Keramiek aanrechtblad

Het keramiek aanrechtblad komt u tegen in het hogere prijssegment. En dit is geen wonder, gezien de onovertroffen kwaliteit van het keramiek aanrechtblad.

Met dit type werkblad kiest u voor een schitterende uitstraling van uw keuken en functionaliteit zonder grenzen. Bekijk de diversiteit in keramiek aanrechtbladen.

Bezoek onze showroom
Keramiek aanrechtblad in marmerlook
Deze luxe eiland keuken heeft een keramiek aanrechtblad en is voorzien van een design kraan

Voordelen keramiek aanrechtblad

Met een keramiek aanrechtblad kiest u voor praktisch gemak en jarenlang zorgeloos plezier van uw aanrechtblad. Het keramiek aanrechtblad biedt u de volgende voordelen:

  • Hittebestendig
  • Krasvast
  • Slijtvast
  • Onderhoudsarm
  • Vlekbestendig

Geen wonder dat er al veel mensen u voor gingen bij de keus voor een keramiek aanrechtblad. Ervaar het zelf en maak een keus voor jaren!

Keramiek aanrechtblad betonlook

Keramiek aanrechtblad betonlook

Valt u voor de industriële uitstraling van beton, maar spreken de praktische voordelen van het keramiek aanrechtblad u aan? Bekijk dan eens de keus in keramiek aanrechtbladen met betonlook.

Nagenoeg echt, maar dan met de voordelen van het keramiek aanrechtblad. Ook mogelijk is keramiek met houtlook. Of wat dacht u van een keramiek aanrechtblad in de design keuken?

Ook bij bijzonder lange afmetingen is het mogelijk uw keramiek aanrechtblad zonder naad te leveren zodat het bijdraagt aan een strak en modern design. Voor elke stijl keuken is er meer dan voldoende keus.

Donkere keuken met wit keramiek aanrechtblad

Keramiek aanrechtblad - waar op te letten

Geen wereld is perfect, ook die van keramiek niet. Het keramiek aanrechtblad heeft een aandachtspunt: u dient het morsen van zuren, harde schuurmiddelen en agressieve chemische producten te vermijden.

Hier is uw aanrechtblad niet tegen bestand. Verwijder deze zo snel mogelijk. Ondanks dat keramiek keihard is, wees toch voorzichtig met zware, puntige voorwerpen. Deze kunnen een put slaan in uw aanrechtblad. Dit laatste geldt overigens ook voor graniet, hardsteen en composiet.

Lees ook over andere aanrechtbladen
Lichte keramiek werkblad

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,3
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Keramiek aanrechtblad