Kunststof aanrechtblad

Het grote voordeel van het kunststof aanrechtblad is de aantrekkelijke prijs. En met een kunststof aanrechtblad hebt u nog ontelbaar veel mogelijkheden ook.

Onze collectie bevat een breed aanbod van diverse stijlen kunststof aanrechtbladen, voor alle stijlen keukens. Alle kunststof aanrechtbladen komen bij de beste leveranciers vandaan en kenmerken zich door hun excellente kwaliteit.

Met één van onze kunststof aanrechtbladen zult u gegarandeerd jarenlang plezier hebben!

Ardi Keukens Sint Annaland
Kunststof werkblad
Kunststof aanrechtblad

Kunststof aanrechtblad in de gekleurde keuken

Het mooie van het kunststof aanrechtblad is dat het zo breed toegepast kan worden. Een aanzienlijk deel van de keukens zijn wit en hierbij past een kunststof aanrechtblad goed.

Zeker een kunststof aanrechtblad met betonlook. Maar een kunststof keukenblad past natuurlijk in meer kleuren keukens. Overweegt u een mooie rode keuken, of spreekt de blauwe of de zwarte keuken u meer aan?

Ook voor gekleurde keukens vindt u in onze collectie aansprekende en schitterende werkbladen.

Kunststof aanrechtblad

Kunststof aanrechtblad met houtlook of natuursteen

Het houten aanrechtblad is al jaren populair, evenals het natuurstenen aanrechtblad. Wanneer u een aanrechtblad zoekt dat op deze aanrechtbladen lijkt, dan is het kunststof aanrechtblad zeker een aanrader.

Bijvoorbeeld wanneer u een kunststof aanrechtblad wilt waar de noesten en zaagslag, zo kenmerkend voor hout,  in te zien zijn. U zult bij ons goed kunnen slagen. Bekijk het kunststof aanrechtblad van uw dromen in onze showroom!

Kunststof aanrechtblad

Voor- en nadelen kunststof aanrechtblad

De voordelen van het kunststof aanrechtblad kunt u op deze site lezen. Het kunststof aanrechtblad is beschikbaar voor diverse stijlen keukens, ook in vele repro-uitvoeringen.

De prijs is gunstig, evenals het onderhoud. Aan het kunststof aanrechtblad hoeft u namelijk geen extra onderhoud uit te voeren. En nadelen aan het kunststof aanrechtblad zijn er niet!

Kunststof aanrechtblad

Kunststof in de praktijk

Ook qua werkgemak is het kunststof aanrechtblad ideaal in de praktijk. Het is watervast en het verdraagt veel, hoewel we altijd adviseren om snijplanken te gebruiken. Zo beschermt u uw kunststof aanrechtblad optimaal tegen krassen.

Daarnaast kunt u ook het beste onderzetters gebruiken voor hete pannen, om uw kunststof aanrechtblad te beschermen tegen krassen en hitte.

Lees ook over andere aanrechtbladen
Kunststof aanrechtblad

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,3
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Kunststof werkblad