Toscaans hardsteen aanrechtblad

Niet te verwarren met Belgisch hardsteen, is er onder de aanrechtbladen ook een heel bijzonder soort natuursteen: Toscaans hardsteen. Dit werkblad dat met zijn zichtbare fossielen een doorleefd uiterlijk heeft, is bijzonder stijlvol in onder meer de landelijke, Toscaanse of in de houten keuken.

Let op: Toscaans hardstenen aanrechtbladen zijn momenteel (tijdelijk) niet leverbaar door onze leverancier. Wel kunnen we u uitstekende alternatieven van andere materialen aanbieden.

Bezoek onze showroom
Houten keuken in landelijke stijl met toscaans hardsteen aanrechtblad
Landelijke keuken met Toscaans hardstenen aanrechtblad

Onderhoud Toscaans hardsteen aanrechtblad

Het Toscaans Hardsteen aanrechtblad kan dagelijks gereinigd worden met een sopje. Wel heeft dit werkblad extra onderhoud nodig in de vorm van een speciaal onderhoudsmiddel.

Daarnaast dient u het Toscaans hardsteen aanrechtblad 2 tot 3 keer per jaar te impregneren. Voert u het onderhoud aan het Toscaans aanrechtblad tijdig uit, dan zult u er jarenlang plezier van hebben.

Toscaans hardsteen aanrechtblad

Voordelen Toscaans hardsteen keukenblad

Makkelijk aan het Toscaans hardsteen keukenblad is dat het hittebestendig is. Toch adviseren we altijd om onderzetters te gebruiken om uw blad te beschermen tegen een thermoshock.

Het is een kleine moeite, en dan weet u zeker dat u geen risico loopt dat er schade ontstaat aan uw Toscaans hardsteen werkblad.

Toscaans hardsteen aanrechtblad in houten landelijke keuken

Toscaans hardsteen werkblad krasgevoelig

Het Toscaans hardsteen aanrechtblad is zachter dan bijvoorbeeld een granieten werkblad. Hierdoor krijgen vlekken en krassen op dit aanrechtblad meer kans.

Het Toscaans hardsteen aanrechtblad vraagt daarom om grotere behoedzaamheid. Maar, wanneer u het Toscaans materiaal met eigen ogen gezien heeft en zelf gevoeld hebt, dan zult u erkennen: zo'n schitterend blad als het Toscaans hardsteen aanrechtblad is het meer dan waard om voorzichtig mee om te springen door bijvoorbeeld snijplanken te gebruiken.

Lees ook over andere aanrechtbladen
Toscaans hardstenen aanrechtblad bij houten keuken

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,3
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Houten keuken in landelijke stijl met toscaans hardsteen aanrechtblad