Houten aanrechtblad

Zoekt u warmte, rust, sfeer en comfort? Bekijk dan eens wat we voor u in huis hebben in onze collectie houten aanrechtbladen. Stuk voor stuk uniek, exclusief, bijzonder sfeervol en met een ambachtelijke uitstraling.

In een keuken met een houten aanrechtblad is het gezellig thuiskomen en blijven! Old Wood keukens zijn de trend, evenals witte keukens met een houten aanrechtblad. Ook greeploze keukens worden vaak gecombineerd met een houten aanrechtblad.

Het is de warme uitstraling van hout die het tot zo'n geliefd soort aanrechtblad maakt. Hout is qua natuurlijke sfeer onovertroffen!

Ardi Keukens Sint Annaland
Houten aanrechtblad
Houten aanrechtblad

Houten aanrechtblad is aandacht waard

Wanneer u uw houten aanrechtblad mooi wilt houden, gebruikt u dan onderzetters om uw werkblad te beschermen tegen krassen en hitte. Verwijder ook alle vochtplekken om kringvorming te voorkomen.

Het houten aanrechtblad schoonmaken is niet moeilijk. Even een doekje er over heen en het houten aanrechtblad schoonmaken is zo gebeurd. En u zult het zien, het resultaat is deze inspanning waard!

Houten aanrechtblad

Houten aanrechtblad onderhouden / beschermen

Een houten aanrechtblad heeft geen intensief onderhoud nodig. Soms zijn het die kleine beetjes extra, die een groots effect hebben. Dit geldt ook voor het houten aanrechtblad. Wanneer u het regelmatig oliet, dan zal uw houten aanrechtblad nog meer in het oog springen.

Zo laat u uw houten aanrechtblad nog meer tot zijn recht komen en wordt het blad beter beschermt tegen vocht en vlekken. En dat verdient een natuurproduct zoals het houten aanrechtblad.

Lees ook over andere aanrechtbladen
Houten aanrechtblad

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,3
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Houten aanrechtblad