Massief eiken Old Wood keuken met eiland
Keukenkraan Old Wood keuken
Old Wood keuken op maat

Houten keukens zonder zorgen

Waarom een houten keuken bij Ardi Keukens aanschaffen? De reden dat Ardi Keukens  zo’n hoge klanttevredenheid heeft, is niet alleen onze brede collectie keukens en netto lage prijzen, maar onze werkwijze wordt ook hoog gewaardeerd.

We leggen de lat namelijk hoger dan de gemiddelde keukenzaak, waar u misschien wel iets voordeliger uit bent, maar waar u nog maar moet afwachten of het met service en nazorg ook goed zit.

Bij Ardi Keukens is het een optelsom van alle voordelen, want we investeren fors in het traject na-verkoop. Probleemloze en perfecte montage is het doel van elke medewerker. Service verlenen staat bij ons nooit ter discussie.

Uiteindelijk bent u daar het best mee uit. Een aanschaf bij Ardi Keukens zal u volledig ontzorgen.

Lees ruim 200 klantervaringen

Houten keukens in kleur

Houten keukens zijn verkrijgbaar in elke kleur, althans, wel bij Ardi Keukens. En u kunt uit diverse houtlooks en afwerkingen kiezen. Houdt u van stoer en robuust hout, of geeft u de voorkeur aan een fijnere nerfstructuur?

En wilt u gelakte houten keukens of gebeitst? Met houten keukens is eigenlijk alles wel mogelijk. Zelfs vindt u in onze collectie maatwerk houten keukens. Bekijk hiervoor de schitterende maatwerk keukens van Residentic op maat.

Puur Hollands ambacht, puur maatwerk, maar voor niet meer dan onze showroomprijzen.

Bekijk onze houten keukens
Old Wood keuken

Houten keukens voor elke stijl

Of u nu landelijk, klassiek, modern of nostalgisch woont, houten keukens kunt u zo samenstellen dat ze perfect passen bij uw inrichting. Afhankelijk van uw smaak geeft u ze het karakter dat u wenst.

Zo mogen landelijke houten keukens best heel mooie paneeldeuren hebben, terwijl modern houten keukens het mooist zijn met een zo strak mogelijk front. Pure nostalgie zijn natuurlijk onze houten keukens met fraaie details zoals Engelse kranen en sierlijke handgrepen.

Uiteraard kunt u ook stijlen mixen. Bekijk onze fraaie opstellingen en laat u adviseren over de houten keuken die bij u past. Aan te raden is in elk geval de Old Wood collectie!

Scandinavische-keuken-met-eiland

Volop beleving in onze schitterende showroom

Na een forse verbouwing is onze showroom dan eindelijk klaar. En, het resultaat mag er zijn! Aan de buitenzijde biedt ons bedrijf al een zeer moderne en professionele indruk.

Een ruime, veelbelovende entree met een prachtige vloer kan niet anders dan nog meer moois inhouden … Onze ruim opgezette showroom is maximaal toegankelijk voor alle leeftijden en biedt u volop inspiratie op het gebied van keukens en koken.

Met een brede collectie keukens in allerlei merken, stijlen, opstellingen en prijsklassen zult u genoeg hebben om te bekijken! Onze showroom geeft u volop woonbeleving door tips over bijpassende wandkleuren en accessoires.

Een bezoek aan Sint-Annaland is echt de moeite waard.

Keukens Zeeland

Wij adviseren, u maakt zelf de keuze

Onze verkoopspecialisten nemen ruim de tijd voor een gesprek over hoe u uw keuken zou willen invullen.

Ze adviseren u uitgebreid over alle mogelijkheden van onze houten keukens. Wat er mogelijk is in opstelling, afwerking, kleur, apparatuur, welke aanrechtbladen er zijn.

Zij adviseren slechts, u maakt de keuze. Rust is een belangrijk aspect, we vinden het een voorwaarde om mooie dingen tot stand te laten komen. We zijn er persoonlijk van overtuigd, dat in zo’n setting de mooiste houten keukens ontstaan.

Inspirerende keukenshowrooms

Houten keukens, dichterbij dan u denkt

De showroom van Ardi Keukens bevindt zich in Zeeland en is uitstekend bereikbaar. Vanuit Barendrecht (Randstad) bent u al in 35 minuten bij onze houten keukens, landelijke keukens, moderne keukens, tijdloze keukens en klassieke keukens.

Onze showroom biedt ruime parkeergelegenheid, ook van binnen is onze showroom van alle gemakken voorzien. Voor houten keukens hoeft u dus niet ver weg, want de mooiste keukens vind je in Sint Annaland.

Maak dus snel vrijblijvende afspraak of bekijk de route voor een bezoek aan onze showroom.

Houten keuken met eiland, in modern landelijke stijl

De kracht van eigen mensen

Niet heel veel keukenspecialisten doen het ons na, maar Ardi Keukens werkt uitsluitend met eigen mensen. Deze werkwijze biedt onze klanten vertrouwen, want je wordt nooit van het kastje naar de muur gestuurd.

Wanneer er iets mis gaat, dan kunt u er zeker van zijn dat het goed komt. Daar zetten we ons persoonlijk voor in! En dat kan ook, want door alle facetten van onze dienstverlening te centraliseren bij een onderneming, kunnen we het beste grip houden op kwaliteit en uitvoering.

En verloopt de levering van een van onze houten keukens (of andere schitterende keukens) niet helemaal naar behoren, dan merken we dit snel genoeg omdat we regelmatig uw order controleren, in welke fase deze zich ook bevindt. Bijsturen kan dan nog, en dat komt de kwaliteit zeker ten goede.

Ardi Keukens - montageteam

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,3
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Houten keuken, met eiland en fornuis. Bekijk al onze houten keukens online!