Glazen aanrechtblad

Bent u uw keuken zat en op zoek naar een nieuwe keuken? Met een glazen aanrechtblad geeft u uw keuken een moderne, strakke en bijzondere uitstraling.

Vooral in witte keukens, rode keukens, moderne en design keukens zijn glazen aanrechtbladen bijzonder geliefd. Maar als u alle keukens bekijkt, dan zult u zien dat u met het glazen aanrechtblad niet gebonden bent aan een bepaalde stijl.

Onze verkoopspecialisten adviseren u met plezier over alle voordelen van het glazen aanrechtblad!

Ardi Keukens Sint Annaland
Glazen aanrechtblad

Uitvoeringen van het glazen aanrechtblad

Bij glazen aanrechtbladen denkt u misschien al snel aan doorzichtig raamglas of groen glas, glanzend gepolijst of mooi mat. Gelukkig is de sortering veel breder dan u misschien op het eerste gezicht zou denken!

Neem uw RAL- of Sikkens kleur mee naar de showroom. Wist u dat we uw bijzondere, glazen aanrechtblad in bijna elke kleur kunnen leveren? Ja, ook satin brown! Mooi bij apparatuur die in satin brown is uitgevoerd en helemaal trendy!

Nadelen glazen aanrechtblad

Het glazen aanrechtblad is krasbestendig, maar niet krasbestendiger dan gewoon glas. Hoe krasbestendig uw blad ook is, snijdt u liever niet rechtstreeks op het glazen aanrechtblad.

Om beschadigingen die zich niet meer laten wegwerken te voorkomen, kunt u beter met snijplanken werken, want krassen vallen niet onder de garantie.  Het glazen aanrechtblad is niet uv-bestendig.

Op langere termijn zou uw glazen aanrechtblad kunnen verkleuren door uv-licht. Dit is ook afhankelijk van de hoeveelheid zonlicht die via het raam op uw glazen aanrechtblad valt.

Glazen aanrechtblad

Voordelen glazen aanrechtblad

Het glazen aanrechtblad heeft veel voordelen. Het is hygiënisch, bijzonder onderhoudsarm, u hoeft er niks aan te doen dan schoonhouden en u zult jaren plezier hebben van het glazen aanrechtblad.

Ook is het hittebestendig, hoewel het advies altijd is om onderzetters te gebruiken in verband met een thermoshock die een hete pan kan veroorzaken. Een glazen aanrechtblad is redelijk vlekbestendig, maar schuurmiddelen, agressieve en of chemische schoonmaakmiddelen kunnen onherstelbare schade veroorzaken.

Het glazen aanrechtblad is ook watervast. Hebt u last van kalkkringen op uw glazen aanrechtblad? Deze kunt u met natuurazijn verwijderen.

Onderhoud glazen aanrechtblad

Het glazen aanrechtblad heeft verder geen extra schoonmaakbeurt nodig om mooi te blijven. Uw glazen aanrechtblad kan dagelijks met een natte doek worden afgenomen. Vlekken kunt u verwijderen met een sopje of Cif Cream zonder citroen.

Lees ook over andere aanrechtbladen

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,3
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Glazen aanrechtblad
U-Keuken Noord Scharwoude, glazen achterwand