Een hoekkeuken: gezellig, comfortabel en lekker opbergen

De hoekkeuken (ook wel L-keuken genoemd) spreekt veel mensen aan. Een hoekkeuken oogt gezellig, knus, maar ook open. Bovendien biedt de L-keuken ontzettend veel praktische voordelen.

In dit soort keukens is het niet alleen lekker werken met korte loopafstanden, u kunt er ook veel in kwijt! Zo geeft u uzelf uitstekende mogelijkheden om lekker te kokkerellen, te variëren met servies, de aankleding van uw tafel op het seizoen af te stemmen, of handige huishoudhulpjes op te bergen.

Op deze pagina leest u meer over hoekkeukens: over kleuren, prijzen, afmetingen en uiteraard over onze unieke werkwijze bij hoekkeukens kopen.

Bekijk alle keukens
Moderne hoekkeuken greeploos die compleet is uitgerust met apparatuur
Hoekkeuken
Hoekkeuken met warme uitstraling

Een hoekkeuken in elke kleur

Uiteraard wilt u graag dat de kleur van uw hoekkeuken past bij de rest van uw woning. Mocht u een compleet nieuwe inrichting krijgen, dan speelt de kleur van de keuken alsnog een belangrijke rol.

Daarom is het goed om u te oriënteren op de kleur die uw hoekkeuken krijgt. Gaat u voor de veel gekozen kleur wit, of juist de populaire kleur zwart, of kiest u juist voor de opvallende kleur rood? Dankzij ons keukenmerk Residentic (voor keukens op maat) is iedere RAL, Sikkens of NCS kleur mogelijk!

Op onze website leest u meer over keuken kleuren. En in onze online collectie keukens vindt u vele kleuren hoekkeukens. Het is slechts ter inspiratie, graag ontvangen wij u in onze showroom voor uitgebreid en vrijblijvend advies over de kleur van uw hoekkeuken.

Landelijke hoekkeuken op maat gemaakt

Hoekkeuken in zwart en wit

Bijzondere aantrekkingskracht heeft de hoekkeuken in twee kleuren. Bijvoorbeeld de hoekkeuken in wit, met zwarte hoge kasten en bovenkast. Zie wat een modern effect dit geeft! De hoekkeuken in het grijs met wit is ook populair.

Gedurfd is de grijze L-keuken met een wit aanrechtblad. U kiest dan een minder voor de hand liggend ontwerp, uw keuken zal er beslist een bijzondere uitstraling door krijgen.

Met grote, metalen of rvs handgrepen maakt u deze moderne hoekkeuken echt af. De meeste mensen kiezen zonder na te denken voor zwarte apparatuur, maar wat als u nou een grijs hoekkeuken ontwerp aanvult met roomwitte apparaten?

De glanzende uitstraling van het metaal zal het grijs van uw keuken laten fonkelen!

Moderne hoekkeuken in de kleuren zwart en wit, met greeploze fronten

Een witte hoekkeuken

Op de witte hoekkeuken raak je nooit uitgekeken. Is deze L-keuken dan sober...? Tijdloos zonder duidelijke stijl...? Altijd hetzelfde? Ardi Keukens brengt met haar creatieve inzichten volop leven in de witte hoekkeukencollectie.

Onze hoekkeukens wit zijn actueel, trendy, chique, modern, landelijk, klassiek, stijlvol, eigentijds, praktisch, sierlijk … nee, we overdrijven niet.

Wanneer u onze enorme hoeveelheid witte hoekkeukens bekijkt, dan zult u beamen: ook al kiest u telkens weer voor een hoekkeuken wit, dan nog zal uw nieuwe keuken weer eigentijds tonen door moderne frontkeuzes, laksoorten, matglansafwerkingen, accessoires, aanrechtbladkeuzes en nog veel meer. We praten er graag over door in onze showroom.

Goedkope modern landelijke hoekkeuken van het merk DBasic

Een houten hoekkeuken voor sfeer

De echte thuiskom-ervaring doe je nog altijd op in de hoekkeuken van hout. Hout is een materiaal dat als geen ander unieke warmte brengt. Het verklaart misschien dat de hoekkeuken van hout in zoveel uitvoeringen verkrijgbaar is.

Een echte robuuste, stoere look in uw hoekkeuken creëert u met onze Old Wood keukens, keukens die met hun duidelijk zichtbare zaagslag, noesten, nerven en groeven een authentieke look aan uw hoekkeuken geven.

U kunt het net zo stoer maken als u zelf wilt. En als het allemaal subtieler moet zijn, ook dan zullen er zeker fronten zijn die in uw behoefte voorzien.

Bekijk al onze hoekkeukens
Houten hoekkeuken in landelijke stijl met bovenkasten, fornuis en schouw
Keuken in hoekopstelling, in een landelijke sfeer

Wat kost een hoekkeuken?

Eén van de meest gestelde vragen is: "hoeveel kost een hoekkeuken?". Een logische vraag, maar lastig te beantwoorden. De prijs van een keuken wordt namelijk bepaald door verschillende factoren, zoals het type front, de grootte van uw keuken, het soort aanrechtblad en het merk keukenapparatuur.

Bij Ardi Keukens kunt u een hoekkeuken kopen vanaf € 4000, maar ook een luxe hoekkeuken voor € 25000. Onze adviseurs helpen u graag met het samenstellen van uw droomkeuken.

Hierbij krijgt u altijd een transparante, gespecificeerde offerte, zodat u van ieder onderdeel weet wat het kost. En dankzij onze nettoprijzen weet u zeker dat u betaald wat er staat.

Aan ondoorzichtige kortingen of onverwachte toeslagen doen wij niet. Direct de laagste prijs, dat is wel net zo prettig handelen, voor u en voor ons.

Hoekkeuken te koop voor klein budget

Stel, het zou kunnen zijn dat uw budget beperkt is voor een nieuwe hoekkeuken. Gelukkig hebben we hier ervaring mee. Want ook met een klein budget kunt u bij ons voor een prachtige hoekkeuken slagen!

Graag introduceren we u onze bijzondere merk DBselect, hoekkeukens die zoals de naam het al zegt, zijn ontdaan van alle luxe extra’s. Hierdoor hoeven we geen concessies te doen aan de kwaliteit, maar kunnen we u toch een serie prachtige hoekkeukens aanbieden tegen de allerlaagste prijzen.

Prijzen die bij Ardi standaard al netto zijn zonder opslagen en toeslagen, en die nu nog eens laag zijn vanwege de uitvoering van deze hoekkeukens.

Landelijke keuken

Hoekkeuken te koop uit showroom

Showroom hoekkeukens bieden we u aan tegen sterk verlaagde prijzen. Dit heeft niks te maken met het feit dat deze L-keukens uit de showroom van mindere kwaliteit en afwerking zouden zijn.

Ze moeten gewoon plaats maken voor nieuwe modellen zodat we u telkens weer nieuwe inspiratie kunnen bieden. Het is leuk om eens te neuzen tussen al deze L-vormige showroomkeukens.

Lees meer over showroomkeukens en bekijk wat we momenteel te koop hebben, wellicht dat er voor u ook iets tussen zit!

Witte hoekkeuken in landelijke stijl

Hoekkeuken in kleine keukenruimte

In een kleine keukenruimte is de hoekkeuken werkelijk de ideale opstelling. U benut de ruimte maximaal met optimale hoeveelheid bergruimte, werkruimte en loopruimte.

Elke andere opstelling in de kleine keukenruimte werpt praktische problemen op die de hoekkeuken niet kent. Zo kan een parallelle keuken ook zeker wel in een kleine keukenruimte geplaatst worden, maar zorg ervoor dat kastdeuren tegenover elkaar open kunnen staan!

En dat u elkaar kunt passeren bij een geopende vaatwasser. Wilt u de optimale keuken in uw kleine keukenruimte? Voor persoonlijk advies in uw situatie adviseren we u graag. We hebben er al ruim een kwart eeuw ervaring mee.

Witte tijdloze hoekkeuken

Een greeploze hoekkeuken

Pas sinds de laatste decennia is er een belangrijke nieuwe smaak keuken bijgekomen: de greeploze hoekkeuken. Er werd door ontwerpers namelijk gezocht naar een hoekkeuken voor de moderne woning met een strak design dat goed zou passen in het minimalistische interieur.

Zo werd de greeploze hoekkeuken geboren. De komst van deze L-keuken zonder grepen bracht nog allerlei extra voordelen met zich mee, waardoor de hoekkeuken greeploos bijzonder populair werd onder keukenliefhebbers van alle leeftijden.

Zo bleek in de kleine keukenruimte een hoekkeuken zonder handgrepen de keuken ruimtelijker en groter doen lijken. Ook oogt een greeploze hoekkeuken rustiger, want er zijn geen onderdelen die de aandacht van de keuken wegtrekken.

Bij Ardi vindt u veel diversiteit in greeploze hoekkeukens in kleur, afmeting, afwerking en stijl.

Moderne hoekkeuken met bovenkasten
Industriële hoekkeuken met ijzeren wandrekken en houten fronten

Volop hoekkeuken inspiratie

Wij maken uw hoekkeuken tot droomkeuken. Bij het samenstellen van onze collectie hoekkeukens is ons uitgangspunt geweest om u zo’n breed mogelijke keus te geven uit een groot en diep assortiment hoekkeukens in alle stijlen: landelijk, modern, design, klassiek, industrieel, stoer, welke kant u maar op denkt, u vindt het in onze moderne showroom.

Tegelijkertijd beseffen we dat uw keuken nog niet af is met een prachtige hoekkeuken. U wilt uw wanden en vloeren aankleden, en u zoekt de juiste tinten en materialen, eigenlijk precies de perfecte, persoonlijke afwerking waar u nog lang van kunt genieten.

Onze showroom is meer dan een verzameling keukenopstellingen. We durven best te zeggen dat we u een rijke interieurbeleving bieden door tips over bijpassende wandkleuren en accessoires. Het is zeker leuk om dit zelf te ervaren.

We nodigen u van harte uit om eens sfeer te komen proeven.

Ardi Keukens Sint Annaland, Showroom entree

Hoekkeuken kopen

Een hoekkeuken kopen bij ons doet u met het vertrouwen dat wij ons uiterste best zullen doen om u enthousiast te maken over uw keuken. Van verkoop tot montage.

Ardi Keukens staat al jaren bekend als de Voordeligste Keukenspecialist. Onze netto, lage prijzen spreken veel mensen aan, want iedereen weet zo waar hij aan toe is.

Dat wil overigens niet altijd zeggen dat u bij ons de allerlaagste prijs betaalt, maar onze werkwijze vertaalt zich in een optelsom van alle voordelen: eerlijk advies, afspraken nakomen, transparante werkwijze, montage door eigen mensen en service vanuit een drive om het klantbelang echt te dienen.

En dan bent u bij Ardi Keukens wel het voordeligst uit! Want, hier bent u gegarandeerd van een plezierige aankoop van hoekkeukens zonder zorgen over het traject na-verkoop.

Tijdloze hoekkeuken met fornuis en schouw.

Enthousiast team zorgt voor beste keukens

Met ons enthousiaste team medewerkers verzorgen we uw nieuwe hoekkeuken tot in de finesses, zodat u jarenlang onbekommerd kunt genieten. Wij zijn trots dat wij, al jaren op rij, het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche ontvangen van onze klanten.

Die erkenning willen we graag behouden. Daarnaast geven inmiddels meer dan 250 klanten ons op dé onafhankelijke reviewsite Qasa.nl een 9,7!
Wist u bijvoorbeeld dat we wel tien jaar garantie op montage geven?

En dat we ook echt niet moeilijk doen over service? Als er een probleem is, we lossen het op. Wist u bijvoorbeeld ook, dat we onderscheidend zijn door alle aspecten van onze dienstverlening door onze eigen mensen te laten uitvoeren? En dat onze inspanningen om kwaliteit te leveren ver uitsteken boven het gemiddelde montageniveau van keukens?

Als u secuurheid, netheid, opvolging en zorgzaamheid kunt waarderen, dan zal het tussen ons goed klikken. Die klik brengen we graag tot stand tijdens een kennismaking in onze mooie showroom.

Drink eens een goede kop koffie met ons, en laat ons weten welke wensen u hebt ten aanzien van een nieuwe hoekkeuken. Welkom!

Lees over andere keukenindelingen

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,3
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Moderne hoekkeuken in zwart en wit. Met schouw en hoogglans front.