Betonnen aanrechtblad

Bent u een liefhebber van de moderne, strakke keukens? Dan zal het krachtige, betonnen aanrechtblad u zeker aanspreken. Laat u inspireren door het pure, rustige uiterlijk van dit robuuste aanrechtblad.

Ardi Keukens Sint Annaland
Betonnen aanrechtblad
Betonnen aanrechtblad

Betonnen aanrechtblad in de praktijk

Met een betonnen aanrechtblad kiest u voor een waardevol, duurzaam en kwalitatief hoogstaand product. Het betonnen aanrechtblad is van nature niet beschermd tegen de invloed van zuren. Ook wijnvlekken, champagne, sap, fruit of acidbevattende middelen moeten onmiddellijk opgeruimd worden.

Hete olie of vet, residuen van zeer gekleurde voedingsmiddelen (bijvoorbeeld rode sap, rode wijn of rode bieten) moeten onmiddellijk worden verwijderd van het betonnen aanrechtblad.
Het is raadzaam om een ongecoat betonnen aanrechtblad voor gebruik te impregneren.

Dit voorkomt dat vlekken in het betonnen aanrechtblad dringen. De werking van deze beschermlaag wordt echter na verloop van tijd in het gebruik minder. Daarom is het goed dat u zelf regelmatig uw betonnen aanrechtblad in de was zet.

Betonnen aanrechtblad

Industriële uitstraling

Het betonnen aanrechtblad is het werkblad bij uitstek om een industriële uitstraling mee te creëren in uw keuken. In combinatie met rvs-accenten en grote, robuuste keukenapparatuur of PITT Cooking ontstaat een moderne, strakke en koele uitstraling.

Vaak wordt doorleefd hout gebruikt om een warme balans te vinden in de industriële keuken. Bekijk ook onze Old Wood keukens.

Lees meer over andere aanrechtbladen
Betonnen aanrechtblad

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,4
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Betonnen aanrechtblad