Onderdeel van DB KEUKENS
Menu

Houten keukens voor optimale sfeer

Hier is in ieder geval iedereen het over eens: houten keukens geven sfeer aan je woning. Natuurlijk als hout is, zorgt hout voor een unieke sfeer die niet te evenaren valt met een ander materiaal. Bij Ardi Keukens en Sanitair verzorgen we graag houten keukens. Houten keukens hebben ons hart, en hun hoogstaande kwaliteit maakt nog steeds mensen blij.

Houten keukens in kleur

Houten keukens zijn verkrijgbaar in elke kleur, althans, wel bij Ardi Keukens en Sanitair! En u kunt uit diverse houtlooks en afwerkingen kiezen. Houdt u van stoer en robuust hout, of geeft u de voorkeur aan een fijnere nerfstructuur? En wilt u gelakte houten keukens of gebeitst? Met houten keukens is eigenlijk alles wel mogelijk. Zelfs vindt u in onze collectie maatwerk houten keukens. Bekijk hiervoor de schitterende maatwerk keukens van Residentic op maat. Puur Hollands ambacht, puur maatwerk, maar voor niet meer dan onze showroomprijzen.

Bekijk onze houten keukens
Blauwe houten keuken

Houten keukens voor elke stijl

Of u nu landelijk, klassiek, modern of nostalgisch woont, houten keukens kunt u zo samenstellen dat ze perfect passen bij uw inrichting. Afhankelijk van uw smaak geeft u ze het karakter dat u wenst. Zo mogen landelijke houten keukens best heel mooie paneeldeuren hebben, terwijl modern houten keukens het mooist zijn met een zo strak mogelijk front. Pure nostalgie zijn natuurlijk onze houten keukens met fraaie details zoals Engelse kranen en sierlijke handgrepen. Uiteraard kunt u ook stijlen mixen. Bekijk onze fraaie opstellingen en laat u adviseren over de houten keuken die bij u past. Aan te raden is in elk geval de Old Wood collectie!

Houten modern landelijke parallelle keuken

Houten keukens zonder zorgen

Waarom een houten keuken bij Ardi Keukens en Sanitair aanschaffen? De reden dat Ardi Keukens en Sanitair zo’n hoge klanttevredenheid heeft, is niet alleen onze brede collectie keukens en badkamers en netto lage prijzen, maar onze werkwijze wordt ook hoog gewaardeerd. We leggen de lat namelijk hoger dan de gemiddelde keukenzaak, waar u misschien wel iets voordeliger uit bent, maar waar u nog maar moet afwachten of het met service en nazorg ook goed zit. Bij Ardi Keukens en Sanitair is het een optelsom van alle voordelen, want we investeren fors in het traject na-verkoop. Probleemloze en perfecte montage is het doel van elke medewerker. Service verlenen staat bij ons nooit ter discussie. Uiteindelijk bent u daar het best mee uit. Een aanschaf bij Ardi Keukens en Sanitair zal u volledig ontzorgen.

Lees ruim 200 klantervaringen
Houten keuken met eiland en fornuis

"Het ging allemaal heel soepel. De keuken uitzoeken – het is een mooie mix van onze ideeën en die van Ardi –, maar ook het plaatsen. Ik dacht dat het wel een tijd zou duren, maar het was in één of twee dagen al voor elkaar."

Hans en Anja Verkerke uit Nieuwe Tonge kochten bij Ardi hun houten keuken met eiland.
Lees hun ervaringen en bekijk foto's.

Landelijke keuken

Houten keukens en ergonomie

Ergonomie is belangrijk in de keuken, want de meeste mensen besteden dagelijks ruime tijd in hun mooie keuken. Bij Ardi Keukens en Sanitair besteden we hier veel aandacht aan, want met een doordachte keuken vergroot u uw werkplezier aanzienlijk. Zo hebben we in onze showroom een elektrisch bedienbaar hoog-laag systeem, waarmee u zelf de ideale werkhoogte en werkdiepte van uw keuken kunt bepalen. Dit is uniek, want hoe vaak gebeurt het niet dat u met de maten van uw oude keuken op zoek gaat naar een nieuwe keuken, en wie garandeert u dan dat u daarmee de beste keuze maakt? Onze specialisten kijken graag met u mee, en adviseren u ook met plezier over andere ergonomische aspecten. Profiteer van hun kennis, en gun uw lichaam de minst mogelijke belasting.

Volop beleving in onze schitterende showroom

Na een forse verbouwing is onze showroom dan eindelijk klaar. En, het resultaat mag er zijn! Aan de buitenzijde biedt ons bedrijf al een zeer moderne en professionele indruk. Een ruime, veelbelovende entree met een prachtige vloer kan niet anders dan nog meer moois inhouden…..Onze ruim opgezette showroom is maximaal toegankelijk voor alle leeftijden en biedt u volop inspiratie op het gebied van keukens en koken. Met een brede collectie keukens in allerlei merken, stijlen, opstellingen en prijsklassen zult u genoeg hebben om te bekijken! Onze showroom geeft u volop woonbeleving door tips over bijpassende wandkleuren en accessoires. Een bezoek aan Sint Annaland is echt de moeite waard.

Ardi Keukens - team

Op internet kun je veel, in de showroom meer

Stel dat u zich oriënteert op houten keukens. En u hebt het een en ander gezien op internet, en u besluit om eens een showroom binnen te stappen. Dat alleen al kunnen we u aanraden, want op internet kun je veel, maar niet alles. We durven best te zeggen, dat onze showroom een grote stap verder gaat. Sfeer moet je tenslotte beleven, keukens moet je kunnen voelen, praktische zaken moet je kunnen zien en uitproberen. Dat geldt ook voor greeploze keukens die momenteel zo populair zijn. Wist u dat er heel veel mogelijk is in greeploze houten keukens? In onze enorme greeploze presentatie laten we u alles overzichtelijk zien, zodat u de beste keus kunt maken.

Landelijke houten keuken met witte deurknop en noesten
Houten keuken met spoeleiland en kastenwand. Bekijk al onze houten keukens online!

Onze werkwijze

Een keuken koop je echt voor langere tijd, ook onze houten keukens zijn ontworpen om lang mee te gaan. Ze moeten dus passen bij uw wensen, perfect gemonteerd zijn, en u moet er zeker van zijn dat er een solide bedrijf achter de hand is om u van dienst te zijn bij eventuele problemen. Van Ardi Keukens en Sanitair kunt u op aan. Wij willen het klantbelang echt dienen, en invulling geven aan dit statement. Maar als u ons leert kennen, dan zult u ervaren dat onze werkwijze echt uniek is. En dat begint al in de showroom.

Ardi Keukens Sint Annaland, Showroom entree

Wij adviseren, u maakt zelf de keuze

Onze verkoopspecialisten nemen ruim de tijd voor een gesprek over hoe u uw keuken zou willen invullen. Ze adviseren u uitgebreid over alle mogelijkheden van onze houten keukens. Wat er mogelijk is in opstelling, afwerking, kleur, apparatuur, welke aanrechtbladen er zijn. Zij adviseren slechts, u maakt de keuze. Rust is een belangrijk aspect, we vinden het een voorwaarde om mooie dingen tot stand te laten komen. We zijn er persoonlijk van overtuigd, dat in zo’n setting de mooiste houten keukens ontstaan.

Het Material Center, compleet overzicht van alle mogelijkheden

Houten keukens, dichterbij dan u denkt

De showroom van Ardi Keukens en Sanitair bevindt zich in Zeeland en is uitstekend bereikbaar. Vanuit Barendrecht (Randstad) bent u al in 35 minuten bij onze houten keukens, landelijke keukens, moderne keukens, tijdloze keukens en klassieke keukens. Onze showroom biedt ruime parkeergelegenheid, ook van binnen is onze showroom van alle gemakken voorzien. Voor houten keukens hoeft u dus niet ver weg, want de mooiste keukens vind je in Sint Annaland. Maak dus snel vrijblijvende afspraak of bekijk de route voor een bezoek aan onze showroom.

Bekijk alle houten keukens
Houten keuken met luxe apparatuur van Miele
Blauwe houten hoekkeuken in landelijke stijl, met fornuis

Gratis inspiratiemagazine

Even bladeren door een boekwerk vol met schitterende keukens kan een heerlijk moment van ontspanning zijn om na te denken over houten keukens. Ons nieuwe magazine ligt voor u klaar! Vraag het nu gratis aan en ontdek de schoonheid van al onze keukens. We hebben tal van keukens in alle stijlen en kleuren. U vindt volop inspiratie en informatie over keukens in ons magazine. Lees handige tips over keukenopstellingen en ergonomie, vind informatie over werkbladen en ontdek de laatste trends in keukens. U leest het allemaal in ons gratis magazine van meer dan 100 pagina's dik!

Vraag uw gratis magazine aan
Magazine DB KeukenGroep

Houten keukens met historie

Elk bedrijf begon ooit een keertje klein, ook de landelijke keukenspecialist DB KeukenGroep waar Ardi deel van uit maakt. In 1991 begon keukenmonteur Arjan van Dijke met de verkoop van keukens aan huis, ook houten keukens zaten in zijn collectie. Dit liep zo goed, dat hij een showroom opende in Sint Annaland. Langzaamaan, en tegen economisch getij in, groeide Ardi Keukens en Sanitair uit tot een speler van formaat. Onze uitgangspunten zijn hetzelfde gebleven. Met passie streven we er elke dag weer naar om onze klanten volledig te ontzorgen met schitterende hoogwaardige kwaliteit keukens en een uitstekende nazorg. Ervaar ook het gemak van een degelijk bedrijf en laat u eens vrijblijvend adviseren.

Houten landelijke keuken

De kracht van eigen mensen

Niet heel veel keukenspecialisten doen het ons na, maar Ardi Keukens en Sanitair werkt uitsluitend met eigen mensen. Deze werkwijze biedt onze klanten vertrouwen, want je wordt nooit van het kastje naar de muur gestuurd. Wanneer er iets mis gaat, dan kunt u er zeker van zijn dat het goed komt. . Daar zetten we ons persoonlijk voor in! En dat kan ook, want door alle facetten van onze dienstverlening te centraliseren bij een onderneming, kunnen we het beste grip houden op kwaliteit en uitvoering. En verloopt de levering van een van onze houten keukens (of andere schitterende keukens) niet helemaal naar behoren, dan merken we dit snel genoeg omdat we regelmatig uw order controleren, in welke fase deze zich ook bevindt. Bijsturen kan dan nog, en dat komt de kwaliteit zeker ten goede.

Ardi Keukens - montageteam

Houten keukens vanuit het hart

Wilt u een veilige keus maken uit een van onze houten keukens? Drie belangrijke kernwaarden zijn het uitgangspunt bij onze werkwijze: oprecht, betrouwbaar en gedreven. Onze advisering en interesse in uw wensen is oprecht, onze aanpak is betrouwbaar. Altijd streven we naar het nakomen van afspraken, eerlijke offertes en heldere communicatie. Onze betrouwbaarheid komt tot uiting in dat we doen wat we zeggen, en zeggen wat we doen. Jaar op jaar worden we voor onze werkwijze al erkend met het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche. Alleen de beste bedrijven komen voor dit keurmerk in aanmerking, dit wordt beoordeeld door een onafhankelijke stichting. Hierbij wordt onze complete bedrijfsvoering onder de loep genomen, dus niet alleen de kwaliteit van onze houten keukens, maar ook onze andere processen die te maken hebben met de levering en klantenservice. Na uitgebreide toetsing ontvangen we een eindbeoordeling die bepaalt of we voor het Keurmerk in aanmerking komen. Met lichte trots kunnen we u zeggen dat dit elk jaar nog steeds het geval is.

Lees meer over keukens