw overwegingen om Ardi Keukens te kiezen als leverancier. Een belangrijke graadmeter voor onze klanttevredenheid is het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche.

Met gepaste trost kunnen we zeggen, dat we dit keurmerk tot nu toe jaarlijks hebben ontvangen! Daarnaast kunt u ook tal van klantervaringen lezen, niet alleen van witte keukens maar ook van onze landelijke, houten, moderne, tijdloze, greeploze en klassieke keukens.

Onze klanten leveren het bewijs! Ardi Keukens is niet voor niets een gerenommeerde keukenzaak in Zeeland en al jaren een vertrouwd adres.

Lees meer over keukens
Landelijke keuken in mooie hoekopstelling

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,4
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Houten landelijke maatwerkkeuken met betonnen aanrechtblad en patchwork vloertegels