Top Core aanrechtblad

Een aanrechtblad met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is het Top Core aanrechtblad. Het Top Core aanrechtblad bestaat uit meerdere met fenolhars doordrenkte lagen kraftpapier.

Deze zijn onder hoge druk en temperatuur samengeperst waardoor een stevig en compact materiaal ontstaat. Hierdoor is het Top Core aanrechtblad stootvast, watervast, hygiënisch en makkelijk te reinigen.

Een ander belangrijk voordeel is dat twee inbouwmethodes mogelijk zijn: semi-onderbouw en vlakinbouw.

Bezoek onze showroom
Top Core aanrechtblad
Top Core aanrechtblad

Voelbare decoratieve bovenlaag

De kracht van het Top Core aanrechtblad zit hem in de decoratieve bovenste laag. Welk materiaal u ook wilt in uw keuken, u vindt het tussen onze Top Core aanrechtbladen.

Materialen die er niet alleen levensecht uitzien, maar ook zo aanvoelen. Zoekt u naar een aanrechtblad met houtlook in uw houten keuken? U vindt diverse mogelijkheden bij het Top Core aanrechtblad. Of denkt u aan een aanrechtblad met een natuursteen uiterlijk in uw landelijke keuken?

Ook hier biedt het Top Core aanrechtblad u meerdere keuzes, zoals de prachtige Sparrow of Jupiter uitvoering. Zo past een Top Core aanrechtblad in veel van de keukenstijlen.

Gebruik van Top Core aanrechtblad

Omdat het Top Core aanrechtblad onder hoge druk is samengeperst, doet het qua slijtvastheid niet onder voor TopLaminaat.

Toch adviseren we onze klanten altijd om snijplanken en onderzetters te gebruiken tijdens het keukenwerk. Uw aanrechtblad is een kostbaar onderdeel van uw keuken, en verdient het om met veel zorg behandeld te worden.

Vlekken zoals die van koffie, thee, rode wijn, vet en agressieve reinigingsmiddelen worden door het Top Core aanrechtblad minder goed verdragen. Neem geen extra risico's en gun uw Top Core aanrechtblad een goede behandeling.

Top Core aanrechtblad

Voordelen Top Core werkblad

Wat een Top Core aanrechtblad extra aantrekkelijk maakt, is de uitstekende prijs/kwaliteit die dit materiaal heeft. Het Top Core aanrechtblad is beslist niet het duurste aanrechtblad, zonder dat u inboet op uw mogelijkheden aan sfeer.

Bovendien zorgen de unieke eigenschappen ervoor dat u jarenlang zorgeloos plezier kunt hebben van uw Top Core aanrechtblad. Zoekt u naar een prachtig aanrechtblad in uw keuken? Bekijk dan eens de vele mogelijkheden van een Top Core aanrechtblad.

Lees ook over andere aanrechtbladen
Top Core aanrechtblad

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,4
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Top Core aanrechtblad