RVS aanrechtblad

De design keuken van vandaag beschikt over een design aanrechtblad. Het rvs aanrechtblad is een prachtig werkblad dat een keuken een bijzondere design uitstraling geeft.

Het rvs aanrechtblad oogt strak en modern, kent een lange levensduur en is onverwoestbaar. Maak kennis met alle mogelijkheden van het rvs aanrechtblad!

Bezoek onze showroom
RVS aanrechtblad
Zwarte design keuken, aanrechtblad rvs

Diverse afwerkingen rvs aanrechtblad

Het rvs aanrechtblad is beschikbaar in diverse afwerkingen waaronder glad, geschuurd, richtingloos geborsteld, ets of wafelstructuur. Zo is een mat, geborstelde afwerking fraai en chique in uw nieuwe keuken, maar kan een geschuurde afwerking net weer een robuust accent geven aan de stoere keuken.

Verschillende randafwerkingen zoals een waterkering, een vlakomgezette rand of een randlijst met facet geven uw rvs aanrechtblad een tot in detail verzorgd werkblad. Laat u adviseren door uw rvs aanrechtblad specialist over het blad dat bij u past. 

RVS aanrechtblad

RVS aanrechtblad, tijdloos voor alle stijlen

Wanneer u kiest voor een rvs aanrechtblad, dan kiest u voor tijdloos design dat zich uitstekend leent voor diverse stijlen keukens. Uw rvs aanrechtblad kan met een dikte van 100 mm worden geleverd zodat het de robuuste uitstraling van uw keuken versterkt.

Het kan ook ultradun worden verzorgd met een dikte van 12 mm zodat het naadloos past in de design keuken. Elk rvs aanrechtblad wordt precies afgewerkt, ook lassen zijn nagenoeg naadloos en u kunt kiezen uit diverse trends in oppervlakte afwerking.

Voor zowel groot- als thuisverbruik

Als één van de weinige aanrechtbladen, heeft het rvs aanrechtblad de eigenschap ook vaak voor te komen in professionele keukens vanwege de hygiënische en onderhoudsarme voordelen die het rvs aanrechtblad biedt.

Onze ervaring met het rvs aanrechtblad strekt zich uit over zowel huishoudens als professionele keukens. Het verschil zit hem alleen in de montagefase. Het rvs aanrechtblad in de professionele keuken is vaak groter en wordt anders gemonteerd.

Al onze monteurs zijn vakbekwaam om een rvs aanrechtblad van welk formaat dan ook bij u te plaatsen.

Onderhoud rvs aanrechtblad

Het rvs aanrechtblad is een onderhoudsarm werkblad. U kunt uw rvs aanrechtblad dagelijks afnemen met water en een ontvettende, zachte zeep.

Onze leverancier heeft in het assortiment speciale reinigingsmiddelen beschikbaar die ervoor zorgen dat uw rvs aanrechtblad jarenlang stralend blijft. Eventuele vlekken dient u af te spoelen met veel water en behandelen met Staalfix.

Zoals bij elk aanrechtblad adviseren we onze klanten om snijplanken en onderzetters te gebruiken om uw rvs aanrechtblad te beschermen. Daarnaast verdraagt uw rvs aanrechtblad geen rvs-reinigers, hier dient u dus mee op te letten.

RVS aanrechtblad

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,3
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen

Voordelen van het rvs aanrechtblad

Eén van de grootste voordelen van het rvs aanrechtblad is, dat het hygiënisch is. Voedselresten trekken er niet in waardoor u ook geen vlekken krijgt. Bovendien is het waterdicht, hittebestendig en onderhoudsarm.

RVS aanrechtblad roestvrij

Door langdurig contact met onedele metalen kan een rvs aanrechtblad aan het oppervlak roesten. Achteraf kunt u dit met één van onze middelen prima behandelen. Nog beter is, om roestvorming te voorkomen.

Ook hiervoor beschikken wij over middelen in onze collectie die uitstekend geschikt zijn voor regulier onderhoud van rvs, waarbij roestvorming geen schijn van kans heeft.

Lees ook over andere aanrechtbladen
RVS aanrechtblad